Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helena-trojanska

najskrytrze erotyczne marzenie

Polecane posty

Gość helena-trojanska

Mam 41 lat i te wlasnie ukryte uczucia sa dla mnie tutaj jedynym wyjcsiem awaryjnym zeby je pokazac. Krepuje sie tym ze tez mam ochote ma seks z moim wlasnym synem. Jezeli jest wiecej tutaj takich kobiet to zapraszam. Chce przeczytac wiecej takich kometarzy i otwartej rozmowy na seks z synem. A jaie są Wasze najskrytrze marzenia erotyczne? Czekam na mnustwo pozytywnych wypowiedzi

a nie marzysz chwilami o poznaniu bliższym ortografii i jej zasad??

Weź się w garść. Pismo zabrania seksu z własnymi dziećmi. Jeżeli pilnie potrzebujesz seksu, to znajdź sobie kochanka.

Coz to za pismo, ktore zabrania seksu z dziecmi - a pozwala miec kochankow? ;) [co to w ogole za chory pomysl jest, ja rozumiem, prowokatorzy wymyslaja rozne rzeczy, ale az takie...]

Gość bhgfsadf
Helena myslisz ,ze w ten sposob syna uszczesliwisz ??? Ja jako matka zycze mojemu synowi mlodej i dobrej dziewczyny!!!!

Te verde (tak - jesteś skarbem) - lepiej żeby autorka znalazła sobie kochanka, niż żeby miała zacząć dobierać się do syna.

wyjaśniam- gimnazjalnemu onaniście zabrakło innych podniet więc pomyślał o własnej matce, stąd ten temat Proste:)

Gość kup sobie
nowy,mlody WIBRATOR !

Gość kamila z cork
moja najskytsza fantazja jest obserwowac jak moj facet uprawia seks z inna kobieta. wiem, to chore ale chcialabym to zobaczyc

No to jak to są wasze marzenia erotyczne - zjeść kupę Chyba mi się marzyć oerotycznie odechciało :-((

zawsze możesz zaproponować stosowną książkę na ten temat;):D

Komediant - przez i, nie l - alez oczywiscie, ze kochanek lepszy, ale piszesz o pismie, wiec dopytuje, z wrodzonego zainteresowania formami pisemnymi ;) A co do tego, czy lepiej zeby autorka - nie ma autorki, jest prowokator, malo taktowny.

Gość natala70
ludzie po to jest forum ze by sie na nim wypowiedziec ma kobieta problem to pisze o nim nie po to zeby ja tu potepiano ino po to by problem ten rozwiazac.ja jestem matką 2corek jedna w wieku 22lata.ja od kilku lat spotykam sie z kobieta jetem troche bisexualna i nie widze w tym akurat nic zlego.raz nakrylam swa corke na podobnym spotkaniu intymnym z kobieta porozmawialam z nia i dzis od czasu do czasu zabawiamy sie razem z corka czasami z moja koleznka i z jej we cworke,osobiscie uwazam to za troche zboczone ale ludzie rozbe maja zboczneria i zyja.kazirodztwo to grzech i karany fakt w europie aczkolwiek jesli dzieci sie z tego nierodza to nie kazirodztwo.zreszta to co zakazane najlepiej smakuje....kobieto jesli masz ochote na swego syna to zaurocz go jakos pokaz mu ze jestes sexy podniec go daju mu znak ze chcialabys sprubowac i tyle......nie widze w tym nic zlego jesli umiecie zachowac to w tajemnicy i bacznie uwazac by nie bylo z tego potostwa.TAK SIE BAWIĄ LUDZIE....

Seks z własnym dzieckiem jest w moim rankingu zboczeń na drugim miejscu, zaraz po pedofilii - co czasem się łączy. Myślę, że to niedojrzałość emocjonalna. Kiedy jesteśmy dziećmi, myślimy - ożenię się z mamą, wyjdę za mąż za dziadka - są dla nas pierwszymi wzorcami, jak powinien zachować się mężczyzna, a jak powinna zachować się kobieta. Ale jak dorosły, myślący człowiek, może mieć ochotę na własne dziecko? Sorry, jestem bardzo liberalna, ale wolność jednostki kończy się tam, gdzie zaczyna się krzywda drugiej jednostki - i nikt mi nie wmówi, że widok mamusi z rozwalonymi nogami nie jest traumą. NIKT!