Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka od niedawna

Tak wyglądam.

Polecane posty

Gość słodka dzidzia

Gość matka od niedawna
:D

Gość wszystkie dzieci wygladaja
tak samo, po co sie chwalisz?

Gość słodka dzidzia
zawsze się znajdzie jakaś zazdrosna!!!!!!!!!!!! nie przejmuj sie cudne malentwo

Gość ale to prawda
wszystkie dzieci wyglądają tak samo na tym etapie życia. Ale trzeba mieć nawalone w głowie, żeby umieszczać zdjęcia maluszka na takim forum (mówię o kafeterii jako całości). Może na słupach we wsi też rozwieś?

no jak tak samo? moze niektore podobnie ale kazde ma inny kolor wlosow, ich gestosc, wielkosc oczu, nosa, inne usta inny odcien karnacji

Gość matka od niedawna
Na słupach też porozwieszała jak się nie podoba to wydoopcaj, a nie mnie drażnisz po porodzie szlamo 😠 I nie prawdą jest, że wszystkie dzieci w pierwszych dniach życiach wyglądają tak samo :-o Tylko ślepiec potrafi tak stwierdzić. A no róż, różu mam nadmiar nawet nad wózkiem się zastanawiałam :D

Noworodki wyglądają tak samo dla kogoś, kto dzieci nie ma. Matka zawsze pozna swoje. Nawet płacz rozpozna. A dziecinka śliczna, gratuluję :)

czyzby jakis instynkt sie we mnie budzil? niee, ja mam tylko 19 lat, aaaaaaaaaaaaaaa i nie lubiłam dzieci :O

Gość tez10
sliczne dzieciatko gratuluje:) ❤️ tez chce ;D ale mojemu sie nei spieszy a szkoda:P;D

Gość matka od niedawna
Carolyna - łeee to jeszcze za wcześnie, moja pierworodna ( zdjęcie) narodziła się gdy wchodziłam w fazę ryczących 30-stek :-o Nie marnuj sobie życia, a to nie instynkt tylko zachwyt nad moim szkrabem :D:D

Gość dla mnie tez
wszystkie dzieci wygladaja tak samo, do tego uwazam ze sa brzydkie. Nie mam dzieci ale nie sadze zeby moje bylo jakies super piekne, inne niz wszystkie. Poprostu uwazam ze sa takie male brzdace sa brzydkie.

Gość na co po co sie pytam
ja pierdziele ale po co zaraz topik zakładac o tym???

Gratulacje :) Śliczne dziecko :) Pewnie pękasz z dumy i wcale Ci się nie dziwię, bo miałam tak samo :)

ale ja nie mam zamiaru teraz rodzić :classic_cool: tylko taka zdziwiona jestem :O no ale coz...w sumie baba jestem, tak?

Gość mamaH
słodziuchne maleństwo:) GRATULUJĘ!!!

Gość matka od niedawna
założyłam topic, bo miałam wewnętrzną potrzebę. Oczywiście, że pękam z dumy. Zwariowałam chyba, w życiu bym nie pomyślała, że to takie niesamowite uczucie. Pomijając poród :-o I w drzwiach jestem przepuszczana, bo już spacery były :D

na co po co sie pytam ja pierdziele ale po co zaraz topik zakładac o tym??? Ktoś przeżywa najważniejsze dni w swoim życiu i po prostu chce się tym podzielić.

Gość theaterrr
noo i do tego jaka agresywna. To ze jestes pare dni po porodzie to wiesz.... :) żadna ochronka na kaffe nie obowiązuje :)

Gość matka od niedawna
Carolyna - Jesteś kobietą i to całkiem normalne, ale zabezpieczaj się jak tylko najlepiej potrafisz. Najlepiej jakby worek antyplemnikowy włożyć w picze i dopiero dalej jazda, a tak 100% uwagi i ostrożności, bo inaczej powitasz takiego szkraba szybciej niż Ci się wydaję.