Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teres

problem z moim chłopakiem!!!

Polecane posty

hey mam problem z moją wielka miłoscią!! od ostatniego miesiaca czuję sie nieporządana!! co do naszego zycia sexualnego tojesli chodzi o gre wstepna to tylko ja sie staram a on nic!! a po stosunku to zaraz idzie spac!! kidys tak 3 miesiace do tyłu to po stosunku moglismy jeszce godzinami rozmawiac o naszym zwiazku!! a teraz... :(:( cały czas mam takie uczucie jak teraz bym tylko ja sie starała a nie on i to nie tylko w grze wstepnej ale i w naszym związku!! kiedys cały czas szukał mojej bliskosci a teraz ja to robie on tez ale bardzo malo!! niewiem co mam zrobic !! niechce go stracic bo go bardzo kocham!! ale chciala bym zeby ontez sie znowu starał!! POMOCY !!!!

Gość zołzowata zołza
równia pochyła jak nic.

Gość celuloza
już tu byłaś pod innym nickiem, nie kompromituj się ponownie 🖐️

chciala bym zeby sam od siebie sie postarał!! a nie ze ja mu powiem a on to puzniej bendzie tylko grał!!! jesli mu o tym powiem to znów mi powie ze jest nieudacznikiem i ze sie boi ze mnie straci!! i zacznie płakac!! a ja nienawidzę jak on jest smutny!!

Gość zołzowata zołza
a pieprzenie! mój były odstawiał identyczne akcje jak ten twój obecny i końcem końców zerwaliśmy ze sobą, a tak ściślej rzecz biorąc ja pomimo że go bezgranicznie kochałam to z nim zerwalam bo nie mogłam dłużej tego znieść ŻE KOCHAM ZA DWOJE OCKNIJ SIĘ KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

po stosunku moglismy jeszce godzinami rozmawiac o naszym zwiazku!! :D zartujesz sobie, nie?

nie niezartuje!! a dlaczego pytasz??? co wtym tagiego złego??

Gość Guziczka
pogadaj z nim o tym dlaczego sie tak zmienil co my ci mozemy poradzic