Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apricotka

Co sądzicie o grubym facecie?

Polecane posty

no troche za gruby, ale nie jakos wybitnie moze niech dla zdrowia schudnie te 15-20?

Gość Apricotka
CREAM,nie podniecaj sie .Jak widzisz on ma coś ,czego Ty nie masz ,tj dystans do siebie ,fajny charakter i fajna dupe:P. Twoim jadem ,to każda odstraszysz,nie pomyślałeś o tym?

wlasnie cream przeginasz i jak zwykle zle myslsiz, ze chodzi o twoja chudosc:-O

" Twoim jadem ,to każda odstraszysz,nie pomyślałeś o tym? " nie przesadzaj poprostu wiem jak jest bo sie o tym przekonałem a charakter nie ma tu znaczenia :)

Gość no i co w związku z tym.......
haha do konca zycia bedziesz wylewal tu swoje zale ale i tak nie zamoczysz:D:D:D

Gość znajomy ktos
Cream pretensje do rodzicow ze maja "dziaciaka" zamiast 30letniego faceta za syna :O

Gość Apricotka
Cream ,serio myslisz ,ze nie masz nikogo ,bo brakuje Ci 5 kg???? Mam przyjaciółkę ,która jest z facetem -szkiletkiem ,że tak powiem i jak widać każdy może sobie kogoś znależć .Myślę,że czasem chodzi głównie o charakter.

Gość dfsfds
"czemu uwazacie ze szczupły to patyczak??" bo to jest wlasnie takie glupie nazewnictwo. szczuply to patyczak, gruby to misiek :o

To jeszcze zalezy, jak ten facet jest gruby, i jak sie do tego ustosunkowuje. Powyzej 100, ba, powyzej 80 to raczej bym faceta nie chciala, chyba, ze bylby wybitnie wysoki. A tym bardziej, gdyby on nie staral sie odchudzac - znalam takiego jednego, ponad 30 kg nadwagi, ale on nie schudnie, bo... Oczywiscie, ze liczy sie cos wiecej, niz wyglad, ale chudy ma u mnie duuzo wieksze szanse, niz gruby, tak samo, jak ladna dziewucha ma u kogokolwiek wieksze szanse, niz ja :classic_cool:

Gość różowy polo koszulek
ej no kurde kto się pode mnie znowu podszył? mój wpis tu tylko ten pierwszy a odpowiedź do depeche15. bi nie jestem jestem gay :D:D:D:D:D

Gość różowy polo koszulek
a odpowiedź do cukieraskka - nie umieszczałem tu żadnej fotki jak na razie więc wątpliwe bym ja na niej widniał :P :P :P :P

ja tez mam miska i uwielbiam sie w niego wtulac, no ale ja po prostu nie cierpie chudych... a gdyby ktos mi cos zasugerowal to nie odpowiadalabym za siebie...

Gość Apricotka
Ja olewam takie głupie gadanie.Wiem,że mój facet jest fajny i tyle.Nie bede Go odchudzac ,zmieniac itp. Zakochałam sie w nim takim ,jaki jest. Gdyby był np chudym szczypiorkiem kochalabym go tak samo.

Gość zła jak cholera jasna
po pierwsze to Tój facet wcale nie jest aż taki gruby a po drugie olej te koleżanki bo one nic poza plotami Ci nie dadzą :o

autorko mysle ze jakby twój facet schudł 10 kg to by było dobrze powiem tak mam 192 cm i 80 kg i nigdy bym nie chciał miec 100 kg mi wystarczy jak bewde miał 85 :) to porazka miec ponad 100kg nawet gdyby to były same mięsnie ale skoro takich uwielbiasz to spoko

Ja pare razy spotkalam sie z facetem 186 cm 114 kg wagi Ale on byl chory i nie mogl schudnac.. mial duzy twardy brzuch, nie bylabym w stanie kochac sie z nim :o Lubie wysokich postawnych facetow....ale to przesada :( fajny facet ale ta waga go przekresla, taka prawda a dla tych co mnie zaatakuja powiem tylko, ze tak, milosc jest slepa...wazne jest wnetrze czlowieka...ale fizycznosc tez ma byc dla nas atrakcyjna, a dla mnie sfera intymna bylaby strasznie \"kulawa\"

moj facet wazy 120 kilo a ja 55, jest nieco wyzszy odemnie ale zato nie jedna mi zazdrosci jego charakteru, jest poprostu jak ksiec z bajki. i chce wspomniec ze nie jeden facet by na mnie polecial :) Takze nie patrz na innych a kieruj sie uczuciami :) Pozdrawiam

Gość qwertyytrewq
Cześć. Mam 184 wzrostu i waga wacha mi się między 90 a 94. Mam jakieś szanse u normalnej kobiety? Bo miałem dopiero 1 dziewczynę (mam 16 lat) ledwo co ją pierwszy raz zobaczyłem to powiedziała że z taką grubą świną się nie będzie zadawać więc raczej ciężko mi uwierzyć żebym miał jakiekolwiek szanse.

Gość a mój misiek
miał 175 cm wzrostu i 100 kg wagi, fakt był o 10 kg chudszy jak z nim zaczynałam chodzic ale nic to. Jest wspaniałym facetem ma zajebisty charakter i jest świetny w łóżku i jest się do czego przytulać.

Gość ja tez ja też ja tez
Parę lat temu miałam faceta który ważył ponad 150 kg. Chorował. Nie przeszkadzało mi to w ogóle. Ciepły,czuły,zabawny miły facet. Seks mimo wszytko też fajny. Później miał operację pomniejszenia żołądka,leczył się. schudł do 80 kg i nadal był super a różnica dla mnie żadna. Liczy się wnętrze a nie wygląd. Też słyszałam,że jestem głupia. Ja mam 175cm,szczupła,śródziemnomorska uroda. Mówili mi,że taka atrakcyjna dziewczyna nie powinna tracić czasu na"coś takiego". I wiesz co? Wszystkich ich olałam bo nie potrzebni mi tak płytcy ludzie w moim otoczeniu. Z chłopakiem rozstaliśmy się,ale do dzisiaj jesteśmy przyjaciółmi. To był związek oparty głównie na przyjaźni.

Gość theodor
sluchaj ja tez ja też ja tez mam takie same problemy jak Twoj byly,moze sie poznamy?

Tez jesteś w stanie leczenia?

Gość theodor
dokladnie tak,ale nie zamierzam podac sie operacji,zamierzam sam z tym powalczyc.

gorgona20@wp.pl napisz tam:)

Gość theodor
poszlo;)