Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorpresa

Golasy w szatniach to na basenie plaga, do kogo napisać petycję?

Polecane posty

Gość sorpresa

Pracownicy basenu wywiesili w szatniach kartki z prośbą o zachowanie kultury. W damskiej szatni jest tłok. Dwie dwudziestoparolatki rozbierają się do naga i przebierają w stroje kąpielowe. Regularnie na pływalnię przyjeżdżam z synami: dwuletnim Tomkiem i czteroletnim Michałem. - Są za mali, by samodzielnie przebrać się w męskiej szatni. Zabieram ich ze sobą, do damskiej przebieralni. Zawsze trafi się jakaś pani, która, nie zważając na moje dzieci, rozbiera się do naga . - Nie jestem pruderyjna, ale bez przesady, gdybym chciała oglądać takie widoki, poszłabym do ośrodka dla naturystów. Skoro przychodzę na miejską pływalnię, mam prawo wymagać, by takie sytuacje nie miały miejsca - :(

Gość chuda jestem /
o co ci właściwie chodzi ? kopnięta jesteś czy z radia rydzyka ? :P

Gość alez mi to problem
po co sie tak oburzac, jak ja nie chce, zeby mnie ktos ogladal, to wchodze do kabiny i tyle. Mnie nagosc nie bulwersuje. To jest damska przebieralnia wiec kobiety moga sie rozbierac do naga. Twoj problem, ze zabierasz ze soba chlopcow.

Gość Zizuza
racja od tego sa przebieralnie

Gość Zizuza
a moze ja sobie nie zycze by ogladac czyjas dupe ja nikogo swoja nieoniesmielam, mnie tam wkurwiaja takie co swieca dupskiem w miejscach publicznych troche kultury nad woda tez ganiacie na golasa? to szatnia a nie wasza prywatna garderoba

Gość aaloloa
hahaha a ja ostatnio w szatni rozbieram sie w najlepsze ,zakładam majciory nagle moją uwagę przykuła jakas czarna kula na sufitem i dopiero wtedy zauważyłam czarne na białym- POMIESZCZENIE MONITOROWANE, cóż za obciach:D panowie się naoglądali

Gość aaloloa
Nic na to nie poradzicie oburzaniem się na forum, tak było jest i będzie. Mnie to nie irytuje, wręcz robiłam tak samo do momentu opisanego wyżej, teraz posłusznie wchodzę do kabiny.

Gość Kolator
młode cipki są bardzo milusie stare smierdzą

Gość Do sorpresy
Może jednak zaczęłabyś normalnie wychowywać synów, a nie wpajać im, że nagość to grzech i erotyzm. To takim kobietom zawdzęczmy tych wszystkich zboczeńców onanizujących się, jak zobaczą kawałek cycka.

Gość gość
Chyba to szatnia więc golasy tu nikogo nie dziwią.Jakoś się trzeba przebrać a taki widok nikogo nie dziwi.To chyba z tobą jest coś nie tak.

Gość gość
dziewczyny maja fajna figurke zadbane cialo i baba wpada w kompleks a zwala na dzieci

Gość gość
Ostatnio do męskiej przebieralni przychodzi mama z kilkuletnim synkiem i czasami też tata z córką ,aby pomóc dziecku się przebrać i nikt nie robi z tego problemu.

Gość gość
Jakoś się trzeba przebrać,poza tym to jest w końcu szatnia.

Gość gość
Golasy w szatniach to standard,co w tym dziwnego

Gość gość
U mnie przed wejściem do sauny wszyscy chodzą nago.w końcu to szatnia,gdzieś się trzeba przebrać i umyć.Poza tym jest to szatnia koedukacyjna i nikt nie robi problemu.

Gość gość
Stare ale powiem coś. Chyba te dzieci ktoś zmajstrował? Niech dawca nasienia zabiera ich do męskiej szatni. Nie spieszę się z ubieraniem jak jakaś mamuśka z siuśmajtkiem do damskiej szatni wparuje. Moja kumpela kręci kółka swoim wydatnym biustem. Jest tancerka brzucha, szczylom kopary do ziemi opadają, a mamuśki nie wiedzą co zasłaniać w pierwszej kolejności swój cellulit czy oczy smarkaczom.