Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

" nie, siedzą tu same pasztety... atrakcyjna kobieta nie traci czasu na siedzenie na kafe" fajnie jarek, może cos w tym jest, ale kobiety mogą to samo podnieść apropo mężczyzn na kafe:>

nie bywam tu więc nie wiem kto tu przebywa ale jeśli ktoś zbyt długo to wiadomo ze szczęśliwy to on nie jest

nie bywam tu więc nie wiem kto tu przebywa ale jeśli ktoś zbyt długo to wiadomo ze szczęśliwy to on nie jest prawda , ale to nie wyklucza urody .

jasne.a ja uwazam ze wszystkie kobiety maja w sobie cos pieknego:) tylko nie kazdy facet potrafi to zobaczyc...

miało być o was a wy pieprzycie o jakiś lalkach z tv - nic dziwnego że lepiej nie pisać o sobie , zmiana tematu najlepsza

na fotce, nie pamietam. jak w ogole mozna powiedziec ze ma kiepskie piersi? przeciez to jest bluznierstwo. bluznierstwo i profanacja.

Każda kobieta jest piekna na swój sposób. Wystarczy chociazby wrzucić fotkę jakieś kobiety. Od razu pozypia sie komentarze. Jednym sie spodoba, drugim nie, to normalne. Nie przebywam tu za długo :D I jestem szczęśliwa :D ( nie wiem czego, ale stwierdzenie "nie bywam tu więc nie wiem kto tu przebywa ale jeśli ktoś zbyt długo to wiadomo ze szczęśliwy to on nie jest" strasznie mnie rozbawilo ) :D :D :D

jaka profanacja? tylko tak mówisz bo należa do belluci, jakby jakaś laska wkleila same cycki takie właśnie to być już się tak nie zachwycała:P jak się rozebrała to byłem mocno rozczarowany, dałbym maks 3/6

ladyss no nie wiem ale są kobiety w których jakoś żaden facet nie może zobaczyć nic pięknego i co ty na to powiesz? mysle ze niektore kobiety nie potrafia o siebie zadbac bo nie moga sobie na to pozwolic albo po prostu lenistwo je ogarnia i im sie nie chce...

ladyeees (monnix@interia.pl) jasne.a ja uwazam ze wszystkie kobiety maja w sobie cos pieknego tylko nie kazdy facet potrafi to zobaczyc... ble ble ble... slogan... a mezczyzni dostrzegaja pieknoi w kobietach po wypiciu 05 l finlandii kazda wydaje sie byc piekna, zadbana i atrakcyjna:)) Prawda jest taka,ze gro kobiet malupuje slepo jakiech "mody" nie patrzac na siebie obiektywnie... i efekty tego sa takie ,ze po naszych ulicach pulchne panie kolysza sie w zaciasnych spodniach rybaczkach i za malym t-shirt:)))

ja siebie oceniam na 10. co nie oznacza absolutnie ze jest to dla mnie najwazniejsza rzecz na swiecie, wbrew pozorom w ogole nie jestem prozna. :)

ciemne brodawki... ja wlasnie takie lubie... biala skora plus ciemne sutki =pycha.

no ale skoro masz konrtakty seksualne ze swoją matką jarku drogi , do których zresztą bez krępacji się właśnie przyznałeś to może tutaj nalezy szukać podstaw twej nienawiści do kobiet? skrzywdziła cie ta kobieta i nadal krzywdzi...

> to już inna bajka ;)) Uważam,że większosc kobiet - jeśli by o siebie zadbała w odpowiedni sposób - jest atrakcyjna, ale znam przypadki nieliczne,którym naprawdę pomógłby chyba tylko skalpel chirurga plastycznego...