Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

oj, na górze miało byc " slogan... a mezczyzni dostrzegaja pieknoi w kobietach po wypiciu 05 l finlandii kazda wydaje sie byc piekna, zadbana i atrakcyjna " ale coś się porobiło:)

zalęzy o jakim pięknie rozmawiamy... Jeśłi chodzi o atrakcyjnosc fizyczną... okropne sa laski, ktore nakłądaja an siebie tonę pudru, cieni, itd i uważaja sie za piekne... Przykłąd: mama mojej koleżanki. Zawsze piekna, zadbana... Pewnego dnia, gdy spałam u niej ( to było kilka lat temu) zobaczylam rano jej mame bez makijazu. Nie poznałam jej!!!

Gość kołowrotek na wodzie
ja wypije pól litra to może was zobaczę a tak widzę tylko nicki

"ciemne brodawki... ja wlasnie takie lubie... biala skora plus ciemne sutki =pycha." Jak dobrze pamiętam , a pamiętam to co czytam :) jesteś dziewczyną . Niestety , któryś już Twój post z kolei daje do myślenia nad tym co piszesz i nad Twoją płcią lub.......... orientacją :)

Boofiasty Bombat jest ich mało bo w ogóle dozo kobiet jest ;D coz za "głeboka " mysl:):D

ale u ciebie sa to indywidualne preferencje, kolor jej sutkow nie ma nic wspolnego z niesamowita symetria jej twarzy ktora rekompnesuje jej braki w sylwetce. poza tym nawet wsrod aktorek jest BARDZO malo pieknych kobiet: Sophia Loren, Monica Bellucci, Isabelle Adjani, Marylin Monroe, Brigitte Bardot.. i to by bylo na tyle.

Gość zadziwiony_ale_ladna
na kafeterii nie ma ładnych kobiet są same paszczury, które wklejają zdjęcia swoich ładniejszych, znienawidzonych koleżanek, by inni mogli je zjechać... i tym się dowartościowują

ale z drugiej strony jakby po ulicach chodziły same hiper-miss-bombastic, to po pewnym czasie byście się przestali ekscytowac na widok jakiejkolwiek kobiety :P:D tak myślę..

figiel - a co ci do tego? :) :P poza tym musze dodac ze ja patrze na piekno troszke innymi kategoriami niz prosci mezczyzni.. u mnie ten prooces jest zbyt skomplikowany...

ekscytujemy się nawet na widok kafeteryjnego paszczura po odpowiedniej dawce alkoholu taka jest prawda piękne laski obronią się same :)

piekne KOBIETY (laska, co za pospolite slowo) to kobiety ktore maja piekna twarz, wywolujac respekt samym wygladem. kobiety LADNE to takie o ktorych nie mozna powiedziec ze sa brzydkie , ale nie porazaja wygladem - i to jest wiekszosc. alkohol robi swoje, ale jednak kobieta piekna zawsze bedzie wyzej w owej hierarchii :) tylko nie jedzcie po mnie ze jestem prozna czy cos, ja po prostu bardzo lubie takie filozoficzne wywody o pieknie :)

Gość zd
agata20 jest brzydka duchem

A czy to dla mnie ma być "do tego" ? :) "poza tym musze dodac ze ja patrze na piekno troszke innymi kategoriami niz prosci mezczyzni.. u mnie ten prooces jest zbyt skomplikowany..." I tu juz jest wszystko zrozumiałe :D prościej nie dało się

Gość zd
wyzywa moją koleżankę na kafeterii i się wozi, ma nos jak baba Jaga i kompleksy od pasa w dół :(

heheh, depeszka, kobieta to nie pospolite slowo ??? :)

Gość .J
jeżeli masz na myśli blondtips to niestety ich tu nie znajdziesz. Proponuje najbliższą remizę. Dużo takich. ewentualnie "Obsza, Bobrówka jak się bawicie"

czepialska :)

Gość jola vel rutowicz
nie rozumiem o co chodziło autorowi z tym pytaniem. czy chcial naogladac sie fotek lasek z kafe, czy co?

jezyk jakim sie poslugujemy odzwierciedla nasze myslenie. radze to zapamietac. szczegolnie mezczyzni.

powiem tak. o kobiecie, że jest ładna, można powiedzieć po południu.jak już sie zrobi. a piękna jest wtedy, gdy się dopiero co obudzi i ładnie wygląda.