Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

nie Ty bufiasty cośtam :P nie jestem anarchistką tylko zajebiście wielką egoistką, szukam tak zeby mi było dobrze. nie skreślam ludzi dlatego że są brzydcy, nie palę im domów, nie obrzucam jajkami okien, nie depiluje im pleców. skreślam ich tylko do związku ze mną :P ludzi* - facetów. heteeero :P

nie depiluje im plecow- leze i kwicze :D ale masz racje i mysle ze 99 procent ludzi mysli tak samo. mnie mozesz zaliczyc to tego 1 procenta :P

paskuda zdzirowata--a na innym topiku napiszesz że liczy sie charakter a nie wygląd,i faceci którzy zwracają uwagę na wyglad kobiety to zidiociałe pustaki? hmmm--fajnie;)

bufiasty - dlatego własnie ich nie niszcze, są neutralni, zostawiam ich w spokoju. sami - nie, dlaczego? mam jedno zdanie. sama patrzę na przystojnych kolesi i nie bede ich krytykować jeśli na mnie nie spojrzą. nie mam problemów z samoocena ani w jedną ani w druga strone :P

Gość Sami ma racje
zatkało kakao???????????

paskuda tak trzymaj--;) i dbaj o siebie bo uroda niestety przemija pozdr ;)

co mi z urody, jak ze mnie kawał cholery i ciężko ze mną wytrzymać :P a jeśli chodzi o urode to powtarzam - nie uważam się za osobę jakoś bardzo atrakcyjną! brzydka też nie jestem :P

chociaz swiat na urode swa uwage zwraca, pomnij ze nie piekne stroje zdobia czlowieka ale nauka, wytrwalosc i praca :P

22:55 [zgłoś do usunięcia] paskuda zdzirowata co mi z urody, jak ze mnie kawał cholery i ciężko ze mną wytrzymać a jeśli chodzi o urode to powtarzam - nie uważam się za osobę jakoś bardzo atrakcyjną! brzydka też nie jestem hmmmm nie uważasz sie za super atrakcyjną a chcesz super przystojniaka? i jeszcze masz zjebany charakter--ciekawe bardzo :)

paskuda- ja sie ciebie nie czepiam bo wiem ze to jak myslisz to tak naprawde to co mysli wiekszosc spoleczenstwa. wszystko jest wazne- uroda i intelekt, nie mozna wybierac albo albo no chyba ze masz zerowe libido i lubisz sie piescic przy zgaszonym swietle.

depeche - w porządku :P ja po prostu uważam, że wiele osób glupio pierdoli że wygląd jest niewazny i liczy się charakter... bla bla bla a świstak siedzi i zawija. prawda jest brutalna. ludzie (szczególnie faceci ) to wzrokowcy. i KAŻDY patrzy na wygląd drugiej osoby. chodzi tylko o to, czy w mniejszym, czy w większym stopniu :)

hehe paskuda co post obniżasz wymagania :P(przedtem przystojniak teraz nie może być brzydki) oj dzieciaczki bawcie sie dobrze dobranoc

tak ja rozumiem tylko ze kazdy definuije ciacho jako co innego. osobiscie nie lubie wloskiego typu faceta a wiem ze polowa z was kafeterianek by za takim szalala. wiec... tak zgadzam sie ale dla kazdego co innego. tak wiec nie mozna powiedziec ze ktos jest brzydki bo nigdy nie wiesz co sie komu podoba.

nie może być brzydki, więc jaki zostaje? przystojny :P a Ty sie baaardzo lubisz bawić w łapanie za słówka. może Cie ktoś za dupe nie łapie i dlatego tak masz na forum ;>

depeche. mnie np. nie podoba się włoski amant... za bardzo przereklamowany. cudze chwalicie swojego nie znacie! w Polsce też spotkasz sporo "ciach" :P

Gość damma z łasiczką
Witam widze ze w koncu cos dla mnie :P

mi sie podobaja polscy faceci. tacy typowi- duze nosy, male oczy , male usta, zapka adidasa. :) typ elekrtyka.

cholerka nie ma znaczenia czy duże czy małe, ważne żeby były proporcjonalne do reszty ciała:P w dużym skrócie na zasadzie : wysoka i dobrze zbudowana kobieta z dużymi a mała, niska i filigranowa lepiej wygląda z małymi ale to tak ogólnie. dla mnie ogólnie proporcje są ważne :D