Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

Gość oj doktorku
hehehe *Sami* nic sie nie zmienilas :D. Skoro jestes grzeczna to ok ;)

bardzo grzeczna niczym anioł :) i zupełnie nie wiem czego sie czepiaj mej niewinnej osoby:( ps ok żartowałm dobrze wiem :P ale z drugiej strony kafe to tylko zabawa :)

Gość oj doktorku
Tak niewinna zabawa :) Depeche powiedziala Tobie Ty jej i mysle ze jestescie kwita :D. ps nie jestem jedna z tych pomaranczek ktore dokladaja do ognia :P:)

Gość ja nie znoszę
Depeche choćby dlatego, że jest zawsze przekonana że ma rację, a wali nieraz okrutne pierdoły...jak choćby jej sprzeczka o gusta muzyczne sprzed kilku stron. Czy awantura o monicę mellucci, że jest piekna i juz a jak sie nie podoba to zazdrościsz. Według mnie to nie jest dojrzala osoba (znam wiele dojrzalszych 16 latek), pod pięknymi słówkami kryję się chujowa treść. Ale te piękne słówka nie jednego zmylą. Ja jednak nieprzerwanie wczytuje się w treść i dla mnie depeche to nie dziecko, to po prostu głupiutki człowiek. Prawdopodbnie nigdy nie bedzie porażała inteligencją. Tyle ode mnie. Pozdrawiam forumowiczów

Gość zakochanyyyy
nadajesz sie tylko do tego zeby cie ktos kochal

hehehe ja miałam ale (ona wie dlaczego) wczoraj jej dogadałam i uważam za temat zakończony :) wiem --Ty jesteś obiektywną pomarańczką dobranoc:)

do pomaranczki z gory- nie jednego sie pisze NIEJEDNEGO :) :P pozdrawiam i ide ogladac film.

Gość oj doktorku
*Sami* tak tak obiektywizmu mi nie brakuje ale... :classic_cool: dobranoc :)

depeche jest takie stare kafeteryjne powiedzenie:) jak nie masz nic mądrego do powiedzenia- zaczynasz robić za słownik :) mi mała chyba nie bardzo rozumiesz- co napisałam mi obecność depeche nie przeszkadza - fakt parę dni temu przeszkadzała mi o wiele mniej- a potem jedna wypowiedź, druga, trzecia i delikatnie włos mi się zjeżył nie wyganiam jej stąd tylko piszę co myślę o jej obecności tutaj jak to wygląda porównywanie zachowań osób dorosłych do gówniary jest całkowicie bezsensowne a co do wpisu o córce- to nie ty próbowałaś zjechać Sami za matkę depeche? owszem możesz dyskutować bez wazeliny- ale trzeba mieć coś mądrego do powiedzenia:) inaczej jest to licha sztuka dla sztuki:)

Gość aaa tu cię ike kłuje
piszesz, że za poważnie wszystko traktuje mam 31 lat i wiesz dorośli ludzie pewne rzeczy traktują poważnie wbrew pozorom swoją drogą powiedz depeche jak to jest kiedy czytasz jak 35 letni facet pisze ja bym mogl pogłaskac i to po innej czesci ciala depeche tak z twarzy to niezła d**a całkiem... pan starszy od ciebie o bagatela prawie 20 lat ja w twoim wieku stwierdziłabym , że to stary oblech i unikałabym takich kontaktów tobie wszystko jedno- ba- jesteś zapewne szczęśliwa, że ów pan-kafeteryjna gwiazda - zwrócił na ciebie uwagę i to nie jest wina komika bo on jest dorosły i trudno żeby się pilnował o matko :D:D:D złotousta ike nie trzeba komentarza

tak oczywiście to mnie właśnie boli:D jak komiś tak mógł :D:D:D

oczywiście od dziś zacznę najeżdżać też małą mi- bo uznał ją za sexowną a sami tak naprawdę nienawidzę - nie mogę jej zapomnieć tego sexu przy ścianie :D:D

Gość aaa tu cię ike kłuje
o nawet posty komika masz wykute na blache notujesz co kiedy komu powiedział z podtekstem?

nie notuję:D uczę się na pamięć:D powtarzam zamiast modlitwy przed snem:D

Gość no ludzie wiecie co
ike uważasz sie za wszech inteligentną , ale to nijak ma się do ciebie gdybyś chociażby w JAKIMŚ znikomym procencie była, nie odbijała byś piłeczek ty po prostu kobieto nudzisz się i szukasz zwady z każdym , kto nie widzi cie tak jak ty byś chciala i co najwazniejsze za jaką sie uwazasz

o kafeteryjna wyrocznio widzę kierujesz się trzecią prawdą z kanonu prawd:D lubisz skat ??:D

mi mała:) też lubisz odbijać piłeczkę ??:D

dobra teraz a poważnie mała mi cały problem polega na tym , że napisałam depeche dokładnie to co ty- tylko innymi słowami:) jeśli tego nie widzisz to ci się dziwię.....no ale......... i stąd moje zdziwienie, że z tym walczysz:) tyle na ten temat

Gość no ludzie wiecie co
ike jedno można powiedzieć o tobie jesteś niezawodna , jesteś zawsze na zawołanie gdzie by nie pojawił się twój nick długo czekać na ciebie nie trzeba :) i nie pisz w swoich postach że coś widzisz to całkowicie mija się z prawdą

pomarańczo to poste jeśli temat w którym pisałam się podnosi to jest 90% szans , że ktoś w nim pisze o ike:D a to już nie jest moja wina:P

swoją drogą wasza hipokryzja staje się powoli legendą :D powtarzacie jak mantrę, że 16latka przecież ma prawo pisać jak chce i gdzie chce- bronicie jej jak możecie a starej babie zwracacie uwagę co ma robić- gdzie i jak pisać :P :D rewelacja:D

Gość myslałaś że wszyscy wam przykl
asną jak na nią wsiądziecie ?

??????? teraz bawisz się we wróżkę ?:D

Gość no ludzie wiecie co
ike fakt , jesteś niezawodna a gary w zlewie stoją z tygodnia :D :D :D

o prosz i jeszcze jasnowidz nawiedził topik:D

Gość no ludzie wiecie co
Ja pierdole :D minutnik normalnie :D

od razu napiszę ci jasno i wyraźnie żebyś nie przegrzała zwojów mózgowych:) z niektórymi tu się dyskutuje- nawet jeśli mają zupełnie inny pogląd na daną sprawę takim jak ty mogę tylko dla śmiechu przytakiwać :) zgadnij dlaczego:)

Gość no ludzie wiecie co
królowo , siedz , pilnuj , waruj z ogryzionymi paznokciami w mordzie moze znowu ktos tobie podniesie suchotnico , ciebie nawet siekiera nie dobijesz szkoda czasu na tak nikly nick

:D:D:D i to ty n poprzedniej stronie chciałaś oceniać moja inteligencję :D jednak lubisz skat:P

mi mała po pierwsze to nie jest temat depeche:) po drugie ty też zamiast dyskutować o pięknie dyskutujesz ze mną :)