Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

to samo. eh, internet mi przyspieszyl, wlasnie sobie wlaczylam metallike na caly regulator ( w sluchawkach :p ) czyli: slucham muzyki, tlumacze i rozmawiam z toba. jestem niesamowita :P

W starej wieży na pustyni grają w karty trzy wampiry. Po chwili jeden zgłodniał i mówi że leci wrzucić coś na ząb. Wraca po 30 minutach, usta ma umazane krwią i pyta się innych wampirów: - znacie tą wioseczkę na północ? - tak - to już jej nie ma Grają tak dalej i zgłodniał następny wampir. Wyskakuje przez drzwi i wraca po 20 minutach, usta ma całe umazane krwią i pyta się: - znacie tą wioseczkę na wschód? - tak - to już jej niema I grają tak wampiry aż zgłodniał trzeci. Mówi że idzie coś zjeść więc wybiega przez drzwi najszybciej jak potrafił. Wraca po 3 minutach z ryjem całym we krwi. Koledzy pytają się go: - Pojadłeś sobie? - Nie! Wyjebałem się na schodach Mam nadzieję że to bedzie śmieszne :/ hehe nom jesteś wspaniała ^^

Gość depeche chyba powtał o tobie
jakiś anty topik z tego co widzę...:D

wstyd sie przyznac wlasnie sie rzucilam na mandarynki :P bede musiala to jutro zbiegac. poczekam :P

Gość boofiasty...
masakryczna z ciebie ciota chłopie

Gość piszą prawdę
nie masz jaj:)

chcialbym swiecic jak slonce, nie jak zarowka. mozesz mi powiedziec a prospos czego to jest? :D

Gość jaj nie mam
za to mam cycki ;)