Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1726toja

ciąża?

Polecane posty

Gość 1726toja

witam ostatnia miesiaczke mialam 26.06 cykl byl dlugi 37 dniowy nie pamietam czy okres byl obfity raczej slabe plamienie specjalnie nie zwracalam uwagi kochalam sie z chlopakiem przed i w czasie okresu jak i zaraz po nim wiem kiedy niby powinna wystepowac owulacja itp wiec bez wyzwisk prosze poza tym juz jestem matka ok 6 lipca zaczeky sie u mnie bole podbrzusza jak przed okresem i nudnosci ktore trwaja do dzis po kilku dniach dolaczyl bol piersi inny niz przed okresem czulam ze cos jest nie tak i poszlam do lekarza w 15 dniu cyklu hehe skierowal mnie na bete i zrobil usg na usg nic nie wykryl-ani ciazy ani zadnych anomalii stanow zapalnych itp a bole owulacyjne to nie mogly byc gdzy trwaly 1,5 tyg jutro mam wyniki bety i strasznie sie stresuje dzisiaj 20 dzien cyklu i maialm 1 plamienie leciutkie mam pytanie czy beta zrobiona 1 19 dniu cyklu wykarze ewentualna ciaze? robilam test ciazowy p[rzed wizyta u gina w 14 dniu cyklu i wyszedl pozytywny jednak kreska byla slaba mam problem z tym ostatnim okresem bo byl niby 26 czerwca ale jakis dziwny ten cykl poprzedni mialam 20 maja

Gość milafior
jeśli test wyszedł pozytywny, to gratulacje, jesteś w ciąży :)

Gość 1726toja
no ale kreska slaba oragnizm mi sie rozregulowal chyba bo wspolzylismy PRZED 10 dni W TRAKCIE I PO OKRESIE teoretycnie bez szans na ciaze ale tylko teoretycznie jutro ta beta ale mam stres

Gość milafior
też miałam słabą kreskę, ma teraz 9 m-cy i buszuje po domu :)

Gość 1726toja
objawy typowo ciazowe ja strasznie wrazliwa jestem czuje kiedy mam owulacje itp ale w tym miesiacu strasznie szczesliwa i zalatana bylam i nie zwracalam uwagi na swoj cykl pobolewa mnie to podbrzusze strasznie raczej mam ciezka prace i pod koniec dnia czulam sie fatalnie wzielam sobie urlop i robie badania myslalam ze moze mam jakiegos guza cyste ze tak mnie boli ale nie......zrobilam w pracy ten test dziennie kilka ray go ogladalam az musialam wyrucic do kosza bo strasznie mnie ta niepewnosc wkurza

Gość 1726toja
ja bym sie ciesyla gdybym byla w ciazy naprawde lykam sobie folik moze za zdrowo sie nie odzywiam bo nie mam apetytu przy mdlosciach ale staram ssie na siebie uwazac

Gość milafior
będzie dobrze, ja na początku ciąży schudłam 3 kilo i na dodatek chorowałam na grypę. Na 99% jesteś w ciąży :)

Gość 1726toja
dziekuije oby oby ja w poprzedniej schudlam 5 kilo i mialam wirusowa infekcje jutro napisze wyniki bety i zobaczymy papa