Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie czuje bardzo

czy to moze byc udar sloneczny?

Polecane posty

Dzis dlugo bylam na sloncu bez nakrycia glowy w 30 stopniach, dodam ze niewiele pilam gdyz po prostu nie mialam czasu mialam duzo pracy. I teraz strasznie boli mnie glowa, mam zawroty, mdlosci i goraczke. Czy moglam dostac udaru slonecznego? :(

Gość /valdi z koziej dupy/
nie to ja

Gość /valdi z koziej dupy/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

nie chce dyskusji tylko porady bo zle sie czuje i sie martwie. tak mam gesia skorke caly czas i chce mi sie wymiotowac z bolu glowy

moja koleżanka miała podobne objawy i przez kilka dni bolała ją głowa i okazało sie ze ma lekkie zapalenie opon mózgowych więc jeśli ból nie ustąpi to wybierz sie do lekarza...

Gość motoholik
idź jutro do lekarza i poczekaj jeszcze bo przy ydarze powinna wystapić jeszcze biedunka albo rozwolnienie czasem obstrukcja

z tymi oponami mozgowymi to mnie wystraszylas. ale to sie pojawilo akurat dzisiaj bo nadmiernym naslonecznieniu. co zrobic zeby te dolegliwosci jak najszybciej minely?

moze byc zwykle przegrzanie organizmu... ...czesto tak mam po przedawkowaniu slonca. Udaru dostal kiedys moj znajomy w grecji,byl wtedy bezwladny przez jakies 20h,karmic go musielismy jogurcikami...nie jestem pewna czy udar zawsze wyglada tak samo.

wiesz co ale ona miała takie objawy jak ty... poczekaj zobaczysz czy jutro bedzie cie dalej głowa boleć. Głowa do góry nawet jeśli to opony to poprostu zrobią ci punkcje potem podlecza antybiotykami i zroba kolejna zeby sprawdzic czy juz jest ok.

dzieki serdeczne. chyba bede musiala posiedziec w domu teraz ze dwa dni:(

no zobaczymy moze mi przejdzie do jutra

najlepiej idż sie prześpij;) pij duzo wody... zobaczysz jutro, jesli objawy nie ustąpią to koniecznie idż do lekarza....