Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilusia

jak oszukac test ciazowy /

Polecane posty

Gość ilusia

Gość ilusia
sluchacie mam taki problem.mam meza a jednak "kolega" ciagle sie do mnie przystawia;/ nie cxhce mowic o tym mezowi bo napewno nie wyniklo by z tego nic dobrego... rozmawialam z "kolega" i stwierdzil ze zostawi mnie w spokoju tylkow tedy jak bede z mezem w ciazy :(( chcialabym jaksoszukac test i pokazac mu..moze by wreszccie dal mis pkoj :(( ahh jestem zalamana...

\"a jednak \"kolega\" ciagle sie do mnie przystawia;/ nie cxhce mowic o tym mezowi bo napewno nie wyniklo by z tego nic dobrego... rozmawialam z \"kolega\" i stwierdzil ze zostawi mnie w spokoju tylkow tedy jak bede z mezem w ciazy\" ty się ucz asertywności czy czegoś :O 🖐️

A może powiedz temu koledze, że jak Cię nie zostawi w spokoju, to poinformujesz o tym męża.:O Musisz tak ulegać życzeniom kolegi? A jak Ci powie, że zostawi, gdy dasz mu 1000 złotych. To też założysz temat z pytaniem \"jak zarobić 1000 złotych bez wiedzy męża?\". ;)

Gość niach_niach
Powiedz mu żeby spierniczał jak najdalej. Po co Ty w ogóle z nim dyskutujesz i po cholerę kombinujesz? Nie chcesz faceta to go spław i tyle. Ale jak sądze urządzasz sobie takie zabawy bo nie chcesz zeby facet się odczepił. Dziecinada

a ja myślę że autorka nie ma męża tylko faceta który stroni od deklaracji i oszukując test ciążowy chce go \"delikatnie\" przymusić żeby jej się oświadczył :D

Gość niach_niach
Może, może :) To niech weźmie flamaster i dorysuje drugą kreseczkę :p

Gość ciowad
ja nie wiem czy to zawsze działa, ale jak ja robiłam test ciążowy jakiś czas już temu to zrobiłam i była jedna kreska. Nie chciałam ciąży więc gdy przyjechał chłopak na drugi dzień wyciągnęłam ten test by się pochwalić i mu pokazałam, a tam dwie krechy grube i tłuste czerwone krechy. Zmazałam się. I poleciałam po kolejny test. Znowu jedna. Wyszło na to, że jak odlezal troszke to sie zaczął pierdolic. Może tak zrob poloz go i odczekaj. Ale nie wiem czy ja mialam ferelny czy tak zawsze sie dzieje

Gość jak sie test odlezy to często
sie pojawia druga kreska, to normalne, dlatego nawet pisze na ulotkach do ilu minut po zrobieniu trzeba test odczytać ;)

Gość ciowad
no więc dobry sposob, ale to jest bez sensu co ty robisz. Musisz mu jeszcze udowadniac? zachowujesz sie jakby byl Twoim panem. On karze Ci zajsc to zachodzisz, karze pokazac test to pokazujesz o rany co za kobieta;/ powiedz mezowi i po sprawie zalatwi to po mesku