Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Nie, ja się nie pierd.....lę w tańcu!

Polecane posty

hehhehe kobiety nie lubicie jak ktoś sie wam wpierdziela w nowy zwiazek;) narazie moja chęc zemsty została zaspokojona, jak mnie cos nie wkurwi to pewnei dam spokój zobaczymy, narazie nie panuje nic robić w kwesti ex:P jutro mam biwak i sie zrelaksuję:)

Gość onaWrocccc
ja się kiedyś spotykałam z facetami tylko dla sexu , tak ze 2 lata , a jak się angazowali to urywałam kontakt :D a co do byłych w związku u mnie zasada jest jedna ZERO KONTAKTU Z BYŁYMI obojętnie czy kontakt ma być typu "co słychać?" czy "ty głupia dziwko/skurwielu" , po prostu zero ! a czemu bo nie chce żeby ktoś sie wpierdalał w mój związek a tak już bywało np. do mojego chłopaka napisała eks z czasów liceum , chciała się z nim spotkać ,on napisał że nie bo jest fer wobec mnie , to ona napisała do mnie że on mnie zdradza i takie tam pierdoły ... a potem awantura niesamowita , przez jakąs pizdę ... albo napisała do chłopaka jego była to on jej odpisał i dał swój numer telefonu !!! musiałam więc wziąć sprawy w swoje ręce i napisać do niej że nie życzę sobie zeby mieli kontakt

blac ice to racja ex o mnie juz dawno zapoala ogonie pzrestalem dla niej istniec, obecna szanuę i zamierzam szanowac, nikt nie był tak dobrym wobec mnie jak ona tez czuję że możemy byc szczęsliwi, narazie jesteśmy zobaczymy jak to będzie póxniej;)

Gość onaWrocccc
ja też obiecałam że nie będę mieć kontaktów z byłymi bo nie chce by ktoś mi sie wpiredałał w związek i nie utrzymuje kontaku z żadnym byłym

Gość onaWrocccc
no wiem że dają dlatego najlepiej nie mieć z nimi ŻADNYCH KONTAKTÓW

Gość ktos odkopuje stare tematy
.