Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaa3

Panna młoda - majtusie czy stringi pod suknią?

Polecane posty

Gość lolitaaa3

Pytanie do Was kobitki jak w temacie... Co lepsze? Biore slub w sierpniu i nie wiem jaką ubrać bielizne. Chce zeby była seksowna, ale wygodna, a stringi do wygodnych nie należa. Wymiencie sie zdaniami :)

Gość masaA
dla mnie stringi są najwygodniejsze na świecie :))))

Gość rzeczywiście noszenie kawałka
sznurka w tyłku jest superwygodne :O idotka

Gość jesli jest dobrze dobrany
rozmiar, to stringi są superwygodne. Ale jak się wciska majtki M na dupsko w rozmiarze XL to zgodzę się, może być kiepawo.

Gość kotka222
lepsze sa majtki , stringi sa oblesne

Gość jesli jest dobrze dobrany
stringi są obleśne - nie, to nie stringi są obleśne, tylko salcesony jakie się tworzą w wyniku wciśnięcia się otyłej laski w za małe stringi (zresztą podobny efetkt jest w przypadku otyłej laski upchniętej w za małe majtusie). zwłaszcza jak nad paskiem spodni wystaje jej "mercedes".

Gość jak słyszę określenie
majtusie to mam odruch wymiotny infantylne i pedofilskie to jest nie słyszałyście określenia figi, albo szorty na inny fason damskiej bielizny???

Gość jak słyszę określenie
a autorka niech sobie po prostu kupi parę różnych fasonów (po dwie pary - jedne na próbę, drugie na ślub) i ponosi cały dzień - potem zdecyduje w czym jej wygodnie od przybytku bielizny głowa nie boli

Gość zniesmaczona ze hej
Majtusie...jak widze tego typu zdrobienia to mi sie niedobrze robi. Ile ty masz lat? tsy i pół? Majtki to majtki a nie jakies majtusie. ew figi itd. :(

Gość masaA
oczywiście że stringi są wygodne, jeśli rozmiar jest odpowiedni :) mi się nic nie wrzyna i żadne fałdki mi nie odstają :) koronkowa bielizna też jest fajna i sexy :)

Gość grabarz z długoletnim stażem
a może bez majtek, jak Madonna?

Gość no ja akurat
noszę tylko stringi (prawie tylko :-) ), więc nie patrzyłabym na okazję, tylko założyłabym je. Ty też załóż to, co nosisz normalnie.

Gość ja myśle że obojętnie jaki
fason,to zależy od twoiich upodobań,ale na pewno powinny byc wygodne no ii przewiewne,w końcu to lato no i pod suknią gorąco...

Gość klassi
dokładnie zgadzam się, to zależy od tego w którym rodzaju takiej bielizny się dobrze czujesz. Ważne jest by były przede wszystkim wygodne. W końcu cały dzień i przeważnie noc trzeba w nich być :)

Gość convi
no tak, niektórzy ubierają gorsety i jestem im wygodnie inni wolą zwykłe bawełniane majteczki ;) Ja uważam że jeśli myśli się by seksi wygalając podczas pierwszej nocy poślubnej to może stringi będą ok. z nipplex mają dość wygodne z kolekcji właśnie ślubnej.

Gość erwedsca
Stringi noszą tanie dziwki albo laski o kiepskiej figurze. Jak dziewczyna ma zgrabny tyłek to KAŻDE majtki będą dobrze wyglądać P.S. ZAŁOŻYĆ a nie UBRAĆ

Gość ptasiek nastroszony
po kiego cokolwiek wkłada panna młoda skoro cała noc bedzie rżnęla ją orkiestra dęto rżnieta

Gość czy to moja pupaaa
erwedsca Stringi noszą tanie dzi**i albo laski o kiepskiej figurze. Jak dziewczyna ma zgrabny tyłek to KAŻDE majtki będą dobrze wyglądać zgadzam sie z tym :) ostatnio ogladalam moje fotki robione przez chlopaka...mialam zwyczajne matjki a wyglaldałam taki seksi że aż trudno bylo mi uwierzyc że to moja pupa :D

Gość ptasiek nastroszony
stringi dla Niewiast szczególnie bardzo zajętych sa praktyczniejsze , tak szybko sie nie brudza a jakby co to szybciej przegnija . a i śmierdza mniej

Zdecydowanie majtusie ;]. Możesz wybrać superseksowne, pełne majtki, w których Ci po prostu będzie wygodnie. Po weselu, jak bedziesz miala siły na pierwszy po ślubie seks, możesz się śmiało przebrać w coś "mniejszego". Majtki mają jeszcze jedną ogromną zaletę. Ostatnio byłam na weselu, gdzie panowie w ferworze zabawy, podczas podnoszenia panny młodej do góry, tak niefortunnie ją "spuścili", że cały tył sukni się podwinął, a oczom wszystkich gości ukazał się nagusieńki tyłek w stringach ;]

Gość wybrałabym chyba
jednak majtki pod suknię ślubną. Bałabym się, że jak będę mieć stringi to mi się będzie kiecka do tyłka przyklejać :p

Gość wszystko zależy co lubi
nosić Panna młoda :) Ja kiedyś nie założyłabym zwykłych majtek, nosiłam tylko stringi a jak zaczęłam chodzić w majtkach czy szortach to już w życiu nie założyłabym stringów, są dla mnie teraz strasznie niewygodne ale co kto lubi

Gość do o zgrozo
nie ma to jak odgrzewany temat sprzed 2 lat...ale jak wypowiadjajace sa na etapie MAJTUSIOW I STRINGOW to nie ma sie co dziwic....

Gość dkedkdkjke
Ja na codzień noszę stringi, są dla mnie wygodne, ale boję się, że suknie będzie się kleić do tylka. A wy jakie majtki zakładacie?

Gość jgd
kuźwa, no nie spodziewałam się że można mieć takie problemy :-O