Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan mlodosci

Kto lubi depeche15 ?

Polecane posty

sami cięzko zrozumieć, ale jej obiektywizm i racjonalne myślenie kontrastują z moimi pogladami i można od niej się wiele dowiedziec chciażby o swoim toku myślenia, ogólnie luz babka - potrzebna dla równowagi;)

Przestańcie już lasia kiedyś rzuciła głupim tekstem czym mi podpadła nie jestem na nią zła nie miałam zamiaru jej dogryżć bede jej unikać i już

ledyees lepiej abyś nie musiała mnie poznawać "piekne kobiety zostawiam mężczyznom bez wyobraźni" jarek84 się by ucieszył:P

Lubie Depusie" złoty ty to lubisz dupesie i to wszystkie jak leci :P

ladyess w woli ścisłości jestem facetem;) i ajk mówię ze lepiej abyś mnie nie poznawała to lepiej;) spytaj się sami:D

Gość całuska
nie lubię-bo nikogo stąd nie lubię, lubię ludzi których znam ale mądra dziewuszka jest:)

a wiec tłumacze Vampir sie ślini na widok Twojej foty :O

SKORO tak mowisz:) bede cie unikac jak ognia:>:) nawiasem mowiac zastanawiam sie wlasnie po co ktos zalozyl temat o innym uzytkowniku forum... ja kiedys juz bylam "na tapecie" tego forum jako główny bohater pewnego watku;)a wlasciwie to moj tyłek, o ktorym nikt stad nie ma pojecia, i pamietam ze zle sie to skonczylo...

wiesz co mnie w Tobie nurtuje sami? Co taka osoba jak Ty robi na kafe? nie masz znajomych chlopaka męża czy co?

mam znajomych,ale zajętych i zakochanych lub w innym mieście faceta olałam wiec jestem sama a siedze na kafe bo nie chce mi sie ruszyć dupy proste i logiczne :O syna nie ma wiec odpoczywam w domu

czemu rozwódka? czyzby racjonalne myślenie wzieło górę nad uczucia? cóż zawsze obawiam się takich ludzi - doświadczonych przez zycie - z prosteo powodu nie chcę tak przegrac życia a oni i tak użyją takich argumentów że nie da sie im zaprzeczyć.

wrzód to chyba gigantyczny pryszcz!!!!!!!!!!!!!!!! Tak Myszka 🌻 nie tupeciara i blachara!!!!!!!!!

Vampire nie analizuj mnie bo Ci bzdury powychodzą jestem 30-tka która nie wie czego chce :P:)

alez ja jestem blachara.lubie zajebiscie szybkie auta i nadzianych facetów.......którzy na mnie lecą błeheheheheh :o

Gość fajna dziewczynka
tylko jakaś taka stara maleńka,faktycznie ma 16 lat?