Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan mlodosci

Kto lubi depeche15 ?

Polecane posty

ladyess to o Tobie pomyślałem jak zobaczyłem Twą fotkę;) no i ze jeszcze lubisz jakiś biznesmenów najlepiej pzrystojnych, poprostu wszystko z wyższej półki:P Złoty bierz się za damę:P Sami,hmmm ale jesteś intrygująca, no i jak na 30 to powinaś już wiedziec czego chcesz, hmm nie mi gówniarzowi Ci pomagać, ale cżó szczęścia życzę i obyś w końcu znalazła sama w sobie to czego chcesz;)

Vampire ode mnie trzymaj sie z daleka:P Nie wiem czy chce być grzeczna czy niegrzeczna no i nie wiem kogo szukam :O tragedia wiem :P:D

Gość fajna dziewczynka
kto jest stary malenki? depeche? ocipiałas? ---jak na 16 lat to dużo wie o życiu :D a co to oznacza ocipiałaś?znasz to uczucie po sobie?:D

alez ja jestem blachara.lubie zaj**iscie szybkie auta i nadzianych facetów.......którzy na mnie lecą błeheheheheh SUPER :o :o

Sami niezrównoważona jak ja:) szkoda że nie masz mniej niz 30;) cóz puki nie narzekasz na swe zycie to luzz, ale nie brakuje Ci stabilności, czy życie dała Ci juz tak w kość ze sama sobie ze wszystkim poradzisz i liczysz tylko na siebie

Vampire bo ja sie juz pogubilam.sorry ale probuje tez sledzic gumtree bo czegos szukam i nie do konca sie skupiam na tym co piszecie:) wiec wyjasnij mi twa wypowiedz: "ladyess to o Tobie pomyślałem jak zobaczyłem Twą fotkę "

A co tu tłumaczyc laydyeees napisałaś ironicznie złotemu że juestes blachara i że lecisz an kasę a ja nie ironicznie napisałem że tak pomyślałem ajk zobaczyłem Twoją fotę. Coś jeszcze wytłumaczyć?

hehehe:) no niestety musze cie rozczarowac taka nie jestem. fakt to byla ironia:) mam tego samego faceta od dluuuugiego czasu, jest mi dobrze...leje na to jaki kto ma samochód, i ogólnie jestem nazbyt wrazliwa;] tyle:o

złoty tylko w filmach:P ladyeeeesss gartuluję powinas dostać koronę z diamentami w nagrodę;)

jak dla mnie ladyesss zostajesz forumową Księżną:P idż sprawdż na naszej klasie jak Twój 300000000000 znajomy napisał ci "jak ślicznie wygladasz"

ale ąłskawa ladyesss napewno Ci go poda aby miec 300000000000001 znajomego:P

yyyy....Vampire oszczedz sobie takich tekstów:] nie wiem czym sobie zasłuzyłam na takie cos, wywyzszam sie jakos? chyba nie... to ze sobie dałam swoje zdjecie nie upowaznia cie do tego zeby sobie ze mnie drwic. nie uwazam sie za ksiezna i nic ci do tego... ehhh:o

ehhhh jacy niektórzy ludzie są śmieszni, na czele stoi wlasnie Vampire który niestety sie pograza... powiedz mi ze ty nie masz konta na naszej klasie;]

ja? ja? JA? ruska vodka connecting people :classic_cool: dzisiaj tez mam zamiar wieczorkiem popic:O

jakie słonce, raczej zaćmienie :D szczegolnie po vodce:O i wcale sie nie rozpijam :O nie piłam juz 2 dni :classic_cool: i idę się przygotowac, papa ludzie!!!!! goodbye kafe!!!

ależ masz racje ladyesss, i nic złego nei zrobiłas ale ja mam kaprys poprostu kaprys aby sobie podrwić z Ciebie:P

Gość ladyes nie badz taka
poka tzytzki :classic_cool:

no ale zeby drwic trzeba miec powod ku temu nie sadzisz?? :o:o:o podrwij sobie lepiej sam z siebie :)