Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofia 1957

Ginekolog mężczyzna

Polecane posty

Gość Zofia 1957

Czytając wypowiedzi kobiet widać, że wolą ginekologów mężczyzn, ponieważ jest w nich ukryta potrzeba ekshibicjonizmu i zwrócenia uwagi mężczyzny na siebie

Gość dessssa
ni prawda że wolę chodzić do faceta, ale dlatego ,że z facetem lepiej się jakos dogaduję i facet jest delikatniejszy :)

Gość idąc tym tropem
pójście do kobiety ginekologa to ukryty lesbiizm :)

ja chodze do faceta, w dodatku jest moim sasiadem (mieszkamy na jednym piętrze i znam Go od dziecka). Ale wybrałam Jego dlatego ze jest jednym z lepszych lekarzy w moim regionie a nie dlatego ze mam potrzebe rozebrania sie przed Nim

ja tez mam gina faceta, na początku chodziłam do babki ale była tak delikatna i chętna do porad że niech ja drzwi scisną :/ Ciążę tez mi prowadził facet. a skrępowanie przed rozwaleniem nóg na fotelu miałam takie samo przed kobitka co mężczyzna lekarzem...

Gość zofia 1957
jednak wolicie facetów

Gość olkaaaaaaaaaaaaaa
ja tam z dwojga zlego wole kobiety, w zyciu nie rozbiore się przed zadnym innym facetem

Gość wnioski nasuwają się same
a kto Ci sie każe rozbierać:/?? zawsze można ubrać kiece, a nie paradować z gołym tyłkiem przez gabinet. Nawet przy kobiecie nie mogłabym tak paradować....Teraz moje porównanie....na początku chodziłam do kobiet bo myśl o facecie ginu mnie przerażała, teraz mam za sobą wizyty u 2 gin facetów i mogę stwierdzić że byli oni delikatniejsi i tyle. I na prawdę żałuje że kobiety (większość) badają bardzo niedelikatnie, bo wolałabym iść do kobity ( czuje się mniej skrępowana)ale czasem nie ma wyboru.....Wśród 6 kobiet, u których byłam wcześniej ( niestety mam zdrowotne problemy i nie mogę znaleźć dobrego gina) tylko 1 była w miare delikatna...... A i jeszce jedno - dla mnie kobieta, która twierdzi że do gina się chodzi bo jest potzreba ekshib.....ma chyba coś nie tak z głową:/ Dla mnie na prawde każda wizyta to masakra chociazby w sensie psychicznym, więc niech nie pierdoli głupot.....Gdyby to jeszcze facet zarzucił, to bym zrozumiała, bo wiadomo oni to czasem nie potrafią myślec racjonalnie jeśli chodzi o takie rzeczy i sami do gina nie chodzą....ale kobieta.....żeby pisała coś takiego ma na prawdę albo jakieś zaburzenia psychiczne/osobowościowe/ może podświadomie ma jakieś fantazje na ten temat???? Bo nie wierze że kobieta o zdrowych zmysłach, dla której wizyta u gin. nie jest zazwyczaj [przyjemna/ewentualnie ma neutralne podejście do tego pisze takie pierdoły i zarzuca innym jakieś zboczenia.....:/ Puknij ty sie w łeb.....

Gość puk puk 2 razy
puk