Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollabud

Czy realny niebrzydki fajny i zaradny facet pokocha puszysta kuleczke ?

Polecane posty

Gość jollabud

Mam już prawie 29 lat a jeszcze nie miałam chłopaka z którym bym chodziła, zawsze chcieli się zaspokoić erotycznie.Nie wiem czemu mężczyźni,którym podobają się puszyste dziewczyny chcą się z nimi kochać ale na pokaz chcą mieć chude wymalowane lafiryndy? Nie mogę tego pojąć, może mi to ktoś wytłumaczy? Każdy uważa że skoro gruba to dużo je.Ale to nieprawda, na przykład ja mam cukrzyce i dlatego wyglądam jak wyglądam. Chcę żebyśćie w końcu zrozumieli puszyste osoby,naprawdę często to nie nasz wybór. Nie będę sie głodzić po to by wyglądać jak "idiotyczna szkapa" bo wtedy zapadnę bardziej zachoruje. Czy tacy jak ja nie zasługują na miłość tylko mają być materacem ? :-o Pojebany ten świat :-o

Gość ...bleffff...
puszysta to znaczy jaka? ile ważysz?

jesli chcieli sie zaspokoic \"erotycznie\" a Ty im dałas to jak mieli Cie traktowac z szacunkiem i jak mieli pokochac ? Jesli nie dałas to uważaj ze nie było tego komentarza :)

Gość słodka sexowna kusicielka
tak serio nie zmienisz rozumowania facetów ... oprocz tego ze chca miec kogos ładnego, szczuplego, to w nas puszystych szukaja sponsorow ... zycie jest okrutne dlatego ja juz jestem mniejsza o 46 kg ... i juz 3 mce nie jem slodyczy, kebabów i nie pije mojej ulubionej pepsi ... ale luźniejsze spodnie i mniejszy rozmiar to wszystko mi wynagradzają ... pozdrawiam 🌼

puszystą kuleczką może być co najwyżej slodki szczeniaczek, a nie kobieta. Brzmi jakbyś miała sierść. Mierz swoje siły na zamiary. Oprócz chudych wymalowanych lafirynd, są jeszcze ładne, szczupłe, długonogie dziewczyny (jak ja:P). Równie dobrze Ciebie można nazwać grubą, zawistną tłustą kluchą.

jeśli ważysz 300 kg i masz sam tłuszcz cóz najpredzej stworzysz związek z puszystym facetem, którego tez nikt nie chce, jak się nie ma czego się pragnie to się cieszy z tego co się ma, cóz bolesne ale prawdziwe, no i wybacz że szczupły przystojny facet chce miec ładną zgrabną laskę, gdybyś była szczupła i piękna tez bys nie chciała miec grubasa - cyniczne lecz proste i prawdziwe

Gość gfdger
idź sie nawpierdalać a nie pierdolisz farmazony, nie chcesz wygladać jak idiotyczna szkaopa to żyj tak jak żyjesz, a to że masz poglad jaki masz to oznaka twojej złabosci i lenistwa

Gość jollabud
Jestescie podli :-( Tak zaszczuć biedną dziewczynę :-( Ale ja mam was w dupie bo wiem ze to ja mam racje :-p A co do moich wymiarów - 162 cm 114 kg ale jak pisalam wczesniej to efekt cukrzycy a nie jakby to niektorzy chcieli wpierdalania na potęgę :-o Więc troche szacunku prosze ok ? Ja wcale nie biore sie za modeli typu Brad Pitt ale za zwyczajnych zadbanych moze nieco wysportowanych facetow ;-) Czy fakt ze jestem puszysta powoduje ze mam nie miec swojego gustu tylko lapac co mi sie napatoczy ? Chyba pusci jestescie :-o

Gość gfdger
jesteś tym co jesz!!

Pusia?:> zastanów się, gbybyś była szczupła i ładna, zwróciłabyś uwagę na otyłego ,zgorzkniałego faceta (na pierwszy rzut oka nie widać czy ktos ma cukrzyce czy nie).

Alez możesz miec gusta i marzenia nikt Ci tego nie broni, ale jesli myslisz ze jakiś fajny wysportowany facet sie na Ciebie razuci i pokocha to amsz znikome szanse - tak jakbyś miała wygrac w lotto trzy razy pod rząd, to ze masz 29 lat i jestes sama powino Ci dac do myślaenia i przestać fantazjowac tylko brac sie za ludzi z Twego poziomu, no chyba ze chcesz zostać stara panna

Gość gfdger
chorzy na cukrzycę też mogą być szczuli wystarczy uruchomić google.pl i przeczytać kilka artykułów to że przy produkcja insuliny przez trzustkę jest równowaga zachwiana nie znaczy ze masz wygladać grubo i jest to tylko objaw słabego charakteru.

olać juz słaby charakter, tu kwestią jest nieodpowiednie myslenie i życie w swiecie ułudy i marzeń, za dużo romantycznych komedii sie naoglądało:P

Gość liberal girl
powtarzam i będe powtarzać - nie traktują Cię jka materaca dlatego ze jesteś gruba, tylko dlatego że się nie szanujesz, dziewczyno. Gdzie Twoja godność, pewnośc siebie? Lubisz się? Jesteś uśmeichnięta, życzliwie nastawiona do rzeczywistości i ludzi? Czy jęczysz jaka to jesteś chora, gruba, nieszczęśliwa i wszyscy są źli? Nikt nie chce być ze smutasem. Wg mnie tu leży problem a nie w wymiarach. Atrakcyjności i seksapilu nie mierzy się w centymetrach ani w kilogramch

Gość gfdger
widzisz jollabud bierz przykład z liberal giel dziewczyna też przy tuszy a pewna siebie i to inaczej wyglada zupełnie

zawsze lepiej mieć przyjaciółkę puszystą acz uśmiechniętą i radosną, pewną siebie, niz grubego smutasa

i jeśli autorko myślisz że jadę po tobie bez podstawnie to wiedz ze sam nie jestem ideałem piękna:P ale walę to:P

Gość lenaoolena
dziewczyno ile w Tobie goryczy i zawiści " wymalowane lafiryndy " szkapy ? Nie wiem po co zakladasz tu temat . skoro wiadomo ,że każdy cie objedzie , puszysta kuleczko . Dla siebie możesz być puszysta kuleczka , ale dla wielu jeste s pasiona świnią . Ja rozumiem ,żę otyłośc spowodowana jest u Ciebie cukrzycą , ale ktoś kto cie widzi na pierwszy rzut oka myśli ' ale grubas". Ja jestem w maire szczupla 60 kg 171 cm i nie uważam sie za wymalowana lafirynde . Z twoejj wypowiedzi tyle jadu sie sączy.

Gość liberal girl
rany :D, kto Wam powiedział, że jestem przy tuszy?;) Całe życie jestem chudzielcem :p, ale za to niepięknym wyjątkowo. Dziwny kształt twarzy, odstajace uszy, beznadziene słabe włosy, absolutny brak cycków, wystajacy brzuchol, okulary wymieniać by wiele :) Ale nigdy nie narzekałam na brak powodzenia, i kiedyś i dziś, i mam nadzieję, że nie raz zobaczę ten błysk w męskich oczach :) Mam o sobie niesamowicie dobre zdanie, przepadam za swoim towarzystwem :), jeśli chodzi o wygląd szlifuję szyukę kamuflażu - z całkiem dobrymi skutkami wg mnie :)

czemu mężczyźni,którym podobają się puszyste dziewczyny chcą się z nimi kochać ale na pokaz chcą mieć chude wymalowane lafiryndy? Odpowiedziałabym Ci, że może niestety chcą czasem dla odmiany spróbować, jak to jest z grubą kobietą, ale generalnie podobają im się szczupłe. Skąd wiesz, że \"na pokaz\" i że są to \"lafiryndy\"? Jeśli mężczyznę ciągnie do \"lafirynd\". to chyba nie są wartościowi? Może zmienisz target? No i jeszcze jedno - czy pokochałabyś faceta o tuszy porównywalnej do Twojej , czy szukasz szczuplejszych?

Gość jollabud
szukam raczej szczupłych, ale ine koniecznie moze mieć 180wzrostu i 80kg. bo tak zazwyczaj jest ze troszę wieksza kobieta i szczupły meżczyzna

Gość liberal girl
180 WZROSTU I 80 KILO TO ADONIS JAKIŚ?:)

jollabud żyj sobie tak dalej i szukaj takiego koesia;) następną dopisuję do listy starych panien:P

ja jestem szczupłym facetem i wiem że grube nie mają większych szans, jedna miala nazywala sie Agata, ale byla pozytywnie nastawiona do świata piekielnie inteligentna ( studiowała astronomię;) ) i niesamowicie kobieca, ale to była 1/ 100000000 węc cóz:p

114 kg ważysz? weź się dziewczyno ogarnij, kto będzie chciał być z takim tłuściochem, przecież ty cokolwiek byś na siebie nie założyła wyglądasz fatalnie, wstyd sie gdzieś pokazać i jeszcze szukasz przystojnego, wysokiego, szczupłego... a małe tłuścioszki ci nie pasują? :D

nie bede sie e głodzić po to by wyglądać jak "idiotyczna szkapa" tak lepiej wygladac jak tucznik, ..... i narzekac jestem szczupła i nie wygladam idiotycznei ani jak szkapa, widocznie zadroscisz wiesz dziewczyny nie dbaja o siebie , przytyja 20 kg i potem o jak ja wygladam zaden mnie nie chce, ale za sibie sie nei wezma ja przytyłam 5 kg i od razu widziąłam ze cos jest nie tak i szybko zrzuciłam to, zaczełam cwiczyc, przeszłam 6 weidera, kremuje ciało ze był było miłe i gładkie,......a nie czekam az kilogramy same spadna...albo jeszcze ich przybedzie nie lubie jak ktos tak gada!