Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafcioooooooooo

ta kobieta nie ma kompleksow tak powinno byc

Polecane posty

Gość rafcioooooooooo

dziaj znalazlem pewna kobiete na naszej klasie i to nie jest zadna prowokacja chce wam udowodnic ze kobiety bez kompleksow sa najlepsze i najmadrzejsz gdyby wszzystkie takie byy zycie by bylo fajniejsze a to oto ta piekna pani http://photos.nasza-klasa.pl/10432310/134/other/std/b864bd4990.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/10432310/132/other/std/1e81fef4bf.jpeg podziwiam ........

Gość ugkjbhuj
jak widac sa osoby ktore lubia pasztety

Gość parówczan potylu
gdzie ta piękna pani ?:D

Gość pod pokładem poduszkowca
ja widzę tylko jakieś bizonY?!

Gość o maryje
moze powinna mieć:)

Gość 1234567....
fioletowy widelec zgadzam się w 100 % :) ale jak znam życie zaraz zlecą się tutaj te najpiękniejsze i pojadą po niej że hej :)

Gość ugkjbhuj
do zdjecia to i ja sie usmiecham a nie koniecznie musze byc zadowolona z zycia czy z wlasnej figury. ta kobita jest tlusta zapewne kwalifikuje sie do gona osob otylych wiec jak by na to nie patrzec jest pasztet

Gość ładaco
Większość kompleksów które mają kobiety, są bezsensowne :)

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
ta,pewnie te zdjeciea to z profilu tego kolesia a nie tej pieknej pani....

Gość jeśli ona się z tym
dobrze czuje to OK. aleee ja jako pracownik służby zdrowia twierdzę że nie jest to zdrowe ani dla niej ani dla innych.

Gość wiecie czemu
ona jest taka zadowolona bo ona jest na majorce ciapy poznaje ten aqua park bo tez byłam i podczas pobytu tam tez chodzilam taka uhahana tyle ze ja waze 48 kg i mam 162cm to chyba mam sie z czego cieszyc...

a niby dlaczego jest to niedobre dla innych? :) Zaraz powiecie, że sama jestem pasztet więc jej bronię. Ale kurde, to że ona waży tyle, ile waży, to znaczy, że ma siedzieć zamknięta w czterech ścianach i zasmucona jak jakiś borsuk? no litości.

Gość niki....
ja uwazam ze ona nie zaleznie od swojej wqgi ma prawo byc zadowolona z siebie jak i ze swojej figury to jej zycie jej sprawa awy zajmijcie sie soba i swoja dupa...dosłownie i w przenosni....

Gość moze malo popularna
wiecie co mi jakos nie przeszkadza kiedy kobieta wazy wiecej...o ile nie jest to przerazliwa nadwaga-zagrazajaca stanowczo zdrowiu-...a ta pani na foto...nie jest atrakcyjna wrecz przeciwnie-jest z gruba

Gość widac ze jest szczesliwa
i o to chodzi

Gość jeśli ona się z tym
dlaczego to nie jest dobre dla innych? bo jeśli się taka bardzo otyła osoba poważnie rozchoruje, i będzie wymagała opieki ze strony innych to tym "innym" kręgosłupy popękają jak zapałki.

Moim zdaniem ta pani zdecydowanie powinna mieć kompleksy. Ja rozumiem, że ktoś może być zadowolony ze swojej figury pomimo tego, że nie jest idealna, i to jest fajne. Ale ta kobieta jest po prostu otyła. Nie jest to ani zdrowe, ani estetyczne. I nie jestem modelką, przed ciążą ważyłam ok. 70 kg przy wzroście 170 cm. Mam kompleksy i dzięki temu chce mi się walczyć z wagą. Nie przesadzam, nie popadam ze skrajności w skrajność. To, że ktoś dba o sylwetkę nie znaczy, że ma jeść sałatę i ćwiczyć 4 godziny dziennie. Ale pewnie gdybym sobie odpuściła, to bym wyglądała jak ta babka.

Gość lepiej miec troche ciałka
być wesołą niż wiecznie na diecie i zrzędliwą.

Gość Mejeje
Zgadzam sie z kolezanką ANI ESTETYCZNE ANI ZDROWE Możemy być zadowoleni z życia i jednoczesnie o siebie dbać! Trochę ruchu i w miarę mozliwosci zdrowe odzywianie to jest wyczyn, a nie usmiechanie sie będąc otyłym. Nie ma co takich osób gnębić, ich sprawa, ich zdrowie, ale pochwalać "zadowolenia z siebie" przy takiej nadwadze to niemądre.

Gość PU pz
a dlaczego my chcemy? my chcemy byc atrakcyjni i o siebie zadbac? ona moze juz sie czuje dobrze? moze taka jest? ilez to razy mowily kobiety, ze to moze nie jej wina, ze tak wyglada( czyt. ze jest GRUBA)> ze geny> choroba> niektorzy ludzie powinni zajac sie bardziej soba niz innymi, niech kazdy wyglada tak jak chce i odchudza sie albo nie

Gość glupie krowy
szkoda ze niektore"pieknosci" nie moga pojac ze nie wszyscy musza byc szczupli i zgrabi Najwazniejsze zeby sie dobrze czuc we wlasnym ciele Dla wyjasnienia nie jestem ani gruba ani brzydka ale nie oceniam ludzi po wygladzie i nie uwazam ze to co podchodzi od normy jest od razu zle

Gość PU pz
mowia, ze Beyonce jest gruba. ona po prostu taka ma budowe mowia, ze J.LO ma duzy tylek. ona po prostu ma taki tylek a niektore kobiety, zeby wygladac szczuplo= glodza sie, cwicza, cwicza niektore kobiety, sa grube= nie pomaga dieta, cwiczenia

Gość Mejeje
Nie chodzi o ocenianie kogokolwiek ! Po prostu przestańcie przyklaskiwać otyłym, że się sobie podobają. Zastanówcie sie do czego prowadzi takie podejście - 60% Amerykanów jest otyłą - to poważny problem. Otyłość sprzyja wielu chorobom, zawałowi serca.. staje się problemem nawet ciąża! Więc jak każdemu życzyć można jej szczęścia i zadowolenia z życia ale jak najbardziej dobre jest zachęcanie takich osób do zrzucenia wagi!! To tak jak namawiać palacza do rzucenia papierosów... złe?

Gość grrrrrrrrrrrrr...
wszystko pieknie tylko co ten temat robi na forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" ...?