Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafcioooooooooo

ta kobieta nie ma kompleksow tak powinno byc

Polecane posty

A ja jej zazdroszczę. Jestem szczuplła- fakt, ale mam masę kompleksów z całkiem innych powodów (chociaż na tym tle równierz), które bardzo utrudniają życie :o Ona nie musi się Wam podobać, ważne, że podoba się sama sobie...

Mejeje- jeżeli mówisz o przyklaskiwaniu to to jest 100razy lepsze niż lincz z tego powodu, że ktos jest otyły A poza tym nikt nie przyklaskuje jej trybowi życia czy otyłości tylko temu, że nie ma kompleksów... A to czy będzie otyła czy nie zależy tylko od niej- żadne namawianie na schudnięcie nic nie da. Sama musi do tego dojść.

"Mejeje Nie chodzi o ocenianie kogokolwiek ! Po prostu przestańcie przyklaskiwać otyłym, że się sobie podobają. Zastanówcie sie do czego prowadzi takie podejście - 60% Amerykanów jest otyłą - to poważny problem. Otyłość sprzyja wielu chorobom , zawałowi serca.. staje się problemem nawet ciąża! " generalnie to mnie gówno obchodzi cudze zdrowie, to ona z tego powodu będzie miała problemy nie ja, jest gruba to fakt no i co w związku z tym? Po co uszczęśliwiać kogoś na siłę skoro ona już jest szczęśliwa? nie widzę powodu, żeby kogoś przez to wytykać palcami .... radzę w realnym życiu zajmować się sobą a nie oburzać cudzymi mankamentami ( ta gruba, ta chuda, ta ma zeza a tamta celulit) ps. oczywiście mój wywód nie dotyczy osób które same proszą o ocene tu na forum hje hje

dla mnie osobiście jest problemem otyłość innych - przynajmniej tych którzy leżą u mnie na oddziale.Ja zwracam uwagę ( i nadal będę zwracała) osobom otyłym, że to nie jest zdrowe ani dla nich, ani dla mnie.

A skąd wiecie, że ona jest szczęśliwa? Bo się do zdjęcia uśmiecha?

Gość edzia18043
Szczerze mowioc to mysle ze ona wcale szczesliwa nie jest ze swojej otylosci,a moze jej sie podoba taka jaka jest

Gość ja bym na jej miejscu te
komplaksy miała !! :P

Gość polubiłam siebie taka jaka
jestem a cudowna to ja nie jestem ale trudno sie mówi