Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia19.17

POMOCY PROBLEM Z CHŁOPAKIEM!!!!

Polecane posty

Gość niunia19.17

Od miesiąca jestem z Krzysiem. może to mało ,ale od czegoś trzeba zacząć. mój problem polega na tym , że on mnie olewa... gdy piszemy w połowie pisania przestaje i odzywa się po kilku godzinach lub na drugi dzień. i tak jest codziennie... wczoraj napisałam mu, że chyba nie jest gotowy na poważny związek i lepiej będzie jak się rozstaniemy.... nawet na tego sms mi nie odp. jak się spotykamy wszystko jest ok,ale gdy się rozstajemy nie....co ja mam robić??? znajomi mówią,że on po prostu ma na mnie wyjeb*** ....

Gość naatttttkiaaaa
bo niestety to prawda :/ zostaw go nic z tego nie bedzie. Dzieciak z niego

no ja bym sie radzila zastanowic, bo jak juz po miesiacu masz odczucia ze cie olewa to co bedzie potem?? po miesiacu to facet powinien skakac kolo ciebie jesli jest zakochany, a jesli nie jest to po co ci taki facet?? 🖐️

wiesz co? albo jestes glupia albo jestes malolata . Po cholere Ci chlopak, ktory ma gdzies czy z Toba jest czy nie? olej go, w ogole ja bym tak zrobila, zeby mu dokopac ze nie powiedzialabym mu ze zrywam, tylko po prostu sie wiecej nie odezwala! nie odpisywala na smsy nie odbierala itd. Az by zrozumial, ze juz z nim nie jestem. Tak zeby sie koles na przyszlosc nauczyl.

nieciekawie. przykro mi ale to wygkląda tak jaky spotykał się s tobą tylko jak ma czas i się nudzi. gdy tylko znajdzie ciekawsze zajęcie porzuca rozmowę z tobą. skoro nawet nie raczył odpisać na twojego sms w sprawie związku- olej go. po prostu smaa przestań odpisywać. wiem, wiem łatwo powiedzieć ale sama coś takiego przerabiałam. jeżeli przestaniesz się odzywać są 2 opcje- albo nawet tego nie zauważy ( bo nic dla niego nie znaczysz) albo się zreflektuje, że naprawdę może cię stracić na zacznie się starać

Gość niunia19.17
no tak... może sama sobie wmawiałam,że wszystko jest ok i on na pewno się zmieni... sama robiłam sobie głupią nadzieje... nie potrzebnie...

Gość o jezusie nazareński
Olej go, bo jemu nie zależy