Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Somorete

Powstrzymaj zabijanie psów!

Polecane posty

Gość dog soldiers
psy najlepeij zabijać młotkiem ślusarskim. dobra jest też siekiera lub tasak. nóż - średnio. njwiekszy problem jest ze ściegnami na szyi. nawet jak pójdzie kręgosłup, ściegna dają taki opór że trzeba sie trochę natyrać. zapraszam do wypróbowania i miłej zabawy !

zawsze znajdzie sie jakis czeresniak ktory nie wie kiedy i jak mozna zartowac:-/ zebym ja cie mlotkiem nie potraktowala jak cie znajde i bede miala naprawde mila zabawe:*

Gość welness przecież to troll

Gość ale to jest chyba ich przysmak
to tak jakby Koreńczycy zbierali podpisy pod petycją, żeby zabronić Polakom jedzenia wieprzowiny czy drobiu!!!!!!! trochę rozsądku! :O

Gość kolowina
a wiesz czym sie rozni pies od swini??? tym ze pies jest najlepszym przyjacielem czlowieka... troche rozsadku!!

Gość tak jest przyjacielem czlowiek
ale w naszej kulturze wiec mi nie miesci mi sie w głowie, żebym ja miala jesc psie mięso! Ale sa inne kultury gdzie są inne zwyczaje! I to należy zrozumieć! Proponuję co niektórym poszerzyć horyzonty a nie siedizec w swoim grajdołku.

Gość Za chwilę Arabowie
będą podpisywac petycje by zabronić nam jesc świnie albo Hindusi byśmy nie mogli jeść krów. :classic_cool:

Gość a może byscie sie
zainteresowali tym co sie dzieje na naszych podwórkach...mało to psów czy innych zwierząt maltretowanych i zabijanych? ale oczywiscie łatwiej jest cos podpisać tyczącego się jakiegos odległego kraju niż zainteresować sie tym co jest pod nosem...ano tak - bo wtedy trzeba by sie było zmierzyc twarzą w twarz z oprawcą ale to tylko dla odważnych.