Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZrzędliwaMłodaDupa

W czym - lub bez czego - chodzicie w ten upał po mieszkaniu..?

Polecane posty

Gość latająca pszczółka
ja po mieszkaniu chodze w samej bieliznie jest mi goraco nawet przy wlaczonym wiatraku:/ nic nie moge zrobic bo zaraz robi mi sie slabo masakra

Gość masajkaaa
hej ja dodatkowo oprócz upału mam ogromny problem z wodnistymi upławami, które połączone z poceniem się dają efekt "wylania się" na podłogę :o Dlatego podczas upałów nie wychodzę z domu, dużo piję, no i najważniejsze: chodzę bez niczego, jedynie w bluzce na ramiączkach. Wietrzę sobie okolice intymne, w przeciwnym razie mam potop. Przypłacam to zerowym życiem towarzyskim, ale ten komfort jest dla mnie o wiele ważniejszy...

Gość khkfuhruihf
w domu w dzień to w staniku i bokserkach. Wieczorami w samych bokserkach. A wczoraj mój mąż latał goły po mieszkaniu i jak wychodził na balkon to przyprawił o zawał starszą sąsiadkę :D

Gość 8olivka8
sukienka taka cienka na ramiaczkach i starczy:D I tak mi jest goraco do tego zimne picie i arbuz:D

Gość majtki i top
i caly dzien wiatrk wlaczony

Gość w delikatnej sukience fiu fiu
i stringach

Gość marmoszka
ja w takie dni jak dzisiejszy po mieszkaniu chodze nago lub w samych majtkach:) mąż po pracy rozbiera się do bokserek.

Gość sssyssuunniiaa
właśnie miałam napisać o tym baseniku... małżon wczoraj kupił taki basenik. dzis po pracy postawił go w salonie, nalał do niego wody, wlazł i siedzi i ogląda telewizję. zgłupiał od upału :D

Gość sssyssuunniiaa
no bo w salonie jest tv :D jeszcze trochę arby tam zapuści i będzie siadał z wedką:)

Gość sssyssuunniiaa
ryby*

ja mam zwiewną sukieneczkę i to wszystko :) ale mam domek z ogródkiem więc większośc czasu i tak w ogrodzie w stroju kąpielowym się przechadzam. a mały cały goły siedzi :D i się w basenie moczymy :D

Gość sssyssuunniiaa
e tam piranie ;) rekina od razu ;)

ja chodze z stroju kapielowym, moje malenstwo (5 dni) w wozeczku w cieniu w ogiodzie w samej pieluszce i bodach, a poltoraroczna corcia w samych majteczkach lata, i caly czas siedzimy w basenie prawie :)