Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzzdwojona

Milosc a seks z innym

Polecane posty

Gość rozzzdwojona

No wlasnie mam chlopaka i kocham go-nie wyobrazam sobie go stracic, nie jest idealny ale dobrze mi z nim-w seksie tez jestesmy bardzo zgrani ale od miesiaca mam romans z innym-nie jest specjalnie atrakcyjny ale chemia jest miedzy nami tak ogromna ze nie daje rady trzymac sie od niego z daleka, kiedy mnie dotyka to doslownie sie rozplywam za kazdym razem mowie sobie koniec nie moge tego robic swojemu chlopakowi, czuje sie jak szmata...a potem znowu to robie Chcialabym pogadac z kims kto ma podobne doswiadczenia

Gość niektore to mają szczęscie
masz chłopaka i jeszcze kochanek ci się trafił, eh....

Gość I ja cos dopisze...
Chwila, chwila... Kochasz go? Oj, klamiesz... Osoba,ktora kocha nigdy nie zdradza... Rozstan sie z nim, bo krzywdzisz osobe,ktora "kochasz". Jestes teraz nie fair... Mam nadzieje,ze nie patrzysz mu prosto w oczy... Staram sie nie oceniac ludzi,ale jak czytam takie posty to krew mnie zalewa... Mimo wszystko, pozdrawiam. " Kochac jak to latwo powiedziec..."

Gość rozzzdwojona
tez tak zawsze mowilam-osoba ktora kocha nie zdradza...i co? trafilo na mnie kocham mojego chlopaka ale jak spotykam tamtego(a razem pracujemy) kiedy mnie dotknie nie potrafie sie zatrzymac

Gość geourgeous
razem pracujecie czy razem w pracy sie bzykacie? fajna praca... ,wspolczuje Twojemu chlopakowi!

Gość chlopak24444
ja swoja dziewczyne tak kocham ze nie moglbym jej zdradzic... zawsze tak mowilem, ale po pijaku raz sie calowalem z inna. wstyd mi ale co zrobic jak sie myslalo inna glową.

Gość geourgeous

Gość gourgeous
porozmawiaj o tym z chlopakiem

Gość paulla1201kotek
Ja też jestem tego zdania że ty go nie kochasz a jeśli mówisz prawde.To zostaw go...tak będzie lepiej.

Gość Nedzna prowokacja
głupiej smarkuli

Gość tell me why
A ja mam takie pytanie. Wyobraź sobie, że sie dowiadujesz, że Twój facet też Ciebie zdradza. Jak się z tym czujesz?

Gość rozzzdwojona
no wlasnie wiem-kiedy pomysle ze on tak robi to czuje ze swiat mi sie zawala-nie wiem dlaczego to robie czasem mysle ze moj chlopak za rzadko okazuje mi swoje uczucia i zainteresowanie-moze tego szukam u kochanka...ehh..dzis spedzam noc z chlopakiem a kochanek nalega na spotkanie w niedziele-mam metlik w glowie nie chce miec juz wyrzutow sumienia piszecie ze jak sie kocha to sie nie zdradza ale zycie nie jest tylko biale i czarne---to bardziej skomplikowane

Gość gość
prawdziwy mężczyzna pozwala swojej kobiecie na seks z innymi facetami! Współczesna kobieta ma prawo do sypiania z innymi natomiast facet musi być wierny i koniec kropka!

Gość gość84
Ja najbardziej współczuje Twojego chłopakowi. W zasadzie nie rozumiem po co Ci On? Chyba głównie z przyzwyczajenia i wygody, a przedmówcy mają rację twierdząc, że tak naprawdę to go nie kochasz. Inaczej żaden *****cz nie zawrócił by Ci w głowie. btw. Ludzie, na ch... wam te związki, skoro nawet nie potraficie w nich rozmawiać??? Tutaj dziewczyna zaczęła się w pewnym momencie żalić, że chłopak za rzadko okazuje jej swoje uczucia (choć i tak uważam, że tutaj to nie jest TEN Problem) - ale czy z nim o tym rozmawiała - pewnie nie... Z każdym takim tematem odechciewa mi się z związków...

Co prawda temat dawno powstał, ale aktualny. :D "...czuje sie jak szmata...a potem znowu to robie" :D chorą psychicznie osobą Autorka. A czuje się jak szmata( ciekawe czy sama przed sobą przyznała że jest szmatą czy tylko biedna czuje się tak?:( ), bo jest szmatą, to normalne że szmaty lubią być z ręki do ręki. Teraz co druga i co drugi to takie szmacisko pokroju Autorki. Niektórzy ludzie mnie zadziwiają negatywnie. I to jak.:D A, oczywiście ten facecik co ją posuwa, jeżeli wie że jest w związku ów szmata, to on też niczego sobie skurwysynek. ;)

Gość gość
Autorko jesteś kobietą więc TY nie zdradzasz tylko realizujesz swoje potrzeby. Współczesna kobieta ma prawo do tego ale mężczyźni muszą być wierni i kochać nas mimo tego co robimy taka prawda