Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xy100

Czy wy kobiety

Polecane posty

Gość xy100

jak idziecie z facetem do łóżka to mu mierzycie jakiego to dużego ma ?

Gość xy100
Interesuje mnie czym mierzycie i jak to robicie. Bo z tego co tu czytam to każda z was wie jakiego dużego miał facet z którym sex uprawiała.

Gość samoa
a jak! mam linijke przy lozku i do pomiaru najpierw koles idzie.Ponizej 18cm nie wchodzi do lozka :D :D :D

Gość xy100

Gość xy100
hahahahaha

Gość xy100
Jestem ciekaw jaki normalny facet pozwolił by wam przykładać linijkę do swego penisa

:-D dziekuje za poprawienie humorku:-P kobieta nigdy nie patrzy na rozmiar..tylko na umiejetniosci i zaangazowanie partnera..naucz sie rozpalac kobiete i wtedy nawet jak masz ;tryndolka; kazda powie ze masz duzego..bo ja zaspokoisz:-)powodzenia

Gość Sinanju
ja na wszelki wypadek mierze go caluskiego a potem jeszcze waze, tak na wszelki wielki

Gość akuku banialuki
śmiejcie sie śmiejcie...ale juz tu czytałam taki temat i kazda picz sie chwali ile to jej męzczyna ma...;];];] na oko mozna ocenic ;] ale łatwo sie pomylić a w tych sprawach pomyłka np. o 2 cm ma znaczenie:D:D:D:D:D

Gość xy100
Larwka do Twojej wiadomości wiem i jak zadowolić kobietę i wiem że rozmiar nie ma znaczenia chyba że jest taki poniżej 10cm Liczą się przecież umiejętności.

Gość ja kiedys przyłozylam palce
zobaczyłam ile palcow trzeba i przyłozyłam je pozniej do linijki

I o towlasnie chodzi:-) a powiem Ci ze ja szczerze nie wiem jaka centymetrowa moze sie pochalic moj men...ale w buzi miesci sie extra, nie raz za szybko sprawia mi ból ..ale ogolnie jest zajebioszczo..:-P Nie zadawaj wrecz takich pytan tylko uszczesliwiaj swoja pania!!

Gość samoa
10 cm to se mozesz sam posmyrac :D

Gość xy100
Larwka Moja pani jest ze mną bardzo szczęśliwa i mówi mi że nie chce mieć nic innego . Tylko śmiać mi się chce że dla wielu tu kobiet tu piszących rozmiar ma aż takie duże znaczenie Bo widocznie nie wiedzą co to prawdziwy z miłości sex.

Bardziej niż długość liczy się grubość.Za duży też kijowo, bo w wielu pozycjach nie można sie kochać, bo boli

Oczywiście! Mam w oczach elektroniczny centymetr krawiecki i jedno spojrzenie wystarczy, abym wiedziała co do mm jaką długość oraz grubość ma penis mojego kochanka :o Oczywiście jeśli nie spełnia mojego minimum, to rezygnuję z seksu z nim :o

ja jak mojemu powiedzialam, ze ma duzego, to zapytal z kim ja wczesniej bylam :) ja nie mierze, ale tak jak jest teraz mi odpowiada i podobnie jak larwka z poczatku czasem mnie zaboli

Gość toscana
21:11 xy100 Jestem ciekaw jaki normalny facet pozwolił by wam przykładać linijkę do swego penisa mój ;) ale tylko raz :P ...bo nie zdawał sobie sprawy ile "władzy" posiada :D