Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa zaKOCHANA LENKA

MÓJ CHŁOPAK JEST NAJWSPANIALSZY NA ŚWIECIE !!DLA MNIE IDEAŁ !TEZ TAK MACIE ?

Polecane posty

Jestesmy 10 lat ze sobą i coraz bardziej nam dobrze razem i coraz bardziej czuje jak mnie zajebiscie kocha.. jest tak wspanialy .wrażliwy czuły ..nosi mnie na rękach ....wierny jak pies..ufaćm u moge jak nawet sobie nie !! robi wszysto ..pierze ,sprzata,prasuje i wspaniale gotuje..jest super zadbany i czysty ..pedant ..do czego sie zabierze wszystko robi wspaniale.. matko jak ja mogłam trafic na kogos takiego nie wiem ..przeciez ideałów nie ma a ja czuje ze on jest ideałem .. jeden jedyny na milion .. zaskakuje mnie romantycznymi prezentami i pomysłami..wszystko co robi robi dla mnie..Matko nawet wielka księga nie opisala by wszystkiego w czym jest naj ..kocham go .. musialam sie wypisac gdzieś bo przepełnia mnie szczęscie ..wielkie szczęscie!czuje sie mega kochana i tego zycze wszystkim kobietom na ziemi !

Gość kazda tak mówi na poczatku
poczekaj minie pare lat a sie zmieni!

Wiem ze myslciie ze zmyslam ale nie sama nawet nie wierze ze mam takiego faceta. to co napisalam to tylko jedna setna jego zalet ..naprawde.. a jednak tacy są ...poszukajcie .bo moze jeszcze znjadzie sie taki egzemplarz :) pozdrawiam

Gość czx
kazda tak mówi na poczatku Co ty pipcys o początku , są 10 lat razem to mało?

Gość czx
wierzę ci bo mój mąż jest taki od 15 lat a ja jestem zołza i cud że chłop tyle wytrzymał

Gość śslązaczka
gdyby był ideałem nie chwaliłabys się pewnie jest chamem i gburem

Gość miziankafka
jasne tak ci sie tylko wydaje wez z nim i zamieszkaj to zobaczysz

Gość kurka wodna.....
zgłos ten eksponat jakims uczonym.........moze go sklonuja i wreszcie powstanie facet idealny.........O!nawet sie podjaralam ta mysla:D

Gość normal woman
moj prawie taki jest ale wiele poswieca dla mojego dobra a swoje olewa robi wiele dla mnie pomijajac sowjeszczescie szkoda z enie gotuje i nie sprzata:P tez mi sie nie chce wierzyc ze na takiego trafilas ale coz zdarza sie...pewnie zaraz polowa facetow tu napisze z e sa niedocenien i tak naprawde wszyscy tacy sa a to nieprawda;P

Gość czx
śslązac ty pewnie nie masz kim i zazdrość dupe ściska

czx ja tez zołza straszna hehe moze cos w tym jest ze faceci kochaja zolzy

mieszkam juz 7 lat z nim kochane

Gość śslązaczka
nie ale nie muszę się chwalić. gdybym powiedziała z kim jesteś to Tobie by ścisnęła ;)

Gość długopisowa
skoro tak cie kocha to czemu jeszcze sie z toba ozenił???

hahaha, wiedziałam, że zaraz zazdrośnicy się odezwą:P Zawsze jak ktoś pisze o swoim szczesciu, to chmara niedowiarków, pesymistów, obłudników i zazdrośników się zlatuje:P A ja Ci zyczę, aby taka relacja między Wami nigdy nie uległa zmianie! 🖐️

Gość czx
po 1 : się nie chwalę tylko odpowiadam na pytanie w temacie po2:nie wszyscy maja takie szczęście jak ja i lenka więć nie zazdrość to nie ładna cecha po 3 : istnieje tez taka możliwość i tu bardzo mi przykro ,że to ty jesteś tą" idealną i wspaniała" osobą w swoim związku , a nie na odwrót

dzieki kochane za wpisy :) naprawde nie chcialam sie chwalic ..jakos tak pomyslałam ze to napisze !|!!

jestem załamana WŁASNIE NAKRYŁAM JAK MÓJ CHŁOPAK RUCHA PSA JAK SRA

Gość nie wytrzymam z tym
widzicie jaka debilka a czx jej wierzysz!!!

Gość JA JEJ WIERZE
BO MAM SAMA TAKIEGO FACETA I JUZ JESTESMY RAZEM 21 LAT .TO MĄŻ

Gość bambastycznaona
haaah no to fajnie ze jestes szxczesliwa z nim ;D mnie by taki posłuszny spokojny słodziasty romantyczek nie pasował ani troche ;p

Kochana własnie w tym jest istota tego ,że z nim jestem ,że nie jest on tylko spokojnym i romantycznym słodziakiem ciągle..on jest taki i taki ..czyli raz zimny a raz słodki i goracy ..więc taka mieszanka mi wybuchowa odpowiada :)

Gość ahmedina
mam wątpliwość co do tego czy ten chłopak w ogóle istnieje...hmmm

Gość smutnaa_____
Po tytule sądziłam, że pewnie jesteście razem max 3 lata.. A jednak. i tak nie wierzę, że są takie związki... :(

Gość Majka !!!
Boooziuu... Jedna drugiej zazdrości...! Dziewczyny!!! Skupcie sie na swoich związkach a nie... Pielęgnować je, wyrywać niepotrzebne chwasty a same stworzycie sobie ideał ;)

Gość Majka !!!
I napewno istnieją takie związki jak u LENY...! Mam chłopaka, co prawda dopiero 6 miesięcy (wiem, że mało) ale narazie zapowiada się super!!! Mam wielką nadzieje a może i nawet pewność że teraz będzie tylko coraz lepiej ;)) Powodzenia DZIEWCZYNY!

Gość Dagu

Moj misiopysio jest brudaskiem,zawsze musze sprzatac jego chlew,zawsze to ja musze zmywac i robić mu jedzenie;ale to nic. Jest i tak superanckim chlopakiem i bardzo go kocham