Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerie9

LIPIEC=ropoczynamy starania D

Polecane posty

Amerie sorki ze pytam czyli ty byłas juz w ciąży? Masz dzieciątko czy cos się stało? Sorki za pytanie

Amerie - musiałam gine okłamac , bo myślałam ze zrobi mi jakies dodatkowe badanie, a ona ze stiockim spokojem do mnie, ze to dużo zawcześnie na panikowanie. Nawet się uśmiechnęła do mnie ze niepotrzebnie panikuje bo to normalne że na ciąże trzeba troszkę poczekac

🖐️ amerie Marta ja to dopiero @ mam mieć w tą sobote... ...a test robiłam w niedziele (bo oczywiscie doczekać się nie mogłam) ale tylko jedna krecha była, no i amerie powiedziała,ze za wczesnie tak czy siak ten test robiłam... :O A ten sluz biały to już mam z 10 dni...

A no tak... teraz zauwazyłam , wydawalo mi sie ,ze nanosiłam poprawki na tą tabelke...no nic zaraz to zrobie :) Amerie bardzo mi przykro. 🌼trzeba być dobrej mysli,bo na pewno wszystko bedzie dobrze👄

Amerie wiem , ze to głupota, takie robienie test, ale ja np. zrobilam w piatek, chociaz wiedziałam ze dostene @ w sobote. Zrobiłam test, nie wiem po co, jakbym liczyła na jakiś cud

no własnie ja mam takie biały wodnisty śluz... ...ale w sumie to o niczym nie swiadczy jeszcze, wiec lepiej się chyba nie nakrecać.

STARAJĄCE SIĘ nick wiek ilość starań przewid.termin 1> malutka369......24................1..............26.07 2> karolla8787.......22...............1..............30.07..... ....Łódź 3> Moni_nadzieja...29...............7..............30.07 4> zielona_truskawka..28...........1..............31.07 5> monita30........34..............dużo.......... .03.08 6> violet.............24................2..............03.08... . 7> -=Goga=-........29................1..............14.08 8> Agawa33.........33..............1..............15.08 9. marika27..........27...............1..............15.08 10> teti29............29.............dużo.......ok 17.08 11> lipcowe_marzenie..28.........1...............17.08........K alisz 12> marzenka_s......21............3............ok 18.08 13> ascha33..........33.............duzo...........21.08........ Berlin 14> Dagus83.........26..............3...............22.08...... .Tychy 15> amerie9..........23..............3..............24.08...... .....UK 16> Olka.P............28..............2..............27.08 17> HopeU...........27...............1..............26.08...... ......UK 18.Yadwinia .......27..............15..............27.08....Niemcy/Zabrz e 19> stokrotka987..30 .............4 ...............27.08 20> Natalya123......24.............2...................??? 21> Marta82.........26.............3...............03.09 22> kaktus26........26.................5...........05.09 23> AsiaAaK...........19..............dużo.......???....... .......... ZACIĄŻONE nick............tydz.ciąży.........termin porodu......płeć....imię Almeria35........3...................kwiecień........... ?..........?

Amerie nie jest to dziwne dla mnie. Każdy przezywa swoje problemy na swój sposób. Jeden tak drugi inczej. I powiem ci ze uważam, ze bardzo dobrze, ze nie zamartwiasz sie tym. Bo szkoda życia tracic na roztrząsanie tego co juz sie stało. Trzeba życ dalej

Spoko, ja nie raz się juz pytałam tu dziewczyn po kilka razy o to samo hehe

Amerie twoja rada jest bardzo dobra ;-P Bede sie starała do niej dostosować. Napewno przed kolejna @ bede musiała zrobic tes, bo 3 dni przed przyszła @ zaczynam zabiegi z laserem, wiec musze wiedziec czy ew. moge byc w ciazy. Ale potem to juz sobie obiecuje zero testów, do czasu terminu @

🖐️ dziewczyny :) Amerie przeczytałam właśnie i bardzo mi przykro :( Wiecie co ja też należę do tych niecierpliwych i robiłam test pod koniec tygodnia :o oczywiście straciłam tylko kase ale nie mogłam po prostu wytrzymać... Wiedziałam że to głupota i wogóle za wcześnie robie ale jakoś musiałam...

No własnie tutaj w sumie mało dziewczyny pisza...mnie nie było bo byłam na urlopiei duzo do czytania nie miałam... :O Z tymi objawami to mi to ciężko cos zaobserwowac...wiecie niby czuje sie zmeczona, ale to moze być tez po podrózy bo długo jechałam...krzyż mnie czasem boli...ale moze xle spałam...wszystko mozna wytłumaczyc na kilka sposobów :O trzeba czekać na brak @ , bo wtedy to jest jakis konkretny sygnał. Amerie mozesz pytać po kilka razy mi to nie przeszkadza...sama tez nie łapie się co i jak u kogo ;)

No właśnie masz racje amerie...autosugestia to robi swoje, więc lepiej się nie nakrecać. Podobno to tylko kobiety które doskonale znają swój organizm moga wyczyć ciaże w tak wczesnym statium.

Ja wchodze w to, tyle ze jak pisałam wczesniej to jescze w tym cyklu bede musiała zrobic test 3dni przed. A potem to koniec, ZERO TESTÓW. Robimy testy dopiero gdy sie spóźni @

To moze jescze zrobimy cos z tym ciąłym myślenie, ze moze teraz sie udało??? Znacie na to cos???

A jeszcze gorsze dla mnie jest to, że wiem kiedy mam owu i wiem ze wtedy musze się kochać, chociaż czasem padam na twarz ze zmeczenia, ale wiem ze musze, bo szkoda szany zaprzepascić

A dla mnie dziwne jest to, ze gdy sie nie starałam jeszcze o dziecko, to jak miałam tylko dni płodne to noramlnie mnie nosiło na seks. Miałam traką ochote jak jakas wariatka. A teraz? Od kiedy sie staram to jakos tak juz nie mam, a nawet mniej czuje owu, gdy kiedys czułam bardzo. Nie wiem to chyba soc z psych jest nie tak hehe. Za bardzoi che zeby wyszło i nie wychodzi

M,ój cykl oststni był 25dniowy...a kochalismy się 7 i 8 dnia cyklu, nie wiem kiedy była owulacja bo ja tego nie wyczywam :O ale już1-2 dni po tym jak się kochalismy to miałam ten biały sluz...a wczesniej nie. 35 dniowy cykl to faktycznie duzo... a robiłas testy owu ?