Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Agnes a moze to syndrom odstawienia... amaretto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Olka Twoja teoria jest mozliwa..!! Na srio moze tak byc;)))0 Goga.. ja to zawsze cos wymysle.. wiem;DDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Oj Agnes to lepiej nie bierz proszków :o Olka doooobre :D :D :D hahaha Agnes pewnie Ci przejdzie jak tego likieru łykniesz co go tam chowasz ;) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 e NO!!! cALE ZYCIE BEDZIECIE MI WYPOMINAC TO MOJE SAM NA SAM Z AMARETTO?????????????? To nie fair!!! Ja sie tak nie bawie..;(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Poprawiłam troche tabelkę STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN marika..........27...............3................ok. 13.08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 wiki82................27...........1...................2 1.08 Guzia 79...........30............dużo...............ok. 30.08 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 Dagus83........26................4...................15. 09 amerie.........23................4................ok18.0 9 lipcowe_marzenie.28...........2...................ok. 20. 09 HopeU................27...........2...................21 .09.09 smileEveryday......22............3..................ok. 22.09 stokrotka987.....30.............6...................ok.2 3.09 AsiaAaK................19.........duzo...............ok 25.09 Agawa33..........33.............2................... ??? Marta82........26................4...................01/ 03 . 10 Magda8080.......29.............3.....................ok0 2.10.09 banmon........26................4...................07. 10.09 Olka.P..........28................4..................ok 02.10 agnes19...........19.............dużo!!! ...........ok.9.10. ZACIĄŻONE nick............tydz.ciąży.........termin porodu......płeć....imię marzenka_s .....8.................23 kwiecien.........?.........? xkalanderka22...7................24 .04.2010.........?..........? Goga chyba powinnaś dopisac się do tej tabelki na dole :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Goga!!!No prowokejszyn prosze;) Ja tu nogami i rekami bronie sie zeby nie zajrzec do lodoweczki na polecczke z likierem a Ty mi noz w plecy!!;((((((((9 O nie!! Tego po Tobie sie nie spodziewalam!!! Pisssss Siostro!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Agnes nie gniewaj się ale dałaś wtedy czadu ;) :p No dobrze już Ci nie będe dokuczać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Agnes nikt ci nie wypomina, kazdemu czasem sie zdaza ;) A swoją drogą fajnie było poczytać wasze zapiski z popijawy he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 To dopisuje sie tylko nie znam szczegółów :o STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN marika..........27...............3................ok. 13.08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 wiki82................27...........1...................2 1.08 Guzia 79...........30............dużo...............ok. 30.08 Dagus83........26................4...................15. 09 amerie.........23................4................ok18.0 9 lipcowe_marzenie.28...........2...................ok. 20. 09 HopeU................27...........2...................21 .09.09 smileEveryday......22............3..................ok. 22.09 stokrotka987.....30.............6...................ok.2 3.09 AsiaAaK................19.........duzo...............ok 25.09 Agawa33..........33.............2................... ??? Marta82........26................4...................01/ 03 . 10 Magda8080.......29.............3.....................ok0 2.10.09 banmon........26................4...................07. 10.09 Olka.P..........28................4..................ok 02.10 agnes19...........19.............dużo!!! ...........ok.9.10. ZACIĄŻONE nick............tydz.ciąży.........termin porodu......płeć....imię marzenka_s .....8.................23 kwiecien.........?.........? xkalanderka22...7................24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-..........?......................?..................?.........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Oooo!!!!!! Przypomnialo mi sie jak w gimnazjum bylam.. i to byl koniec roku szkolnego;)) Mama w pracy dostala jakis.. tam rum;)))))) No ale ona nie pije wiec przyjechal wujek i chcial sprobowac ale nie sam.. wiec mama zglosila mnie bo starsza jestem niz brat... i.. mniam mniam;)))) Tylko spac mi sie zachcialo.. Podkreslam ze lyka zrobilam na dodatek z napojem i.. poszlam do pokoju obok i nagle!!!!! Krzyk!! Wszyscy chodu do mnie do pokoju/!! Mysleli ze cos sie stalo.. A ja? Oczywiscie.. pod wplywem rumu.. zachcialo mi sie zali;) i plakalam i krzyczalam na zmiane ze baba 6 mi na koniec roku nie wystawila a zasluzylam;)))) Oj to czasy byly;)))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Oj Agnes może Ty nie pij już więcej :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 E no smieje sie;) Ja wiem ze wolna europa jestem no i niezla agentka... jak bylam mala i mieszkalam w bialymstoku na wsi to prawie brata zabialam bo chcialam lalka sie pobawic a rodzina smiala sie ze mnie to wyszlam do ogrodka i z calej sily kopnelam w plot!!!!!!!!!!!! i tak po kolei on lecial.. ukladajac sie na ziemi.. niestety po drodze stal brat i prawie go przygniotlo;!!!!!!!!!!! Aloe ktos tam go zabral.. i od tej pory tam siatka jest.. tak bezpieczniej;)))0000 Ja to mam historie co????// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Jak jestem sam na sam z moim M. to moge bo wtedy dopiero jest ubaw!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No tak wiedzą już do czego jesteś zdolna to muszą zachować środki ostrożności przed Tobą :D Teraz znowu Banmon sobie poszła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Goga? Jak obstawiasz ktory to tydzien ciazy???;DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Tak Agnes bez niego nie tykaj likieru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 A poszla se poszla;)))))))) Ach.. Amerie tez chwile byla i uciekla w sina dal;(((((((((((99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Podejrzewam że może trzeci... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 OlkaP. -wiesz to moze byc tak jak mówisz, eee piszesz! mam taka nadzieje. A jesli chodzi o badanie nasionek - to ja bede robiła prywatnie cena kiedys dawno dawno temu była chyba 30 zł, to teraz pewnie z 50zł. Robi sie je u urologa, i chyba tez u androloga Nie mam zielonego pojecia czy i w jaki sposob sie robi na kase chorych, ale na pewno sie robi jakosc. No badanie wyglada tak, ze dostarcza sie szybciutko nasiona w szklanym pojeminczku ( oni daja ) chyba w ciagu do 40 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Amarie pewnie do pracy poszła :o bo ona te nocki ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No ba!!! Nawet ochota mi przeszla bo "beltac" mi sie chce.. Sorry za szczegoly..;((9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Agnes czyli nie przeszło Ci jeszcze bidulko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Czemu taka bezradna minka???? Goga;((( Marta- Olka napewno ma racje:)))) Mowie Ci ten gin jakis niewyrazny jest;)))))))))))00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Marta uszy do góry :) pewnie tak własnie jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No nie ale trza trzymac sie;))) Nie wchodze juz do dolkow:))) Dzieki Twojej Fasoleczce..;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No nawet mi tam włazić nie próbuj bo po dupsku !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Mowi8sz ze w pracy?? A moze zaczela znowu ogladac zmierzch;))) Kochane alez to wciaga!!!!!!!!! Wiem co mowie;))))))))))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 No toz Ci mowie ze ja juz nie zagladam tam;)))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Tak biedna Amarie na nocki chodzi do pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 O której wraca Twój M. ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach