Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerie9

LIPIEC=ropoczynamy starania D

Polecane posty

Jestem juz;)) Troche lepiej jest nameczylam sie z chrzesnikiem i nie mam czasu myslec o zdrowiu... Teraz mam kolejnego siostrzenca pod opieka;))))))))))) No i sprzatam;))) Hej HopeU;)))))))))))) Goga odezwij sie;)))))))))))))) dzisiaj upichce taki sosik z miesem z kurczaczka i z pieczarkami i zimnioczki;)))))))) Taki misz masz;))))))) Buziaki dla wszystkich;))))))

No Smile jestes;)!! Ostatnio zwialas nawet nie zdazylysmy pogadac;))))))))))) Nie gadasj glupot Goga czula ze jest w ciazy? Nie a okazalo sie ze szkrabik juz tam siedzi ok 3/4 tygodnie;))))))))))) Nie gadaj tak Glupciu tylko czekaj cierpliwie;))))))))))))))0 Ja tam przeczucie ale wobec Ciebie takie jak u Gogi wiec..... Czekaj Kochana a moje objawy to jakis wirus;)))) Kochana;)))))) Ale zes mnie rozbawila!!

Agnes, bo Ty tam z okolic Kielc jesteś nie widziałaś tam może jakiejś działki do sprzedania? Np. w Zagnańsku? Szukamy z moim R. ale nic kompletnie nie ma :( Była właśnie jakaś w Zagnańsku z takim starym domem do sprzedania, mozna by było go zburzyć i postawić nowy... Tak się zastanawiamy, bo w Kielcach ceny są kosmiczne a nam sie marzy domek... zreszta nawet bym nie chciała mieszkać w mieście do konca życia... Marzy mi się spokojna działeczka wsród zieleni :) mmm :)

A bo ja tak w biegu ostatnio i dlatego nie pisze. A teraz nawet mam chwilkę wiec mozemy pogadać :) ajj brakuje mi jakiejś bratniej duszy do rozmów przy kawie :) Wszystkie moje kolezanki maja już swoje zycie i swoje sprawy...

Tez myslalam o tym domku tylko ta dzialeczka jest mala jak na budowe bo obok jest las a hawiera wielka jest!! I brzydka i ciekawe jak z hipoteka bo juz kolejna osoba to sprzedaje.. Co do dzialki to u nas ma byc kolejne osiedle na wsi.. no wiesz druga wies tylko ulica bedzie nasstepna rownolegla do naszej ale to za jakies 5 lat.. co do dzialek... To nic wiecej nie wem moge sie popytac.. Ale u nas to kazdy trzyma dla siebie bo piekna okolica;)))))))))))))) Mozesz wpasc kiedys do mnie to Cie oprowadze i moze cos sobie upatrzysz i szczescie Ci dopisze i bedziewmy sasiadkami;)))))))))))

To chetna jestem do rozmow;) Jak widzisz mi sie nigdy buzia nie zamyka;)))))))) A czy w kielcach czy u mnie to zawsze mozemy sie spotak ja siedze w domu i tylko czekam az ktos do mnie zawitya;))))))))))

agnes dam Ci linka do tego ogłoszenia i sprawdzisz czy o tym samym myślimy :) Wiem, że tam jest ładnie:) a mój R. bedzie w przyszłym roku tam swój kolejny sklep otwierał także by nam pasowało tam mieszkać:) Taki supermarket, bedziesz miała gdzie zakupy robić ;) Zaraz znajdę ten link i wyśle.

Lewiatan czy cos takiego??? Igdzie dokladnie bedzie ten supermarket?????????/

Nie wiem dokładnie gdzie, bo ja nie znam Zagnańska :( Wiem, że ostatnio dogadał się z jakimś gościem, że tam otworzy właśnie. Dokładnie takie coś jak Lewiatan tylko się będzie nazywać DELIKATESY CENTRUM. Bedzie taniej niż w Lewiatanie:) To jego największa konkurencja :)

Hej, hej... amerie...ja juz niestety nie mam na co czekac, wczoraj dostałam@. Dziewczynki nie pisalam bo jakos przez zagladanie tu i pisanie strasznie sie nakrecalam....i moje mysli krazyly tylko wokol jednego. A wiem, ze jak nie popracuje nad swoja psychika to pewnie nici z Dzidziusia. Jakos smutno mi dzis... ale wiem, ze pewnie jest jakis powod(jeszcze mi nie znany), ze i tym razem sie nie udalo. Niesystematycznie lykam folik... moze mam sie poprawic;) Opuszcze Was na jakis czas... pewnie kiedys sie odezwe. W tym cylku zamierzam udac sie do gina... poprosze o monitoring. Z tabelki wypisze sie...coby nie robic sztucznego tloku;) ale nadal... marze moze juz nie lipcowo ale raczej wrzesniowo...o Dzieciatku:) Zycze Wam powodzenia, cierpliwosci...dobrego nastroju i w koncu zafasolkowania. Trzymajcie sie Dziewczyny. TRZYMAM KCIUKI ZA KAZDA Z WAS! Gratuluje nowym Mamusiom!:) Zdrowka zycze!

To nie o tym domu mowie jednak... nie kojarze tego domku w zagnansku... Ale mniemam ze on jest gdzies obok zalewu.. Zas tamten o ktorym mowilam to ostatni dom jak sie wyjezdza z zagnanska na kielce latwo znalezc;))))))))))))

STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN marika..........27...............3................ok. 13.08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 wiki82................27...........1...................2 1.08 Guzia 79...........30............dużo...............ok. 30.08 Dagus83........26................4...................16. 09 amerie.........23................4....................ok 20.09 HopeU................27...........2...................21 .09.09 smileEveryday......22............3..................ok. 22.09 stokrotka987.....30.............6...................ok.2 3.09 AsiaAaK................19.........duzo...............ok 25.09 Agawa33..........33.............2................... ??? Marta82........26................4...................01/ 03 . 10 Magda8080.......29.............3.....................ok0 2.10.09 Olka.P..........28................4..................ok 02.10 banmon........26................4...................07. 10.09 agnes19...........19.............dużo!!! ...........ok.9.10. ZACIĄŻONE nick............tydz.ciąży.........termin porodu......płeć....imię marzenka_s .....8.................23 kwiecien.........?.........? xkalanderka22...7................24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-..........?......................?.............. ....?.........?

Nie smuc sie lipcowe marzenie;(( I nie opuszczaj nas;((((((((((((((((( I na Ciebie przyjdzie koleuj Kochana;)))))))00

Bedziemy sasiadkami;) Zmykam Smile bo siostrzeniec bedzie ogladal madagaskar;)) Odezwe sie pozniej Zawitaj oik 19;))))))))))))))0

No ja juz jestem;)))) Co to za pustki?? Smile, ghdzie jestes?????? Goga umowilas sie do gina sklerozo;))????

Daguś a ja wiem że piekny prezent będziecie mieć z okazji ślubu :) ten prezencik tak naprawdę to już jest tylko ty go jeszcze nie chcesz zobaczyć ;) wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) lipcowe szkoda że nas opuszczasz :o trzymam kciuki za twoje staranka :) ale napisz nam za jakis m-c że zobaczyłas dwie kreseczki :) 🌻