agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 do tego kogos co zwracal sie do mnie; To moja sprawa gdzie i z kim rozmawiam o moich problemach, Ciebie one nie dotycza, wiec nie rozumiem dlaczego sie wtracasz. Osoby nalezace do tego forum sa mi bliskie i to na ich odpowiedzi czekam nie Twoje. To tyle. Nie mam zamiaru Cie linczowac ani wdawac sie w dyskusje, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz i swoje zdanie zachowasz dla siebie. A tak w ogole witam Was dziewczynki- wlasnie wstalam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 Wpadka koniecznie daj znać jutro jak test wyszedł ;) Agnes!!!!! powinnas dostać lanie, przestaw sobie te pory spania, niepotrzebnie męczysz swój organizm a przecież musisz mieć siły dla dzidziusia i ułatwić mu zadomowienie się w twoim brzuszku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Dziekuje za cieple slowa. Goga tak sie ciesze, ze wrocilas ze szpitala. mam nadzieje, ze juz do niego nie wrocisz i jedynie lezec bedziesz musiala, ale to we wlasnym, wygodnym lozeczku:P A dzidzia ma sie dobrze, wiec dalej tak ma byc:) Banmon- wiem, ze musze sie wziac za siebie, tylko jeszcze nie mam sily, poczekam na Smile:) az na stale w Kielcach zagosci:P Stokrotka- buziak dla Ciebie za to, ze jestes wspanialym czlowiekiem:) I oby wkrotce to nasze spotkanie mialo miejsce, bo kazda z Was chcialabym przytulic, pogadac, bo to naprawde wspaniale uczucie. Wierzcie mi, bardzo ciesze sie, ze moglam poznac Marzene. A tak w ogole jest tu kto??????? Dawno nie gadalam z Wami.. Ostatnio tylko czytam i odpisuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 No tak, ale jakos mi to ostatnio nie wychodzi:) A ja kiedys dostane te zdjecia Twoich pazurkow Kochana Moja Banmon???:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Powiedz lepiej, jak tam starania??? Bo moje stanely w dniu owulacji:( i jak narazie nie moge sie zebrac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 No i ja przyszłam, a one poszły;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 Agnes dostaniesz tylko musimy sobie aparat zakupić, mam nadzieję że na Święta juz będziemy miec więc jak tylko aparacik będzie to zrobię zdjęcie pazurków ;) przed Świętami będę miała nowy wzorek tylko jeszcze nie wiem jaki ;) w pon mam wizytę u gina i dentysty ale musze odwołac bo doszłam do wniosku że do tentystu pójdę przed owulka bo teraz to nie wiadomo ale lepiej nie ryzykować i do gina też tak pojdę jakoś przed owulką bo może lepiej żeby on mi teraz żadnej cytologi nie robił i niszym tam nie mieszał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 Agnes a pisałaś, ze starania trwają..... najważniejsze że do owulki były :) to i tak starczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Bo miałybyc wczoraj, ale nie wyszło..:( Wiesz, jacy ludzie sa bezczelni????? Nasz samochód ten drugi stoi juz długo przed blokiem i nic mu sie nie stalo, a po tym, jak ten gostek zmienil zdanie i stwierdził, ze nie kupuje- wczoraj ktos porozbijał światła i cos tam jeszcze.. Dosc, ze tyle klopotow to na dodatek teraz do nie sprzedamy na bank, bo trzeba to naprawic... i nie chce nikogo osadzac, ale mam przeczucie, ze to ten gnojek!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 I wez zaufaj ludziom????????? A niestety nas nie stac na naprawe samochodu przed swietami. Za przeproszeniem, ale chyba.. Pech przyczepil mi sie do.... I tak lazi za mna!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 teraz to nie musi byc staranek najważniejsze że były wtedy kiedy powinny być ;) a zgłosiliście to na policję? no masakra ! nie znam się kompletnie na tych sprawach ale może naprawę mozna pokryć z ubezpieczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 A powiedz mi jeszcze, gdzie sobie kupilas ten zestaw obiadowy??? W realu moze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 Agnes dobrze że stary rok się kończy a z nowym rokiem może byc już tylko lepiej :) i pewnie tak będzie :) a najważniejsze żeby ten cholerny listopad się już skończył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 w realu albo tesco, to jest zestaw 18 części z Luminarca Carina biało czarny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Ja też nie jestem jakiś znawca, ale żeby to pokryli to chyba trzeba miec AC, a my nie mamy. Tylko to drugir ubezpieczenie. jak narazie J pojechal wypytac sasiadow, jak wróci to okaze sie, co dalej zrobimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 ależ pech...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 To chyba widziałam:p Nie pamiętam z jakiej firmy, ale był kwadratowy, biały z dodatkami czarnymi, takie fajne wzorki- to ten czy nie???? Bo ten bardzo mi podobał:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 nie to nie ten, mój ma całe czarne talerze płytkie duże i małe a białe ma głębokie, ale też jest kwadratowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 To Twojego nie widzialam:( A obeszłam cały real, bo ciekawoś mnie zżerała:P Bo tak zachęcająco je opisałaś:p Ale powiem Ci, ze gdybym miała kase to ten bym wzieła:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 teraz te zestawy są w dość przystępnych cenach Święta się zbliżają i promocje walą ale najlepiej jest kupić coś już po Świętach wtedy są bardzo przyzwoite ceny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 A ja słucham; Funky Polak- nie zapomnij:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 idę oglądać Mam Talent ;) może mi to trochę humor poprawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Jak narazie nie myśle o tym, ale w przyszłym roku to kupie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 no to zostałam sama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 21, 2009 Hej dziewczyny! Czytam i własnym oczom nie wierzę !!! Marta - dyżurna pesymistka topiku opiernicza inne za pesymizm :) Zakupki udane, kilka nowych szmatek :) ale najwazniejsze że mam już prezenty świąteczne dla większości rodzinki :) Jeszcze tylko rodzice i 2 szwagrów ;) dzielnie omijałam dział dziecięcy i maternity ( brawa dle H&M za umieszczenie go na osobnym piętrze ;) ) Może jak pojadę na posezonowe wyprzedaż to będę już mogła buszować po tych działach zakazanych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 21, 2009 A teraz sobie drinkuję , a co mi tam , już mogę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Tez bym sie napila Ola, ale za malo ostatnio jem i wole nie ryzykowac:( A mam chęc na amaretto:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 21, 2009 Tylko mnie nie linczujcie, ale od wczoraj wieczor do dzisiaj wieczor wypilam chyba z piec kaw:( nic innego mi nie wchodzi:P A co sobie Ola dokladnie kupilas?? pochwal sie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 Ola też bym sobie z chęcią pobuszowała po sklepach :) ach..... rozmarzyłam się ;) a ja sobie piwkuje ale tak delikatnie wczoraj jedno dziś też jedno, kupiłam sobie Desperados i musze wam powiedzieć, że świetne piwko :) dobrze smakuje :) a czym dokładnie się Ola delektujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 21, 2009 no tak 5 kaw a później się zastanawiasz czemu źle śpisz i w brzuchu muli, oj Agnes, Agnes niech się ta Smile za ciebie weźmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach