asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 no byly jakies tam niby w 'te' dni...ale brzuch juz tak mnie boli...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Ale dobrze wiesz ze wcale nie musi Cie bolec na okres:P nie nakrecam Cie, ale taka jest prawda:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Mnie tez boli a owulke mialam we czwartek i boli coraz bardziej nie smuc sie:P przetrzymamy wszystko:) jestesmy silne kobietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 cześc dziewczyny, ja też mam nerwa...wszystko mnie drażni, nie mogłam spać w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 A Ty ktory jestes dokladnie rocznik????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 a przyszedl Ci okres??????? A czemu nerwa???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 tez dzisiaj spac w nocy nie moglam:/ do 3 sie krecilam i jakos zasnelam...u mnie wszystkie objawy jak przed @ wiec bedzie napewno:( juz troche oserwuje swoj organizm i wiem jak jest przed okresem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 A Ty Banmon gdziesz poszla???????? Mow stokrotka co sie stalo??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 Agnuś kochana rocznik 79, już troche stara jestem ale wszyscy dookoła dają mi 23-25 to po mamie on tez młoda wygląda jak na swoj wiek. @ -kończy się własnie, ale mojego M nie ma -tak dla przypomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Pytalam sie Ciebie Asia ktory jestes rocznik, kiedy sie urodzilas:P Jak sie jest w ciazy to hormonki robia co chca i wtedy organizm moze zachowywac sie calkiem inaczej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 hi,hi..myślałam że mnie pytasz, chyba jeszcze śpię bo nie mogłam spać w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 No a kiedy bedzie w koncu??? Tak zeby zdarzyl na dni plodne:) i czemu taki smutasek z Ciebie ostatnio?????:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 ja jestem z 90 rocznika-wiem mloda jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 mloda jestes wiec nie narzekaj:P kazdy wiek jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 wróci w grudniu na święta, a smutna jestem bo tak ostatnio nic się nie układa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 To Ty Asia moj rocznik:P ja juz przed matura mezatka bylam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 A co sie dzieje jesli mizna zapytac:( jakies klopoty???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Tylko pamietaj Stokrotko:P nie oszczedzaj go jak wroci:) gwalc ile wlezie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 agnes a jesli moge spytac dlaczego tak wczesnie slub byl?:) my tez wczesneij planowalismy ale oczywiscie gadanie moich rodzicow: poczekajcie jeszcze troche szkola pozniej praca i dopiero mozna myslec o tym...:/ ale w nastepnym roku planujemy wziac slub:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 klopoty...troche w pracy, i taka zazdrośc jak u Oli i Banmon -dzieciaczki jeszcze jego nie ma mam wrażenie że wszystko staneło w miejscu. Niech ten cholerny miesiąc się skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Starania a Ciąża Napisano Listopad 22, 2009 Z doświadczenia własnego i obserwacji innych -> najlepszym środkiem antykoncepcyjnym są... STARANIA :) A kiedy po prostu ludzie doświadczają przyjemności w łóżku... wtedy szanse rosną do prawie 100% :) Nie raz były przypadki, kiedy pary, u których lekarze stwierdzili niepłodność, po adopcji dziecka, zachodziły w ciążę po 2, 3 miesiącach.. Medycyna konwencjonalna tego nie potrafi wyjaśnić, ale.. psychologia już tak:) To co myślimy o sobie, nasze stresy, i problemy - słowem psychika - wpływa na nasze ciało i jego sposób działania... Dlatego warto wyluzować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 głowa mi pęka chyba pójdę się położyć, Ty Agnes nie spij bo biedactwo znowu nie będziesz mogła w nocy spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 ta osoba wyżej ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 pewnie ze mozesz wiedziec:P powazna rozmowa, decyzja o slubie- nasze marzenie...:P moja mama nie miala nic przeciwko, rodzice J robili wszystko, zeby nie doszlo do niego, ale dopielismy swego i od 11 pazdziernika 2008 jestesmy malzenstwem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 No niestety ten listopad jest beznadziejny:( ale myslac o dziecku i starajac sie trudniej jest:p a my tego tak pragniemy jak powietrza do zycia i wez tu wyluzuj????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 znam też taki przypadek, nie mogli mieć dzieci i naprawde po kilku latach staran powiezieli dośc bo byli poprostu wykończeni psychicznie, i okazało się po miesiącu że jest w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 no to gratuluje:):):):* my tez juz musimy sie zebrac i ustalic konkretna date-planujemy wlasnie na pazdziernik 2010:) a sam slub robiliscie czy i wesele? bo u mnie moj M chce koniecznie wesele ale ja jestem przeciw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 do Asi- w szkole wielu mnie linczowalo.. i ciagle patrzylo czy przypadkiem brzucha nie mam.. ale dalam rade:P dzieki mojemu Mezowi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 Agnes musimy wyluzować!!! tylko jak??????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 22, 2009 Hej dziewczyny! Widzę że same ranne ptaszki sie zebrały :) Ja wstałam tylko zrobic siku i już zasnąć nie mogłam... A teraz robie bułeczki na śniadanie i wstawiłam bigosik :) Do "starania a ciąża" - szczerze mówiąc nic nowego nie odkryłaś/ eś , tylko powiedzieć wyluzować jest bardzo prosto , gorzej faktycznie to zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach