Marta82 0 Napisano Grudzień 7, 2009 http://piekielko.info/kalendarzyk/?action=render&josDate=2009-03-13&josMP=28&josML=6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Grudzień 7, 2009 banmon wyzej wkleiłam ci kalendarzyk , ktory teoretycznie pokazuje dni płodne i niepłodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Grudzień 7, 2009 No zobaczymy banmon kogobede miała. Mi to w sumie obojetne, byle by było zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 też wchodziłam na ten kalendarzyk, Ola go poleciła ;) ale cóż z tego....ja wiem kiedy mam dni płodne ale jakos nie może i tak zatrybić pewnie, najważniejsze, żeby było zdrowe :) więc ja mam przeczucie, że będzie to zdrowy chłopiec :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 prezentacja idzie mi jak krew z nosa :o masa pieprzenia-za przeproszeniem, z tą prezentacją :o ale plus jest taki, że chyba jutro nie idę do firmy :D ale pewna dopiero będę wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Banmon troche sie pomęczysz z prezentacja ale przynajmniej tydzień pracy w firmie krótszy o dwa dni :) wyśpisz sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Ale mnie dzisiaj leń ciągnie :o chyba przez tą podode, przynajmniej tak to sobie tłumacze :o tylko siedze na kompie i na gg gadam :p potrzebuje jakiegoś kopa żeby sie zezbierać dzisiaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P.................28...........6................... .......12.12 HopeU.................27........ przerwa................. .ok.13.12 SmileEveryday.......22.........-........................ ....???? Joasia1982..........27..........5....................... .????? AsiaAaK..................19........duzo................. ...ok.24.12 banmon...............26...........7..................... . ...29.12 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........16...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............15............26.05.2010. .........D .......? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Marta82...........5............8............10.07.2010.. .........?.........? agnes19...........17...........4.............12.08.2009........../........./ no i jestem wpisalam date z kalkulatora:) zachrypnieta jestem i w lozku leze bo mi nie przechodzi i sie troszki boje!!!Wiec pije to mleko i odpoczywam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Fajnie Banmon ze w domku jestes!!! J pojechał do kielc, bigos ma mi kupic i od babci tez dostane:P Spałam długo bo w nocy sie budziłam.. Tak mnie gardło boli:( Oby mi to przerszło jak najszybcie!!!! Dzieki Marta:( Ja to sama nie wiem ale moze i podswiadomie czułam ze to ciaza??? Teraz sie pogubilam ale niewazne- najwazniejsze zeby było zdrowe:P Ale płec chce znac bo ja ciekawska jestem i musze wiedziec kogo tam pod serduszkiem nosze:) Gabriela czy Anie:) My juz przed slubem imiona wybralismy, wiec mam z głowy:) A Was tez tak sporadycznie pobolewal brzych jak na okres??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Agnes to wygrzewaj się w łóżeczku, na gardło są tabletki do ssania, ziołowe dla kobet w ciąży własnie przed chwilką kurier przyniósł prezent na Święta dla mojego M, powiem wam, ze jak już zamówiłam ten portfel to miałam pewne wątpliwości czy będzie fajny w rzeczywistości, ale teraz jestem spokojna :) portfelik elegancki, ładnie skórką pachnie, do tego fajne opakowanie i nawet długopis dorzucili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Agnes gratulacje!!!:):* ale Ci zazdroszcze... dzisiaj sie dowiedzialam ze moja znajoma ktora tez sie juz troche starala o dziecko wkoncu zobaczyla 2 kreski...ehhh... ja narazie odpuscilam starania, nie ma nic...postanowilam ze narazie ustalimy date slubu i w ogole a jak bedzie juz po slubie wtedy zaczniemy znowu myslec o dziecku i sie martwic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Banomon świetny prezent:)Na pewno M sie ucieszy:) A ja dzis wstalam rano wczesniej i chyba wszystko co tylko mozna robić zrobiłam:) Łacznie z myciem okien i praniem dywanu:) Obiadek tez prawie gotowy miałam robic ciasto ale przyszła teściowa mnie ubiegła i dała nam wczoraj mnóstwo rogalików i pół blachy ciasta:) Nie wiem kto to zje a przy takich dostawach to nie ciekawie siebie widzę pozniej:) Mimo moich 48 kg mam obsesje na punkcie kalorii:) Zboczenie zawodowe, tak to tłumaczę:) Agnes wygrzewaj mi się tam i dbaj o siebie:) Ale pogada dzisiaj straszna..aż sie ludzie dziwnie patrzyli jak myłam okna w taką pogodę:) Banmon ahh te Kielce deszczowe dziś:) A ja ostatnio nawet mam dobry humor...odpukać:) Przyjemność sprawiają mi banalne rzeczy, np. gotowanie,sprzątanie...Ale myśle ze to na początku tak tylko jest,bo nowe miejsce i w ogóle:) Umowę mamy na rok ale mieszkanie tak bardzo mi się podoba że nie wiem jak ja zniosę przeprowadzkę:)Już nie myślę o tym:) Dopiero co się wprowadziliśmy:) Banmon pytałaś o Świeta a wiec w Wigilię wybieramy sie zarówno do moich rodziców jak i rodziców R. więc mamy z głowy. Chociaż na pewno cos bede robić, np. sałatki, jakieś ciasto może. Jeszcze troche czasu mam wiec pomyśle, bo tak wpadać z pustymi rekamio nie bardzo:) Musze sie jeszcze dogadać z mamą i mamą R. A w Święta nie mam pojęcia co bedziemy robić. Prawdopodobnie spędzimy je razem. Musimy choinke kupić i jakieś pierdółki ale jeszcze za wcześnie...To się wtedy taki nastrój fajny stworzy:) A w Sylwestra mamy zaproszenie od mojej siostry na domówkę,bo jej chłopak ma domek wolny w ten wieczór. Sami znajomi będą więc spoko. Dawno na domówce nie byłam a bali to już mam dość,wiec sie ciesze. I też pewnie bede coś do jedzenia robić bo taka umowa że każy coś przyniesie:) Normalnie jak za czasów liceum sie czuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 To Banmon masz z głowy:P portfel- prezencik ładny:) napewno bedzie zadowolony i ciekawe czy Ci ten szlafrok kupi???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Dzieki Asia:P Lepiej nie przerywajcie staran, bo moze na prezent slubny dzidzie dostaniesz:P a nie warto tyle czekac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Asiaaak rozumiem, ze psychicznie odpuściłam bo staranka jako takie będą bez zabezpieczenia ;) hihi Smile pamiętam jak ja się strasznie cieszyłam przez pierwszw miesiące jak w końcu razem zamieszkalismy, później mi to nieco przeszło i już się z pierdół nie cieszyłam (typu właśnie gotowanie, kupowanie jakiś pierdółek) ale mam nadzieję, że tobie to nie minie :) Jeśli macie rodzinę na miejscu to taki rozsądny sposób spędzenia Świąt, ja swoją mam dosyć daleko i już szczerze mam dosyć ciągłych podróży w Świeta, człowiek stara się zadowolić każdego a siebie na samym końcu. Więc teraz postanowiłam, że robię sama Święta a jak ktoś chce to niech przyjeżdża :) droga taka sama ;) My na Sylwestra planów jeszcze nie mam i wychodzi na to, że spędzimy go samotnie w mieszkaniu...... :o ewentualnie znajomy do nas przyjedzie i albo będziemy u nas smucić albo pójdziemy do lakalu, jesli cos uda nam się znaleźć w Kielcach..... lipnie na maksa Agnes M mi powiedział, że tyle gadam na temat szlafroka, że mi nie kupi bo to nie byłby już prezent(tzn niespodzianka ;) ) ja czuję, że może ściemniać albo rzeczywiście wymyśli coś innego, niebawem się przekonam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Ja tez sama w mieszkaniu jestem(no i z kocicą:) R. pojechał do notariusza i go nie ma jeszcze,ale wróci na obiadek:) Wyszłabym gdzieś na jakieś zakupy ale ta pogoda jest straszna..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Banmon na pewno mi przejdzie to cieszenie się z niczego albo z banalnych rzeczy:) Ale póki co sie cieszę:) Wczoraj wpisałam cały stos faktur i dzisiaj mi się nudzi w tej chwili bo wszystko zrobione.. Niech ten R. juz wraca bo umieram z głodu a sama nie zacznę jeść:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 mi też się trochę nudzi, niby tą prezentację mam robić ale juz mi się nie chce :o fakt, chciałam posiedzieć w domku ale samej to lipa, lepiej o wiele jak M jest ze mną, bo teraz to wcale się nie cieszę :o ja obiadek mam z wczoraj-zrobilismy na dwa dni bo miałam być w firmie.... ale przynajmniej nie muszę wymyślać co upichcić ;) ciesz się ile możesz z takich drobnych przyjemności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 my te mieszkanko wynajmujemy bezterminowo, facet ma trzy mieszkania na wynajem i powiedział zeby się nie martwić bo z jego strony musiały by chyba skały srac żeby nam zerwał umowę ;) jest toi dobre o tyle, że nie trzeba się zastanawiać jak długo pomieszkamy i czy któregos pieknego dnia koles nie powie nam żeby spadać.... a gdzie wynajmujesz mieszkanko, tzn w jakiej części Kielc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Hhahaha Banmon:P dobry ten Twoj M jest:) napewno kupi i cos jeszcze wymysli:P Smile, własnie na jakim osiedlu mieszkasz?? Nowy domek- mieszkanko to super sprawa:P wszystko tak pachnie nowoscia:P fajnie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 ja musze sie wziac za radykalne sprzatanie:P na swieta ale to jak wyzdrowieje:P Banmon ile Twoj gin bierze za usg dopochwowe, wiesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Agnes nie chciałabym cię skłamać, ale za bardzo nie pamiętam, wydaje mi się, ze ostatnio jak robił mi usg + badanie to zapłaciłam 80zł jak pójdę w czwartek to napisze ci dokładnie, ale coś mi te 80zł po głowie chodzi, tylko teraz nie wiem czy będę miała usg bo ja tam idę w zasadzie na cytologię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 tak na 99% jestem pewna, że 80zł bierze, chyba się nie mylę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Mieszkamy na samym zachodzie Kielc, na osiedlu Ślichowice. Troszkę daleko od centrum ale w sumie blisko mam Pasaż Świętokrzyski wiec można wyjść też blisko na zakupy. Zapraszam jak tylko ktoraś będzie miała ochotę mnie odwiedzić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 o to ja tam ciągle na zakupy latam bo mam najbliżej :) mieszkam koło Omegi :) po drugiej stronie ulicy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Bo ja na usg bede musiala isc do innego lekarza bo ona nie robi.. do jakiegos heciaka i ciekawe ile zabuli.. a ja za wizyte bez cytologi place 80.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Agnes Ty z tym sprzątaniem to uważaj. Wiadomo,że ciąża to nie choroba ale uważać trzeba. Wiem co mówię:) Ja to troszkę olewałam i się skończyło tak jak wszystkie wiemy. Chociaż nigdy nie będzie wiadomo DLACZEGO tak a nie inaczej... Ja teraz czekam na okres, ale nie wiem dokładnie za ile się pojawi dlatego nie wpisuje sie do tabelki. 6 stycznia mam wizytę u gina bo powiedział ze musi mnie obejrzeć po tym wszystkim jeszcze. Mój za badanie i USG bierze 100:/ Kurcze nie wiem czemu tak dużo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 ja jak miałam te dwa dni monitoringu to skasował mnie 80 lub 90 zł za dwie wizyty, czyli cena jest dobra, w Szczecinie dużo więcej płaciłam więc tutaj co do ceny zadowolona jestem, no i na razie z samego lekarza też, wszystko tłumaczy co robi i po co, miły jest..... zobaczymy tylko co powie w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 7, 2009 :) Widzisz Banmon to fajnie:) Ja nie czaję jeszcze gdzie Omega, bo mimo że w Kielcach mieszkałam kiedyś 3 lata to akurat Ślichowic nie było dane mi dobrze poznać. Wiedziałam tylko gdzie one są i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Omega jest tam gdzie punkt oddawania krwi, pełno szpitali obok skrzyżowanie jagiellońskiej z grunwaldzką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach