Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 wbijajcie dysponuję żubrem, gołąbkami i biszkoptem z malinami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Lipiec 17, 2009 moge wpasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 17, 2009 ja mam przez cale prawie wakacje wolna ale wole imprezy w plenerze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 może być pół-plener na balkonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elektryk z Łodzi Napisano Lipiec 17, 2009 HIV też wchodzi w grę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 17, 2009 a sasiedzi nie beda sie skarzyli jak komus sie uleje?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Lipiec 17, 2009 a gril bedzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 To wpadam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 sąsiedzi też przyjdą :) jaki hiv??? pełne zabezpieczenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Zamawiam biszkopt :P z malinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elektryk z Łodzi Napisano Lipiec 17, 2009 Będzie ostro ! Uważaj na dziurki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 gril na balkonie ;) mam karkówkę i kiełbachę ale weźcie coś doniescie bo zbraknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podaj adres Napisano Lipiec 17, 2009 chętnie wpadne. Jestem po 2 leszkach, także do pełnego ululania brakuje mi tylko jednego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Dobra ja mam kaszankę w lodówce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 ale pośpiewamy, co? przy księżycu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Lipiec 17, 2009 pizza i warka moze byc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bruschka 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Lusia rowna babka z Ciebie :D Ta impreza to w realu czy w necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 17, 2009 Niemal co dzień mam wolną chatę. { dysponuję żubrem, gołąbkami i biszkoptem z malinami } Żubr.. jeszcze mnie na rogi weźmie. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 ze śpiewem to u mnie nie najlepiej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość umówmy się że to sen Napisano Lipiec 17, 2009 Ubaw będzie po pachy :p kaszanka i browar :D gratulki ...hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 bierzcie wszystko to potrwa do późnej niedzieli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Dobra to moze ja z lodówką wpadne odrazu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 17, 2009 To ja przynoszę chińskie zarcie i frytki :) I spaghetti, które mi dzisiaj zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 zjadłabym kaszanki... smażonej z cebulą ;) aż mi pociekło po brodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 17, 2009 Ożesz... wypisuję się, nie lubię ścisku. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 17, 2009 przejrzalam lodowe:P Mam pomidorowa i gulasz w wiekszej ilosci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
While Your Lips Are Still Red 0 Napisano Lipiec 17, 2009 I jakby można było to jakiś dobry likier, domową wiśniówę albo/i adwokat :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podaj adres Napisano Lipiec 17, 2009 "Żubr.. jeszcze mnie na rogi weźmie" albo roga;) ja mogę zabrać ze sobą ciasteczka kajmakowe co by się dobrze zwracało "to potrwa do późnej niedzieli " w niedziele rano się zmywam bo mnie kumpela do sekty zgarnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 17, 2009 A gdzie chłop z potomstwem uciekli:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ładny mi motylek... Napisano Lipiec 17, 2009 Jadę - mam 2 papryki,kilo pomidorów, słoik ogórków małosolnych, litr spirytusu i dobty humor :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach