Brzydula30 2 Napisano Lipiec 17, 2009 do picia moge przyniesc Jim Beana.Jacka Danielsa,Tullamora do wyboru:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samoa Napisano Lipiec 17, 2009 ok..to ja sie pakuje z chlopakami :D http://www.youtube.com/watch?v=e_TIOfUEudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Kurdę jutro nie mogę ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 aż mi się komputer zawiesił :O wszyscy wyjechali a ja sama :( w wielkim mieście zaszalejmy!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 17, 2009 to moge z pomidorowa?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 jasne :D musimy ustalić kto z kim śpi bo nie mam za wiele łóżek :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 to ja ze sobą wezme materac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samoa Napisano Lipiec 17, 2009 a na cholere spac? bawimy sie do rana! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 17, 2009 moge obojetnie z kim byle by nie chrapal bo kapec w gebe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtjw Napisano Lipiec 17, 2009 Wszyscy śpią ze wszystkimi, a ja z creamem. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 :D mam propozycję zagrajmy w pokera rozbieranego :P gdzieś mam karty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Kurdę :p w pokera ja nie umiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtjw Napisano Lipiec 17, 2009 Jak nie umiesz w pokera, to gramy w wyliczanki.: Raz dwa trzy, ciucha dajesz Ty! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 A no dobra :D może być :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Lipiec 17, 2009 siemaneczko :D przyniose cos do picia, 2 litry coli i 2 soki w kartonie :) ale w pokera grac nie umiem - moze w butelke? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 17, 2009 butelka... może być ;) ja bym ucałowała Myrevina :D i kabelka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Lipiec 17, 2009 jeszcze chlopów trzeba!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue1234 0 Napisano Lipiec 17, 2009 No bo coś mało ich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy12345 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Lusia Jak Twoje sprawy z jajnikami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobre sobie... Napisano Lipiec 17, 2009 Lusesita de Milagros Dolores Pierdzielisz jak świeżo potłuczona :( Zaproszenia na niby - to ja mam w - głębokim poważaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edfgh Napisano Lipiec 17, 2009 http://pieniadze.htw.pl/ przeczytaj warto !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bruschka 0 Napisano Lipiec 17, 2009 ja mam karty \"flirt towarzyski\" ehh czasy podstawowki sie przypominaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy12345 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Luisa leżysz pijana? :o :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lula_90 0 Napisano Lipiec 17, 2009 ja zamawiam karkowke z frytkamiu i zimnego browara:D a piosenke do spiewania proponuje ogniska juz dogasa blask...:D i hej sokoły:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lula_90 0 Napisano Lipiec 17, 2009 ooo i w pokera tez chetnie pogram:D oczywiscie rozbieranego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy12345 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Lusia jest trunkowa :o :o :) a i kiełbasę z grilla tez lubi!!!! duża i gruba -to ulubiona!!! :o :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lula_90 0 Napisano Lipiec 17, 2009 Lusia nam chyba przysneła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 17, 2009 ja bym ucałowała Myrevina } Zły pomysł. Labradorka kolegi we środę jak mnie zobaczyła, skoczyła na mnie i jęzorem przeciągnęła po całej twarzy, od brody po czubek nosa.. mam na dolnej wardze coś co wygląda jak zimno.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samoa Napisano Lipiec 17, 2009 eeee...jak w takim tempie bedziemy "szalec" to swit nas zaskoczy :D http://www.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtjw Napisano Lipiec 18, 2009 Myrewinku, każda wymówka jest dobra, by nie dać buziaka dziewczynie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach