Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was o to

Dlaczego tyle ladnych fajnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Gość pytam was o to

a te nieurodziwe lub niefajne mają odwrotnie? I nie piszcie, że charakter, że puste itp. Bo równie dobrze te ładne i nieładne mogą być puste, że za wysokie wymagania itp. Jak to jest? po prostu znajdowanie się w nieodpowiednim miejscu w niewłaściwym czasie? dziwne.

Gość a dlatego iz
te laski maja kosmiczne wymagnia, wiec lepiej zeby byly same :D🖐️

Gość pytam was o to
ale te puste, głupie itp. też mają wymagania z kosmosu. Czy to, żeby facet byl porządny, lojalny, kulturalny i w miare obyty, wykształcony to za dużo? Chyba, że dla facetów to aż za dużo.

Gość taki sobie on poprostu
a skad jestes

Gość toscana
dokładnie. a do tego nie rzadko myślą i marzą o księciu z bajki, najlepiej, żeby to był jakiś Johny Deep albo jakiś inny ciastek. a tak poza tym to wiele prawdy jest w tym, ze te ładne sa nie tyle puste co prózne i zimne :/

Gość Aska_6788
ładne często i tak mają kompleksy, a przeciętne owszem nadrabiają nieraz charakterem, sama się zastanawiam nad tym :P

Gość Paco Rabannnne
a co sa tu ładne lachony?

Gość pytam was o to
? te fajne przynajmniej nie robią takich błędów ortograficznych/interpunkcyjnych jak osoba wyżej. Zimne? buhaha. Poza tym fajna często nie oznacza ładna czy odwrotnie. Fajna, ładna przy okazji. Lepiej rzucić się na pierwszego lepszego, spełniając kryteria narzucone przez owego faceta? A co z własnym egoizmem? Czemu jedne mają to co chcą, a inne nie i to im zarzuca się wygórowane wymagania. Lepiej ich nie mieć? Jasne. Ciekawe tylko że kiedy jakaś Pusia chce szczupłego, to jest niby okey. Jasne.

Bo te brzydsze biorą co im się daje, nawet dupka nieraz, a te ładne mogą poprzebierać i znaleźć kogoś porządnego

Gość Paco Rabannnne
a ty jestes ładna?

Gość niebieski kwiatek
I znowu stereotypy i szufladkowanie ładna to pusta, zimna, próżna, zadufana w sobie, z wymaganiami i z nijakim charakterem. Brzydka, może i jest brzydka, ale za to jest czuła, kochająca, patrzy sercem, ma charakter i osobowość i jest mądra, oczytana, ma wiedzę i IQ 180! Widziałam niejedną piękność która miała wszystkie cechy przypisywane brzydulom i niejedną brzydulę, która miaa wszystkie stereotypowe cechy piękności. A tak naprawdę kobiety nieurodziwe dowartościowuję się, że one mają charakter a to g... prawda w większości przypadków.

>Czemu jedne mają to co chcą, a inne nie i to im zarzuca się >wygórowane wymagania. Lepiej ich nie mieć? Jasne. Ciekawe tylko >że kiedy jakaś Pusia chce szczupłego, to jest niby okey. Jasne. hehe co sprawiedliwosci ci sie zachciało?:D a nie ma tak :D chcesz miec swoje wygórowane wymagania i swoj egoizm to miej ale nie jęcz ze jestes samotna. tepa cipa.

Gość bombankaaajsa
bo to jest tak że brzydula poleci na pierwszego lepszego który się nią zainteresuje. a ta ladna zna swojhą wartosc i tez chce poprzebierac ;]

Gość Ala ma pier dolca
ale co masz namysli piszac "ladne" ? Nie bardzo rozumiem. Kto to jest ladna dziewczyna.

Gość marmolada z ogórka
Mam dosyć bycia ładną i samotną :(

Gość kasia1818__
jestem nieśmiała

Gość niebieski kwiatek
Samotne są kobiety ładne i madre. Bo padają ofiarą stereotypów. Wartościowy mężczyzna ładnej dziewczyny nie zechce, bo pomyśli sobie skoro ładna to pewnie głupia, pusta lata, w dodatku pewnie puszczalska. na pewno nie ma żadnych zainteresowań i nie ma charakteru. Natomiast na ładne lecą pustaki, dla których ładne opakowanie liczy się najbardziej. Takich z kolei ładna i mądra nie zechce. I dlatego jest sama.

Gość niebieski kwiatek
Jeśli oczywiście można nazwać wartościowym mężczyznę kierującego się stereotypami.

ja jestem fainy i samotny

Bo w oczach kopciuszka każdy książę jest piękny, ale nie tak łatwo zadowolić swoim wyglądem królewnę :P

do autorki masz moze gg to popiszemy

Gość Ala ma pier dolca
Jezeli szuka sie wsrod PUSTAKOW to znaczy ze trzeba poczynic wiecej wysilku, nie rozumiem w czym problem, jezeli tylko w tym ze nie moga sobie takie kobiety znalezc partnera to tylko dlatego ze nie szukaja tylko czekaja na GODOTA. Dlaczego tak jest, trudno powiedziec, byc moze tak naprawde problem tkwi gdzies glebiej w psychice (w poczuciu wartosci), w samopoczuciu. Dzisiaj jest przeciez duzo wiecej mozliwosci poznania innych ludzi, chociazby interent ale trzeeba zrobic wysilek niestety.

pierdoły i stereotypy. statystycznie więcej o wiele brzydkich kobiet jest samych niż tych ładnych ięc nie wiem o czym ty tu piszesz chyba że chcesz się okrężną drogą pochwalić że jesteś łądna...

Cytat "a te nieurodziwe lub niefajne mają odwrotnie? I nie piszcie, że charakter, że puste itp. Bo równie dobrze te ładne i nieładne mogą być puste, że za wysokie wymagania itp. Jak to jest? po prostu znajdowanie się w nieodpowiednim miejscu w niewłaściwym czasie? dziwne." Skąd wiesz, że te które mają kogoś są niefajne ? Widać jest ku temu powód który widać już w twoim poście.

Dlaczego tyle ladnych fajnych dziewczyn jest samotnych? te naprawdę ładne i fajne nie mają problemu z samotnością....wręcz przeciwnie - kandydatów jest zawsze sporo...:P

Gość ladnych + samotnych
to chyba zart :D:D

Gość facetki_to_szmaty
Moze dlatego że wcale nie sa fajne.

Gość takaonaaa
To jest problem wiem to z autopsji ... w moim przypadku to było tak całe dzieciństwo byłam szarą myszką dopiero pod koniec liceum zaczęłam sie wyrabiac stałam się super zgrabna i ładna do tego jestem z udiów znam 2 jezyki jestem z porzadnej rodziny mam pogodny charakter skończyłam 2 kierunki studiów a jstem sama bo facieci sie mnie boja nie raz słyszałam ,że wyglądam na taka niedostepna co jest całkowita bzdura i jak ktos mnie poznaje to nadziwic sie nie moze że taka normalna jestem a ja wiem doszłam juz dlaczego taka mine mam bo to jest moja maska obronna .. jestem bardzo wrazliwa niesmiała nawet bo w srodku jestem szara mysza to mi zostało a "startuja" do mnie tylko super pewni siebie faceci typu mafiozi albo tacy którzyby chccieli miec lalke na pokaz przy boku... a ja nienawidze takich typów marzy mi sie normalny facet z którym mogłabym stworzyc normalny zwiazek miec rodzine dzieci... czasem irytuje mnie to ze na ulicy ciagle sie ktos patrzy komentuje och ach moja urode... i co z tego jak jestem sama..paradoksalnie przeszkadza mi to w życiu... kobiety sa o mnie zazdrosne wiec szczerych kolezanek i przyjaciół tez nie mam za duzo... echhh