Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość womenINred

moja miłość się żeni...

Polecane posty

Gość womenINred

niebawem, a ja nie umiem się z tym pogodzić

Gość defrs
Moja tez. Glowa do gory :)

Gość womenINred
gdyby tylko o głowę chodziło echhh

Gość womenINred
Ja od roku w sumie nie mam nic wspólnego z nim, miesiąc po naszym rozstaniu on poznał inną, już są pewnie po zaręczynach, ślub w drodze...no prawie nic nie mam wspólnego, poza tym, że nie umiem o nim zapomnieć i nadal go kocham.

Gość xtg
a żeni się z przymusu czy miłości? nie możesz z nim pogadać?

Gość womenINred
wg niego to miłość, choć znając jego to też fakt,że presja rodziny,znajomych go goni do ślubu

Gość xtg
no to druga czesc pytania: nie możesz z nim pogadać? i jeszcze jedno: dlaczego i w jakiej atmosferze się rozstaliście?

spoko... on juz o Tobie nie pamieta, pewnie teraz wlasnie pieprzy swoja przyszla żonke... Ty sie na nią nie nadawałaś... musisz sie z tym pogodzić

Gość womenINred
xtg rozstaliśmy się w złej, niewyjaśnionej do końca atmosferze,pełnej żalu i złości, od tamtej pory staram się go mimo wszystko unikać odkąd wiem, że on kogoś poznał, do tego tak szybko

Gość womenINred
komiczne daruj sobie, jak nie masz nic do powiedzenia, to się nie produkuj akurat dobrze wiem, gdzie teraz jest, napewno nie z nią i pamiętać? stety albo niestety pamięta o mnie

Gość xtg
masz dwa wyjścia, choć szczerze nie wróżę temu happy endu: 1- spotkać się z nim i wyjaśnić sobie wszystko między wami, bo jak możesz mu powiedzieć chcesz, by relacje były czyste nim życie wam się rozjedzie w dwa różne kierunki na amen 2- dać sobie spokój i próbować zapomnieć, bo skoro mówi, że ją kocha to widocznie tak jest i nie należy się mieszać w czyjeś ułożone życie a najlepiej połącz punkt 1 i 2, wiem, że nie to chciałabyś czytać teraz, ale chyba powinnaś powoli oswajać się z tą myślą, nawet jeśli to boli, wiem coś o tym, czas naprawdę leczy rany.

xtg najbardziej chciałabym, by on się nie odzywał, nie pisał, nie dzwonił, żeby go nie widywać, nawet \"przypadkowo\", bo tak byłoby łatwiej? tak mi się w sumie przynajmniej wydaje on twierdzi, że ją kocha, a ciągle wraca do przeszłości...

Gość xtg
skoro tak, otwarcie mu powiedz, że w związku z jego planami przeszłość już dawno zamknięta i nie ma co do niej wracać twoim zdaniem. nie można żyć podwójnym życiem. skoro już wybrał, niech będzie konsekwentny i pozwoli i tobie oswoić się z sytuacją. jeżeli darzy cię sympatią i sentymentem, zrozumie.

xtg no właśnie, chyba jestem masochistką, nie umiem mu powiedzieć, by już się nie odzywał hmmm

\"stety albo niestety pamięta o mnie\" na pewno bardzo Cie kocha.... :P:P i kiedy posuwa narzeczona, mysli o Tobie :D

komicze hehe, ja też mam kogoś z kim... nie tylko patrzymy sobie w oczy i trzymamy sie za ręce, jeśli tak bardzo martwi Cię problem posuwania jego dziewczyny... jestem z kimś, ale wiem, że nawet jeśli go kocham, to nie tak jak byłego...

Chłopak którego kochałam nad życie też za miesiąc się żeni i pomimo tego że jestem teraz z innym, to już nie jest to samo. I jest mi cholernie szkoda no ale sama jestem sobie winna i trzeba się pogodzić z tym co jest bo czasu się nie cofnie:((

Gość a bywa czasem tak
no wiesz komiczne, może i posuwa swoją nowa laskę ale...... obawiam się że nadejdzie taki czas kiedy ta jego nowa laska najzwyczajniej w swiecie okaże się kobietą, która potraktuje go w taki sposób jak on potraktował teraz autorkę, a on wtedy zatęskni za przeszłością i będzie żałował wyboru......

Gość a moja miłość też się ożenił
z inną dawno temu a teraz twierdzi, że mnie kocha i cały czas kochał :O