Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teirkj

kobieta powinna obnizyc swoje wymagania?

Polecane posty

Gość teirkj

ulubiony tekst facetow co to wogole ma byc? mam zmuszac sie do bbycia z kims z kim nie chce, kto mi nie pasuje? zasciankowe spoleczenstwo wiecie co, obnizyc swoje wymagania to ja moge lekko pzred 40 i to w tym sensie ze bede umawiac sie z mlodszymi

Gość gklkg
spotkalas faceta ktory obnizylby swoje wymagania? nawet jesli to potem chcial splaty dlugu, bo zzrobil kobicie laske ze wogole siez nia zwiazal

Gość gklkg
prawda jest taka, że Polki mają większe wymagania niż kobiety z innych krajów... " buhaha, co ty mozesz wiedziec o kobietach z innych krajow ale na serio, moze te "zagraniczne kobiety" mniej wymagaja bo juz nie ma czego wymagac polscy faceci sa zaniedbani, intelektualnie, fizycznie, cwaniaki, byle dorwac sie do mjatek i znalezc sluzaca do prania i gotowania

Gość gklkg
wiesz jarek co do urody moze sie sprzeczac ale fakt faktem ze polcy przy polkach to takie male krepe karakany, przewaznie, podkreslam przewaznie niedbajce o kobiety piszesz ze wychowano je na ksiezniczki? a kto wychowal naszych polskich facetow na takich zaradnych? moze tatus z wasem, bebechem, nierob lezacy po pracy na kanapie, liczacy ze zona po parcy bedzie jeszcze robic na etacie sprzataczki

Gość rozgarnieta
jarek 84 to maszkaron i pasztet jest gejem bo go mamusia chowala w szafie ze sowimi ubraniami od malego przebieral sie za dziewczynki i nasladowal je chlopacy smiali sie z esowjego kolegi... po czasie zauwazyl ze robi z sibie ciote i probowal dostosowac sie do chlopaco bylo mu trudno bo w niczym ich nie przypominal nawet nie mial odpowedniech czesci ciala wyksztalconych hehe po czasie postanowil przykrecic sobie sztuczny wibrator szukal i szukal laski zadna go nie chciala gdyz jechalo mu z geby nie myl sie i mial paskudna facjate w konmcu jedna przegrala zaklad i byla skazana na niego pod wielka presja i namowa koleznaek nie mogla wytrzymac w jego toiwarzystwie a gdy przez przypoadek zobaczyla jego doczepianego to sie porzygala i uciekla w siną dal i od tej wlasnie pory jareczek nienawidzi kobiet slini sie za kazda a tak naprawde udaje hojraka ale m y takie przypadki juz znamy i mamy cie w naszych slicznych dupeczkach g;leboko gdzie:P:P

Gość rozgarnieta
hehe nie powinna!! musismy byc wymagajace bo z tych faceto zrobia sie flejtuchy i cioty !! KOBITKI WYMAGAJMY NIE DAJMY SIE BYLE KOMU !!!

Gość rozgarnieta
JAREK 84 jestes [ppojebany wypierdalaj do szwabow pasztecie bez jaj masz malego nie zaruchales i sie odgrywasz pedale

Gość glupia sucz
hej ejstem zona JARKA nie przejmujcie sie nim jest zjebany zdradzam go na lewo i prawo heheh a frajer mi tak ufa hahahaha

Facet mówi tak jak nie ma szans u danej kobiety. To najłatwiejsze tłumaczenie. Chociaż na kafe widać że naprawdę wiele dziewczyn nie ma praktycznie żadnych wymagań bo tkwią w związku z kompletnymi idiotami.

Gość gery gf
jarek u are pathetic moron Margareth from Texas

Gość slicznotka gosia
JAREK.84 t ze mas zmalego to nie znaczy ze mozesz sie za to wyzywac hehhe jak se radzisz:P:P:P

Gość slicznotka gosia
KOBIETY POWINNY WRECZ POSNIESC WYMAGANIA HEH ALE ZOSTALYBY SAME BO ZADEN BY NIEDOROWNAL HAHA POLACY NAJGORSZE LENIE I ZLODZIEJE DOBRZ ZE POLKI SIE UCHOWALY JAKOS:p:p

Eeee nie każda. Te co dają zdjęcia w stopce są całkiem całkiem... Chociaż to w końcu tylko zdjęcie, może być przerobione :D

Gość slicznotka gosia
Jarek.84 tak tak wiemy ze ejstes tlustym pasztetem

Gość guguskaia
JAREK ty na huj tu siedzisz??pewnie ogladasz wszystkie laski w stopkach i sie podniecasz inaczej bys tu nie siedzial

Gość guguskaia
gardze wazeliniarzami_ hahah dobre buahahahhahahahahahaha jednak jestes tlustym frajerem

Gość michalina z podlaskiego
racja laseczki napewno sie podnieca dlatego tak pilnie tu wszytsko sledzi a poza tym facet na kafeterii?? hmm babiarz trans?? hahahhahah pedalek:P

Ja bym raczej powiedziała, że fotki w stopce nie da dziewczyna która nie potrzebuje dowartościowania :classic_cool: No ale każdy ma własną interpretację 🖐️

Gość Jarek.8 4
sorry laski wstalem lewa noga i nie wiem co plote kocham was wszystkie muuaaa;**

Gość Jarek. 84
racja jestem tlusty fuuu ide sie zabic bo z takim ryjem nie d asie zyc szkoda z enie ejstem tak piekny jak wy ochhhhhh

Gość lkljj
jarek to dawaj swoja fote

Gość polędwica
A ty Jaruś to niby pasztet z górnej półki?Też tu siedzisz.Ach te kompleksy,żal mi cię.

Zakładając że niektóre są ładne to moja interpretacja wydaje się sensowna. No ale Ty jesteś Jarek. Nie możesz napisać czegoś innego bo trzeba trzymać spójność treści. 🖐️ 💤

Gość gorgozola
po co wam jego fota?? zebyscie zygaly jak kot potem albo inne koszmary mialy?? aj laseczki moje piekne dajcie spokoj desperacie

Gość kobitki - żeby wymagać
trzeba sobą też coś reprezentować.Jest takie przysłowie :"przyganiał kocioł garnkowi a oba smolą !" Jakie wymagania może mieć tipsiara która nie skończyła żadnej uczciwej szkoły na dodatek się nie szanuje i wyciera się po kątach z kim popadło ?Wystarczy też posłuchać języka jakim się posługuje. Bez obniżania poprzeczki znajdzie sobie takiego samego jak ona i w przyszłości napłodzą sobie takich samych dzieci. Te wartościowe ,mimo wysoko postawionej poprzeczki wymagań w stosunku do facetów znajdą napewno tego właściwego i nie będą musiały swoich wymagań obniżać.

W sumie może i tak ale to tylko założenie. W końcu nie widziałeś fotki każdej dziewczyny na kafe :classic_cool: Więc narazie pozostaje to na etapie bujania w obłokach 🖐️

Gość ksenaaaa
a laska jeszcze pyta naiwnie "czy on mnie jeszcze kocha" :O??????

Nie musisz. Żadna Ci foty na siłę nie wyśle :D:D Jak myślisz? Czy ja też jestem pasztetem? :)

Gość ksenaaaa
hey jarek wez idz obciagnij jakiemus fagasowi, moze ci ulzy, a nie przesiaduj bez przerwy na kobiecym forum :O