Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teirkj

kobieta powinna obnizyc swoje wymagania?

Polecane posty

Ty też :) Więc nawzajem :) Jesteśmy pasztecikami :D

Ale w sumie to pasztet to smaczna rzecz ;) Mniam, a pasztecik i czerwony barszczyk.... 🌼

Gość czy wy jeszcze macie
jakiekolwiek wymagania w stosunku do siebie i innych ? Co możecie jeszcze obniżyć jak już osiągnięte dno ?

Ja mam wymagania. Facet musi mieć studia. Przykro mi ale inni się dla mnie nie liczą. Kompletnie.

a co ty w zamian oferujesz ?Czy ty studia jakieś skończyłaś ?

No to co :) Mi to u Ciebie nie przeszkadza 🖐️ :D Nie mam Cię na celowniku

Jedne kończę, drugie zaczynam, przymierzam się do doktoratu. Więc skoro ja od siebie wymagam to od chłopaka też.

Dobrze to ująłeś Jarek ! :D To jest właśnie ta "filozofia " niedouczonych dziewczyn ! :D :D :D

Gość tenn
"bnizyc swoje wymagania to ja moge lekko pzred 40 i to w tym sensie ze bede umawiac sie z mlodszymi" a jaki mlodszy bedzie chcial takiego starego paszteta? Chyba wyjatkowi brzydale, ktorych mlodsze nie chca. Zejdz na ziemie raszplo :P

Gość kobieta wymagająca
Jarek Tak mówią ludzie, którzy żadnego papierka nie zdobyli, bo ich to przerosło.

Jarek tylko że.... ja nie wybieram bzdurnych specjalności. Studia są niezbędne do wykonywania mojego zawodu. Bez nich to karalne.

Dziewczyny dajmy spokój Jarkowi, takie stworzonka też chcą żyć i byc kochane, a widać tego mu brakuje.Biedactwo widać ma taką pustkę w tym swoim jak to nazwał narządzie myślenia, że nie rozumie, że wygląd to rzecz względna, ważna ale drugoplanowa- ważniejsze to co w sercu i w głowie. A pozatym nasz biedny Jareczek nie miał widać okazji widzieć amerykańskich pasztetów ,ale to pasztety made in USA, więc lepsze w jego mniemaniu, pozatym z paszteta zawsze może się zrobić superlaska , a z pustaka-cegła???? NIGDY!!!! Więc paszteciki kochane macie jeszcze sznasę, dla Jarka jej już zabrakło więc sfrustrowany chłopaczyna próbuje zaistnieć i pokazać swoje puste jestestwo, na caffe. pogłaszczmy go po tej pustej głowce niech się poczuje doceniony. Buziolki dla pasztecików i nie-pasztecików.

Gość kobieta wymagająca
Jarek żal ci, bo ty nawet takiej "bzdurnej" socjologii nie zrobiłeś, nie mówiąc już o doktoracie z takiej bzdurnej dziedziny. I tu cię boli, że kobieta po studiach nawet na ciebie nie spojrzy i ma cię za nic. No tak kobiety w Polsce nie powinny się kształcić, żeby równać do poziomu niedouczonych mężczyzn w naszym kraju.

Gość sajkhd
niestety, musicie studiować by zrekompensować niedostatki inteligencji i zaradności w porównaniu do nas " niedostatki inteligencji? jakos nie zuwazylam by pan na budowie byl wybitnie inteligentny, tu raczej chodzi o sile fizyczna

Gość kobieta wymagająca
Jarek skoro mężczyźni w naszym kraju są tacy wspaniali, męscy, zaradni, inteligentni i przystojni i jesteś nimi tak zachwycony, to może przerzucisz się z dziewczynek na chłopców? A może już to zrobiłeś?

Gość kobieta wymagająca
I w ogóle po co siedzisz na forum głupich bab? Nie rozumiem. Idź na męskie forum, gdzie będziesz mógł podyskutować z osobami równymi sobie pod względem zaradności, urody, inteligencji, wykształcenia, stanowiska i pozycji społecznej. Dlaczego taki wartościowy człowiek tak się zniża?

Gość kobieta wymagająca
Czujesz się lepszy na żeńskim forum. Na forum męskim czułbyś się gorszy :)

Gość kobieta wymagająca
MNIEJ niż więcej :)

niestety, musicie studiować by zrekompensować niedostatki inteligencji i zaradności w porównaniu do nas - he he dobre dobre,biedna mała kreaturko, jak mi cię bardzo żal. Widać stać cię tylko na pracę pomiotła budowlanego, taki przynieś-podaj-pozamiataj noszący cegły za majstrem co to zarabia 1500 zł, to rzeczywiście ktoś. Żeby być fachowcem trzeba mieć wiedzę i umiejętności a te nie biorą się z powietrza,ale widać twoja inteligencja nie sięga tak wysoko,abys swoim cząstkowym rozumkiem był w stanie pojąć cokolwiek co wykracza poza normy twojego pustego samczego światopoglądu.

Gość ggadd
jarek, przypominasz mi kogoś: http://c.wrzuta.pl/wi10367/5674ca7400113a9a47a35373/0/grubas siedzisz na kafeterii i się wywyższasz? przecież jest ona tylko dla pasztetów, jak sam oznajmiłeś. żal mi ciebie, bo nie potrafisz poradzić sobie z własnymi kłopotami rozumnie, tylko zachowujesz się jak wieśniak. Nie masz co uważać się za lepszego, bo swoim zachowaniem temu przeczysz. Jesteś taki, jak wszyscy, i możliwe, ze właśnie ten fakt motywuje cie do chamskiego zachowania, bo w końcu jest ono taaaakie ostre, zupełnie inne od tego, jakie posiadasz w naturze. słaby jesteś, po prostu:)

Gość kobieta wymagająca
Poza tym, dlaczego nie możesz czuć się lepszy od mężczyzn? Od tych wszystkich prezesów, dyrektorów, menadżerów w dobrych samochodach, z Rolexem na ręku i piękną kobietą u boku? Podnoszenie swojej samooceny na forum kobiecym, gdzie żadna osoba nie może ci dorównać z definicji, pod żadnym względem, jest załosne. To tak jakby Bill Gates podnosił sobie samoocenę w slumsach Nowego Jorku. On jest lepszy, bo ma więcej pieniędzy niż zapijaczony kloszard. W jego wypadku porównywanie się z kloszardem byłoby żałosne. Tak jak dla ciebie urągające jest porównywanie się z kobietą.

tośka siedze i się śmieję :D 🌼 Jarek jakbym studiowała socjologię albo jakiś inny nieżyciowy kierunek to bym się bała o pracę. Ale na szczęście się nie boję :) Bye Może i zarobię tyle ile Ty (chociaż sądzę że więcej) to Ty będziesz musiał się namęczyć, spocić, zbrzydniesz... A ja będę wykonywać przyjemne zajęcie :)

Jarku piszesz że tylko pasztet nie umieści swojego zdjęcia w stopce, teraz wiem czemu nie masz odwagi wstawić swojego zdjęcia.

Jarek ja nie jestem zawistna :) Co jak co ale tego nie możesz o mnie napisać :) Myślałam, że da się z Tobą trochę pożartować ale Ty tracisz polot :P Przykro mi... spodziewałam się po Tobie czegoś więcej

niestety pudło kochaniutki,nie posiadam pryszczy, jakoś mnie nie lubią i nie chcą się trzymać - za to ty wyciskając swoje uważaj z tymi na główce, żebyś przypadkiem resztek mózgu nie wycisnął.

Gość ggadd
tzn. że on niby mózg ma? hhe ;D

heh fakt, tam juz nie ma co wyciskać cóz z pustego i Salomon nie naleje.

nasunęła mi się teraz taka myśl, że jarek nie jest w stanie sprostać najprostszym wymaganiom, dlatego dak się domaga, żebyśmy to my obniżyły swoje wymagania.