Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Pampersy dla noworodka

Polecane posty

Jakie poleccie niedrogie papmpersy dla noworodka?? Bede po raz pierwszy mama i nie mam doswiadczenia co do pampersow.

Gość Pampersy firmy Pampers

Gość ja polecam...
firmy pampers, numer 1, newborn, 2-5kg. bardzo dobre.moja corka ma 5 tygodni i wazy 4500gr i wciaz ich uzywam

A ja polecam pieluchy Dada z biedronki . Często pojawiaja sie na forum topiki związane z tymi pieluchami , dla jednych są dobere dla innych nie , zresztą tak jak masa innych pampersów . U nas sprawdzają się rewelacyjnie , od samego początku . Wydaje mi sie , że pampersy wybiera się metodą prób i błędów . Sa dzieci które maja bardzo wrazliwą skórę , i trzeba natrafić na odpowiednie pampersy

Ja szczerze polecam Pampersy z biedronki jak sie nie mylę dada w lidlu takze sądobre alete w małych paczkach. Przy okazji dla pań które uważają że każdego stać na oryginalne pampersy wyobrażcie sobie ze nie kazdego stac a najlepsze jest to że moj pierworodny synuś był na nie uczulony:))

Gość a co ja wrózka
u mnie oryginalne papmersy Pampers kosztują tyle samo co te z biedronki 54 gr za sztukę ale jak kogoś nie stać, to w sumie wszystko jedno jakich używa, aby tylko nie doprowadzić do odparzeń

Gość hjjsksljs
to policzcie sobie w sklepie dla porównania jednostkową cene pieluszki... oryginalne pampersy wychodze przewaznie jakies 2 grosze drozej... a jak sie kupuje od razu wieksze opakowania to juz w ogole a i promocji na jumbo paki jest w marketach od zatrzesienia!!!

Ja od poczatku uzywalam Pampersow. Ale dla noworodka to gora jedna paczka newbornow, a potem rozmiar 1. Zalezy jak duze jest dziecko, ale 1 jest chyba od 3 kg i dzidzowi wygodniej jak sie gumki nie wzynaja ;)

Gość mamciamamcia
Ja 1 i 2 uzywalam huggies, potem 3 kupiłam pampersy active baby i są o niebo lepsze. Z huggiesów zawsze cos uciekło nie wiem jakbym dokłanie je zakładała i zapinała :( Z pampersów nic nie ucieka! Huggiesy mają takie ostre brzegi przy rzepach ze przez 1 miesiąc musiałam je podwijac pod spód zeby nie raniły ciałka mojej córki. Żałuje że od razu nie spróbowałam pampersów...

Witaj, Ja jak mała była noworodkiem to kupowałam jej pieluszki z rossmanna, później testowałam huggiesy i dada z biedronki. Teraz jestem na oryginalnych Pampersach. Po pieluszkach z biedronki małą strasznie odparzało, dada szybko przesiąkały Pampersy uważam za najlepsze. Zrobiliśmy nawet z mężem test. Pól szklanki wody wlaliśmy do biedronkowych pieluszek, po naciśnieciu palcem woda przelewała się i przeciekałą, w huggies robiła się klucha. Pampersy były najlepsze. bardzo ładnie chłoną jestem z nich zadowolona. Kupuje je na allego 390pieluszek za 190zł