Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvkaa25

pytanie do tych po slubie..slubne czolenka ale bez paska. nie pospadaja???

Polecane posty

Gość olivvkaa25

zastanawiam sie nad butami bez tych okropnych paskow. w paskach co prawda mialabym ten komfort ze z nogi przy tancach i tak mi nie spadna. ale dopasowane czolenka bez paska? jak sie trzymaja nogi??? pytanie do tych co juz slub mieli:)

Nie pospadają, jak dobrze dobierzesz rozmiar. To chyba logiczne.

Gość zalezy od tego
czy masz wąskie stopy. Ja mam wąskie i mi każde buty bez pasków spadają, choć są dobre na długość

Gość kjkjlkj
Ja polecam z paskiem z innych powodow - te z paskiem praktycznie nigdy nie obetra ci piete. Czolenka maja to do siebi, ze jesli nie jestes do nich przyzwyczajona to moze sie niezle nameczyc, ze o bolu nie wspomne. Buty na slub powinny byc przedewszystkim bardzo wygodne a dopiero potem ladne. Pod dluga sukienka i tak ich praktycznie nie widac. I ja i moje kolezanki mialysmy wszystkie buty z paskami, na stabilnym obcasie, szerokim i nie za wysokim. 6-7 cm na calonocna impreze gdzie praktycznie nie usiadziesz to max. No i polecam wkladki zelowe.

Gość olivvka25
no stope mam szeroka. maly rozmiar 36 lub 37 ( buty zamowilam 35.5 bo dziwna rozmiarowka) ale stopy szeokie. dlatego nie wzielam na pasku bo wszystkie mocno cisnely w tym jednym miejscu. a jedynie czolenka nie uwieraly na wystjacej kostce przy palcach.

Gość olivvka25
i mam nadzieje ze dostane na tyle szybko ze zdaze rozchodzic je nieco aby nie uwieraly na piecie