Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipipipipi333333

CZEMU KOBIETY UZYWAJA TYLKO PIELUCH JEDNORAZOWYCH A NIE

Polecane posty

Gość ja polecam...
fkuk - gorsza dla dziecka jest taka ograniczona matka niz pampers. Teraz to przesadzilas - jesli matki uzywajace jednorazowek klasyfikowalyby sie do opieki spolecznej to pampersy bylyby dawno zakazane i wycofane z uzytku.

Gość fkuk
nie moja wina ze dla was w sytuacji braku argumentow stosujecie wyzwiska, xle swiadczy jedynie o was, jako matkach ;) a potem rosna z takich dzieci mordercy i gawlciciele bo rodzice dziecka uczyli jedynie przekleństw, braku szacunku i chamstwa,coż poradzić

Gość to dlaczego wy uzywacie
tamponow a nie pampersow podczas cieckzi? przeciez papmersy sa takie cool????????????????????????????

Gość mvkmvorv
Jak człowiek sobie pomyśli, ze tu się wypowiadają matki to potem nic dziwnego, że takie dzieci pojebane chodzą po ulicach....

Gość mami mami
fkuk- Moje dziecko jest bardzo zadbane i ciągle się uśmiecha.Ma ponad 3 miesiące i to głupota używać tylko tetrowych skoro są jednorazówki.Chyba że w strumyku koło domu pierzesz pieluchy? Ja tetrowe jak już używam to na noc. Nie używam żadnych pierdół typu chuteczki nawilżające do pupy, specjalne taki itd. Tylko woda, waciki, mydełko, mąka ziemniaczane i powtarzam moja mała nie miała nigdy odparzeń i nie wydaję majątku na prąd i wodę. A ty autorko co się dziwisz, że po tobie matki pojechały z forum jak od pierwszego postu obrażasz i wyzywasz?

Gość mami mami
specjalne talki miało być wyżej

Gość mvkmvorv
ja mam nadzieję że jak wasze dziecko wyrazi odmienne zdanie od waszego to też wyzwiecie je od głupoli, od ograniczonych itd? o jak mogło powiedzieć coś co wam się nie podoba, prawda? Biedne dzieci, naprawdę opieka społeczna będzie miala co robić.

Gość fkuk
jak dla mnie to ty możesz swojego dziecka nie myć, nie prać mu a kupe językiem mu z tyłka zlizywać :) dla mnie to głupota wydawać pieniadze na cos co jest calkowicie nie potrzebne ani mi ani dziecku.

Gość mistrzyni ręcznej obróbi
Kobiety, po kiego odpowiadacie na te słowne prowokacje? Przecież żadna - w miarę inteligentna - matka nie klasyfikowałaby nikogo z racji używanych pieluch dla dziecka. To jawna, społeczna kpina :D Dzisiaj mamy sobotę są wakacje, więc większość nieoduczonych dzieci siedzi przed kompami i wścieka się jak nie uda im się sprowokować kłótni, więc darujcie 🖐️

Gość mami mami
mistrzyni ręcznej obróbi w sumie masz rację.Na tym topiku widać nie można poważnie podyskutować. fkuk nie obrażaj mnie i dziecka flądro!!! Żegnam

Gość fkuk
nikogo nie obrażam, wręcz przeciwnie, mnie już obrażono za to że nie szastam pieniedzmi dbam o skore dziecka. wiem ze dzisiaj wygoda jest ponad wszystko, nawet ponad zdrowie ale wszedzie są granice.

Drogie mamy mysle ze pora troche sie wyciszyc zarówno pampersy i tetra sa dobre ,ja uzywałam ich zamiennie na noc i dłuższe spacery zakładałam pampersy a w ciagu dnia starałam sie uzywac tetry bo zeczywiscie skóra przez nia oddycha minusem jest to ze czesto trzeba przewijac ale przeciez kazdej mamie zalezy na zdrowiu i komforcie swojego dziecka oraz swoim i naprawde nie grzeszymy wyreczajac sie czasami pampersami lecz zachowajmy równowage i wtedy gdy mozemy uzywajmy tetry.

Gość jhbjgjkgkuk
pampersy nie są niezdrowe, ja nie wiem co sobie ubzdurałaś nie stac cię? to nie kupuj i głowy innym nie zawracaj

Gość tetrowwwwwwwka
NIEKTORE MATKI POMINELY SIE Z POWOLANIEM I ZAMIAST MATKAMI POWINNY ZOSTAC KIBOLKAMI, ONI TEZ TYLKO WYZYWAJA

Gość pipipipi333333
ciekawe drogie "pampersiary" co byscie powiedzialy gdyby wam ktos zalozyl foliowa pieluche na taki upal , b ja nie mam sumienia dziecku pupy okrecac reklamowka :O A co do jezyka na tym forum to jest zalosny.... Cz wy wogole matkami jestescie ktore uzywacie wulgarnych slow pod cudzym adresem??? Kobiety co z wami???

Gość kajaja8
fkuk a moge ci zadac pytanie - jakich butelek uzywasz do karmienia?

Gość kajaja8
pipipipi333333 - i to samo pytanie o butelkach do ciebie.

Gość kajaja8
i prosze, proste pytanie a cisza.

Gość hfcjcjcfyhkhg
ja używałam szklanych, dostałam je od Siostry ale nie pamietam firmy

Gość kajaja8
zaloze sie ze 90% tych wielkich zwolenniczek tetrowych pieluch boi sie bardziej o odparzona pupe ale nie poczyta o prawdziwych zagrozeniach i nie zada sobie trudu aby kupic dziecku butelki szklane zamiast plastykowych. Pewnie, bo odparzenie pupy ktore sie da wyleczyc wazniejsze niz toksyczne trucie...

Gość pipipipi333333
a wlasnie uzywam szklanych firmy canpol. I co ty na to???

Gość kajaja8
oczywiscie - na pytanie nie odpowiedzialas zeby sie potem tak wywinac. Spadaj klamczucho - a jesli nie klamiesz to wyslij zdjecie i w 5 sekund podaj firme ktorej masz te butelki. Oczywiscie teraz powiesz ze niczego nie musisz udawadniac.

Gość kajaja8
haha szybko wyszukalas canpol - prosze o zdjecie i nie samej butelki z netu

Gość kajaja8
i cisza, zegnam pseudo-tetry-mamy bo szkoda na was czasu, zrreszta leccie prac i prasowac pieluchy a ja ide na spacerek z dzieckiem

Gość kaskadka
omg wasza dyskusja jest wrecz patologiczna:o

Gość nienawidze biedaków - autorki
wiesz co - życie ci zeby ci to dziecko kojfnęło z powodu tej tetry idiotko pusta i zazdrosna zebraczko nie masz kasy to spier papier stad i zebraj pod kosciół, okręcaj sflaczałe dupsko twojego żałosnego bachora nawet liśćmi czy czym tam chcesz ale chooj cie obchodzi czego my uzywamy downie je.bany. życze pogrzebu downiaro

Gość Poziom tej rozmowy
jest żenujący!!!! Biedne dzieci!!!!

Gość boże co za ciemnota i martrolo
gia matek polek te od tetry jak mają okres to pewnie chodzą ze słomą w gaciach bo nie wyobrażam sobie jakby miały używać podpasek (zrobionych z tego samego co pampersy). O tamponach już nie wspomnę bo to wymysł dla wyrodnych szmat którym tylko wygoda i łatwe życie w głowie zamiast nieustannego umartwiania się jak przystało na los kobiecy.

Gość pipipipi333333
kajajaja8 --jestem pod wrazeniem twojej inteligencji. Nie przyszlo ci do glowy ze czytam nie tylko ten topik??? A tak poza tym nie musze ci niczego udowadniac , ani przesylac rzadnych zdjec.