Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcell

czy facet na wózku ma jakiekolwiek szanse na miłość??

Polecane posty

Gość jowitka007
a moj facet jezdzi na wozku. i jakos mi to nie przeszkadza, nie mam z tym zadnych problemow. a i sorry ale ten tekst ze facet na wozku nie moze uprawiac seksu mnie rozsmieszyl:D jeszcze bys sie zdziwila:D ja tam nie narzekam na brak seksu:) na poczatku moi znajomi sie dziwili ze chce z nim byc, dlaczego? bo go nie znali... teraz go bardzo lubia i nie bylo jeszcze takiej sytuacji zeby w towazystwie moich znajomych czul sie zle. to ze zrobienie niektorych rzeczy sprawia mu trudnosc nie znaczy ze milosc go nie dotyczy. nie widzialam nigdy zeby sie nad soba uzalal, zeby mowil ze ma juz tego dosc. poznalismy sie przez internet, ze jest inwalida dowiedzialam sie dopiero na spotkaniu, mowil mi potem ze strasznie sie bal mojej reakcji... na poczatku rzeczywiscie bylam bardzo zaskoczona, nie wiedzialam co powiedziec, jak sie zachowac, ale nawet przez moment nei pomyslalam o tym "nie, juz napewno z nim nie chce byc". kocham go i nie zamienilabym go na zadnego innego faceta:)

Gość tezbymmm
nie ma z miejsca jest spalony,w sumie zalezy jaki to wozek czy inwalidzki czy widlowy

Gość nie pierdol głupot
ja nawet szukałam takiego, zostałam wolontariuszką ale nie znalazłam. Ktoś taki Cie doceni a nie bedzie chciał tylko przeleciec

Gość bankowo
na pewno ma szanse na milosc, tylko druga kwestia czy odwzajemniona. mam nadzieje, ze ma, chcialbym zeby wszyscy ludzie byli szczesliwie zakochani i zadowoleni :) lacznie ze mna

Jasne, że ma szanse :) mi to by nie przeszkadzało, a na pewno znajdą się jeszcze jakieś dziewczyny które podzielają moje zdanie :)

Gość jowitka007
wiele osob pytalo czy ja nie robie tego z litosci... litosc to trzeba miec wlasnie do tych osob ktore mnie o to pytaly;/

Gość sdfsakjdfdsal
ze niby w czym problem? jasne, ze ma szanse. jesli ma sprawne trzy najwazniejsze oragany tj. serce, mozg i armatke zawsze ma szanse. coz za dziwne pytanie.

Gość każdy ma szansę na miłość

Gość no i podstawą kązdej miłości
musi być PRZYJAŹŃ!!!!!MOŻNA KOGOŚ KOCHAĆ ALE TRZEBA TEZ GO LUBIEĆ.

ma wieksze szanse na zwiazek niz kobieta bedaca na wozku bo wiadomo kobieta patrzy sercem a faceci leca najpierw na wyglad

Oczywiście że tak! Mąż jednj kobiety, którą znam, jeździ na wózku, co nie przeszkadza im mieć 4 albo 5 dzieci i być bardzo szczęśliwym małżeństwem :D

Gość ................LILIJECZKA....
WITAM:) ja mam faceta na wózku znamy sie dwa lata jestesmy razem półtora roku i nie widze swiata poza nim jest najukochanszym facetem na ziemi jest moim przyjacielem i chłopakiem wiem ze zawsze moge liczyc na niego i wiem ze nie zamieniłabym go na zadnego innego bo ma naprawde duzo wartosci w sobie dla mnie jego wózek nie ma znaczenia..tak jak by go nie było...ludzie patrzcie na wnetrze człowieka bo...uroda przeminie uczucie wciaz trwa...kiedys patrzałam na wyglad...teraz wiem ze to bład...teraz wiem dlaczego do tej pory nie byłam szczesliwa... przy Tobie skarbie odnalazłam szczescie DZIEKUJE:*:*:*:*:*:*KOCHAM

Gość a ja mysle ze jakbym sie
zakochała to nie miałoby znaczenia czy on jest niepełnosprawny,czy pochodzi z rodziny patologicznej,czy że jest byłym ćpunem....

"ludzie patrzcie na wnetrze człowieka bo...uroda przeminie uczucie wciaz trwa" Idiotyczny argument. Zanim ta uroda przeminie można się nią cieszyć z 20-30 lat. :o🖐️ Według Twojej logiki, po co w ogóle żyć skoro i tak umrzemy? :D🖐️

"ludzie patrzcie na wnetrze człowieka bo...uroda przeminie uczucie wciaz trwa" Idiotyczny argument. Zanim ta uroda przeminie można się nią cieszyć z 20-30 lat. Według Twojej logiki, po co w ogóle żyć skoro i tak umrzemy? jak widac nic tu nie pisałam o smierci jak:P racja uroda mozesz sie cieszyc 20 30 lat ale uczuciem całe zycie... wiesz pełno jest przystojniaków na tym swiecie jest w czym wybierac ale...czesto jest tak ze z kolesia jest zajebiste ciacho a nawet nie masz z nim o czym pogadac bo nie posiada mózgu i co mi z jego wygladu? moze byc piekny sexowny przystojny i....PUSTY... ale nie mówie ze wszyscy przystojniacy tacy sa:) mówie po moim przykładzie spotykałam sie z ciachami niby tak słodzili jak to oni mnie mocno kochaja a okazywało sie ze wyrywaja lasencje na boku.ale ciul z nimi liczy sie to co jest teraz a tego ze mój skarbek bedzie i jest mi wierny jestem pewna. wiele jest lasek które na faceta na wózku lub niezbyt przystojnego nie nawet by sie nie popatrzyły ja kiedys tez teraz wiem ze to bład bo wyglad to tylko opakowanie a pod opakowaniem nie zawsze kryje sie to czego oczekujemy...

"racja uroda mozesz sie cieszyc 20 30 lat ale uczuciem całe zycie..." Lepiej cieszyć się uczuciem całe życie i do tego cieszyć się urodą przez 20-30 lat niż cieszyć się tylko samym uczuciem, prawda? 🖐️

ale tez lepiej cieszyc sie uczuciem i uroda niz tylko sama uroda:P wiem ze mojego faceta który mimo tego ze jezdzi na wózku jest najukochanszym facetem na swiecie i mamy wciaz mnóstwo tematów nie zamieniłabym na jakiegos extra przystojniaka z którym nie miałabym o czym pogadac a ten facet z którym jestem jest pierwszym facetem któremu moge bez zadnego skrepowania mówic o nawet najbardziej krepujacych sprawach wiem ze mi pomoze doradzi i zrozumie a nie kazdy tak potrafi

Gość licorice
O matko przenajswietsza... Tak, najlepiej nas zamknac w komórkach i nie wypuszczac do usr... smerci :) Podniecajace ... Czy wyscie na głowe upadli... Co to w ogole za pomysl, ze nie mozemy chodzic do kina, na grila do teatru itd? I co ma seks i posiaadanie dzieci do niepelnosprawnosci? Fakt czzasem zdarza sie, ze choroba nie pozwala na posiadanie potomstwa, ale to nie tylko sie tyczy osób niepelnosprawnych przypominam. Zreszta nie wiem nawet czy istnieeje takowa w przypadku tych wózkowych. Moja kolezanka z Porazeniem mózgowym kilka miesiecy temu urodzila slicznego synka. Znam wiele takich przypadkow. I teksty Kamilli i Duszyczki np mnie rozbroily. Gratuluje dojrzalosci

Gość shelbi
przeciez to ze gosc jezdzi na wozku nie znaczy ze jest mniej wartosciowy od wpelni sprawnego.

Gość efsiogj
nie angażowałabym się. co innego jakby miał wypadek po tym jakbym się w nim zakochała.

Gość andrrrr
efsiogj wtedy byś go zostawiła 🖐️

Gość niezawsze tak jest
a mnie zostawil facet chory na stwardnienie rozsiane. nadal go kocham, byl dla mnie wszystkim, no ale coz, zostawil mnie a znalazl sobie 10 lat mlodsza na bzykanie ...

Pragnę tylko zwrócić uwagę, że osoby z porażeniem od pasa w dół zachowują sprawność seksualną. To tyle w kwestii dzieci/seksu. Uważam, że osoby niepełno sprawne mają szansę na miłość i mam tu na myśli większość niepełnosprawności fizycznych, wszelkie niedowłady kończyn, paraliże, ludzi niewidomych lub głuchoniemych. Nie wyobrażam sobie tylko związku z osobą chorą psychicznie.

Gość analupoo
Pragnę tylko zwrócić uwagę, że osoby z porażeniem od pasa w dół zachowują sprawność seksualną. To tyle w kwestii dzieci/seksu. ale ostro cię nie wyrucha :( to nie to samo, osoby które wchodzą w takie związki muszą chyba naprawdę mocno kochać

Wiesz, z zasady jak osoba dojrzała i poważnie myśląca o życiu i kwestiach rodzinnych wchodzi w związek to nie po to by być "porządnie wyru.cha.ną". Poza tym skąd wiesz, materacem byłeś/aś? ;)

Gość analupoo
taa dosyć się tutaj naczytałam dojrzałych kobiet, priorytet- dobre ruchanie, nie oszukujmy się, facet bez władzy w nogach nie da rady

Mała uwaga, to forum nie obfituje w dojrzałe osoby, a nawet jeśli to nie silą się na powagę.