Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emailówka

On przychodzi do mnie i śpi...

Polecane posty

Gość emailówka

wlasnie przyszedl do mnie , oglądaliśmy tv i zasnał, kurde no jest sobota a on spi ;/ wczoraj tez musialam byc stroną dominującą zeby doszlo do sexu, i potem oczywiście juz mu się zachciało, ale tez byl senny. to fakt on ma ostatnio troche zabiegany okres w zyciu i troche problemów, no ale nie chcę zeby przychodzil do mnie i spał :/ chcę też spędzić z nim troche czasu nie tylko spiąc .... dołuje mnie to

Gość emailówka
nie jestem też na tyle nudna zeby przy mnie tylko spać ;/ a moze mu tak dobrze i spi ;)

to się ciesz , że u ciebie mu tak błogo, ze właśnie u ciebie odpoczywa, to znaczy, ze mu przy tobie dobrze.

Może mu i błogo, ale to jednak brak szacunku. Zamiast pogadać z dziewczyną to on spi.

Gość Kaaalina_
Niezla z ciebie egoista...facet ma problemy, jest po prostu zmeczony, a ty stroisz fochy. Wspolczuje mu takiej dziewczyny. Chyba jednak nie doroslas jeszcze do zwiazku.

Gość nastepnegoooooo
zwiazku kuuurwa nie bedzie bo to ja decyduje

Gość emailówka
Bo ja się nudzę jak on śpi - czekam na niego cały czas a on przychodzi i dalej nic sie nie dzieje to co mam zrobić? Chcę tylko żeby się mną zajmował jak jest u mnie a to chyba nie jest tak wiele skoro to jest cała moje rozrywka :(

Gość sorloo
a ja bym nie lekceważyla tych symptomów, bo jeśli juz w okresie" chodzenia" ty inicjujesz zblizenia to nie wróży dobrze waszej przyszłości. Ja właśnie tak miałam w narzeczeństwie, mój teraxniejszy mąz tez nie miał fioła na tym punkcie, czesto nawet jak gdzieś wyjeżdżaliśmy sama inicjowałam bo on potrafił zasnać.. i niestety przeniosło się to na zycie w małzeństwie, ma znacznie mniejsze potrzeby ode mnie, nie dograliśmy sie ...teraz już przywykłam do seksu raz w tygodniu, ale na początku było mi cieżko i nie chodzi tylko o sferę czysto fizyczną ale głównie o emocjonalną

Gość niiuuniiaa
hmm ja tez tak mialam kiedys z moim chlopakiem. z 3 razy przyszedl do mnie chwile pogadal i potem spal. hehe ale ja wtedy tez zasypialam. ale nie przejmuj sie to normalne jak chlopak zmeczony. przeczekaj to albo powiedz mu wprost ze ci to sie nie podoba. bo ja do mojego powiedzialam i potem juz tak nie robil :) hehe .. no i ja u niego tez czasem spalam ;]

" jeśli juz w okresie" chodzenia" ty inicjujesz zblizenia to nie wróży dobrze waszej przyszłości" Toz to okropny stereotyp! Kobiety tez moga, a faceci podobno to doceniaja ;) a jesli chodzi o problem autorki - jesli to sie zbyt dlugo przeciagnie, to faktycznie, nalezaloby wyciagnac wnioski, ale jesli to faktycznie jakis trudny meczacy okres dla niego, nie ma co sie dasac. Spij z nim, albo zajmij sie czyms innym. I ciesz sie, ze mimo, ze jest zmeczony, chce sie z Toba zobaczyc, a nie wyspac w spokoju u siebie.

Gość emailówka
dzięki za odpowiedzi szczególnie te poważne :) moze i faktycznie roche przesadziłam, bo wkoncu go obudziłam i powiedzialam ze wkurza mnie to. powiedzial ze przesadzam ale juz nie spal i rozmawialismy dluugo i nie tylko ;) ale p owiedzil ze podoba mu sie ze czasem to ja inicjuje ;) on generalnie tez ma potrzebę sexu no ale ostatnio w tym trudnym okresie troche "osłabł". ale jest ok.

\'\'Chcę tylko żeby się mną zajmował jak jest u mnie a to chyba nie jest tak wiele skoro to jest cała moje rozrywka\'\' boze nie werze ze mozna byc tak beznajdzienym.nie masz wlasnego zycia? czy naprawde twoim zyciem jest twoj chlopak? chlopak odejdzie to i nie bedziesz miec czym oddychac.prawda jest taka ze w koncu zameczysz go,osaczysz ,on ucieknie bo bedzie potrzebowal wolnosci,nie zaborczej egoistki.tak sie wlasnie zaczyna obsesja na czyims punkcie.

Gość emailówka
o jezy a czy ty jestestaka głupia ze wierzysz w te brednie z podszywów? inteligentny człowiek jest w stanie odróżnić czy pisze to autor wątku czy jakis podszywający sie debil... no comment ;/

Gość jesteście walnieci chyba
przeciez dziewczyna wyraznie pisze , ze on do niej przychodzi i śpi, wiec jak ma sie wtedy zajmować swoim zyciem, co ma sie zabrac i wyjść do znajomych, oglądać caly czas tv czy czytać książki ..... pewnie , ze mozna to wszystko robić ale chyba nie po to facet przychodzi do dziewczyny żeby sie walnąć i spać a ona żeby coś se tam robila jak jest tak zmeczony , ze zasypia to niech to powie i śpi u siebie w chacie, a u niej zjawi sie jak jest wyspany

Gość ja to bym..
ja to bym chciała mieć faceta, który by przy mnie czuł się tak dobrze, że lubiłby spać - odpoczywa po stresach id., przy mnie jest mu dobrze. marzę o takim facecie. jeśli facet jest przy tobie zrelaksowany, to znaczy że jest szczęśliwy. A brak szacunku?? no nie żartuj. jeśli to cię męczy, to pogadaj z nim, ale się nie obrażaj. kurcze, czemu faceci wybierają takie obrażalskie księżniczki. nie ma sprawiedliwości na tym świecie. nie ma

Gość sprawdz lepiej
bo może gdzieś baluje po nocach mój tez taki strasznie zmeczony przychodzil , ze zasypial u mnie twierdzil , ze praca itd potem sie okazalo, ze balowal po dyskotekach beze mnie jak sie wraca o 3 czy 4 nad ranem to malo czasu zostaje na sen i potem sie zasypia po poludniu :)

Gość Nie umawiaj się.........
z nim w domu Poza tym co on robi w nocy ?

Gość emailówka
heheh nie baluje po imprezach bo ma juz 35 lat i nie przepada za imprezami ;) a co robi w nocy? tez spi ;)