Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loretta K.

NIe dajcie się przymusowo szczepić na grypę!!!!

Polecane posty

Gość buziaki i takie tam
Mniejmy nadzieję, że te wiadomości dotrą do jak największej liczby osób.

Gość Shift i enter
A ja planowałam z rodziną zaszczepić się na koniec wakacji przeciwko zwykłej grypie o kurde .... Musze to zweryfikowac !!!!!! To straszne.

Gość a po co się
chcesz szczepić ????? Co Ci to da ?? NIC, bo wirusy co roku się mutują, a znam kilka osób które po szczepieniu chorowały na grypę z nieciekawym przebiegiem, tzn. dużo ciężej niż to normalnie przebiega.

Gość Shift i enter
Wiesz, czasami nie chcemy chorować ze względu na prace. Teraz tak łatwo pożegnać się z nią. Więc nie chcemy dawać nikomu powodu, aby czasami nie podziękowali za współpracę :). Ale teraz rzeczywiście mam powód do rozmyslania. Ta grypa to rzeczywiście zoonk.

Gość szczepienie na grypę
Jest bez sensu. Moi dziadkowie szczepią się każdego roku... i każdego roku oboje przechodzą grypę. Nie zaziębienie ale normalną grypę z potwornym bólem mięśni i wysoką gorączką. Ich lekarz każdego roku tłumaczy że musieli się zarazić jakimś innym szczepem!!!!! I każdego roku przekonuje ich do kolejnych szczepień. Próbowałam im to wytłumaczyć... ale znacie starszych ludzi... to co powie lekarz i farmaceuta to świętość!!!!!

Gość Trochę danych
Umieralność w przypadku grypy „hiszpanki”, czyli odmiany wirusa, który opanował świat w latach 1918-1919 wynosiła ok. 3 proc. Choroba ta zabiła blisko 50 mln ludzi. W przypadku zwykłej grypy śmiertelność waha się w granicach od 0,1 do 0,4 proc. i według danych WHO, z jej powodu co roku ginie na świecie od pół miliona do miliona osób. Tymczasem jeśli brać pod uwagę ostatnie dane opublikowane przez brytyjskie ministerstwo zdrowia (...), umieralność związana ze „świńską grypą” wynosi na Wyspach niespełna jedną dziesiątą procenta (0,09 proc.).

Gość Sasanka koleżanka
\"Tymczasem jeśli brać pod uwagę ostatnie dane opublikowane przez brytyjskie ministerstwo zdrowia (...), umieralność związana ze „świńską grypą” wynosi na Wyspach niespełna jedną dziesiątą procenta (0,09 proc.).\" To ja już nie rozumiem tej całej nagonki na szczepienia. Przecież w Wielkiej Brytanii planują zaszczepienie wszystkich swoich obywateli. A swoją droga to zastanawiam się, że w Stanach tak długo robią dochodzenie w sprawie Jacksona, a nie prześwietlą tej firmy farmaceutycznej, kt óra chce wprowadzić taki bubel na rynek. Ręce opadają.

Gość trata tapa
Dzięki za stronę bardzo ciekawe rzeczy tam pisze autor.

Gość baba bez grypy
Znow3u na onecie piszą bzdety o rodzinie, która zaraziła się podczas pobytu w Londynie. Wielkie hallo. Nie podają ile ludzi choruje na zwykłą grypę. Strasznie się tym podniecają ... napewno wprowadza to bezsensowne szczepienie od razu czuć nagonkę medialną.

ludzie którzy będą się szczepić są upośledzeniu umysłowo ale może to i dobrze bo będzie mnie tępaków

Gość zielona_ koniczynka
Moja znajoma z Dublina ma teraz tą grypę. Fakt, jest bardzo chora ale ma typowe objawy grypowe. Kuruje się już 9 dni i jest coraz lepiej. Nawet nie dostała Tamiflu. Panadol i ciepła herbatka.

Gość do gory
badzcie czujni

Gość muszal33
Biedne dzieci. To nie szczepionka zabiła bezdomnych w Grudziądzu lecz nielegalny nielegalny eksperyment medyczny przeprowadzony przez lekarzy rodzinnych. Chciei więcej zarobić na badanich klinicznych i podali tym samym osobom szczepionkę po pięć razy w ciągu kilku dni. Fałszowali przt tym kwity. Jeden papier mnożyli pięć razy. Oj biedne dzieci uwierzyły w spisek. A co do WHO. Proszę mi wskazać traktat/konwencję/inną umowę na mocy której WHO ma prawo zawiesić prawa lokalne. Nie ma takiej umowy i nigdy nie było. NIE BYŁO.NIE BYŁO.

Gość ratujmy sie
jesli oglosza pandemie to nie bedziemy mieli prawa sprzeciwic sie szczepieniu. no chyba ,ze kosztem wiezienia ale predzej kwarantanny,ktora widac przy wypowiedzi doktora. jest tam tez piec -jak myslicie do czego bedzie sluzyc? wiem,ze to brzmi idiotycznie ale warto zerknac i poczytac dla wlasnej swiadomosci.

Gość ratujmy sie
pandemia jest juz ogloszona bodajze w wielkiej brytani, tam ludzie juz sa zmuszeni do przymusowego szczepienia.

Gość muszal3
Biedne dzieci. Gdzie władze Zjednoczonego Królestwa ogłosiły stan pandemii? No gdzie? Biedne dzieci sluchaja belkotu niedokonca zrownowazonego goscia i sieja panike.

Gość ratujmy sie
muszal3- 1)nie sieje paniki. 2)nie jestem dzieckiem. 3)poswiec troche czasu na lekture.4)pomysl i potem sie wypowiedz.

Gość muszal3
Obejrzałem te flmiki, pocztałem stroniczki www. Bełkot wypowiedzi tam zamieszczonych utwierdza mnie w przekonaniu o poważnych zaburzeniach psychicznych osób które te materiały produkują, zamieszczają i do nich linkują. To wszystko kupy się nie trzyma. Na żadnym fimie, na żadnej stronie www nie pokazano kwitu który mógłby stać się podstawą działań WHO. Bo go nie ma i nie było. Cała sprawa opiera się na urojeniach paru ludzi. Urojeniach. A ja się szczepię i nie choruję.

Gość buehehehe
ratujmy sie/// co ty za bzdury opowiadasz. W Wielkiej Brytanii nie ogloszono zadnej pandemii i nie ma zadnych przymusowych szczepien. Jak na razie przynajmniej. Panike siejecie tylko!

Gość muszal33
Wierzcie sobie w spiski. Ja z kolei mówię że wirus grypy to zemsta kosmicznego boga-wiecznego czajnika za niemiłe przyjęcie ufo. Mam dowody widziałem czajnik.

Gość co ten doktorek pierrdoli
Ze niby w Szwecji przymusowe szczepienia ?? Mieszkam w Szwecji, owszem, zaszczepic sie moge jesli chce ale nikt tu nikogo do niczego nie zmusza .. plizz opamietajcie sie co wy za bzdety tu piszecie ... slyszeliscie kiedys o WIARYGODNYCH zrodlach ? o filtrowaniu informacji ? Kazdy oszolom moze swoja teorie na youtube oglosic a wy lykacie jak pelikany .. zal duupe sciska

Gość garfieldowa
Ludzie, tu nie chodzi o wiarę czy niewiarę w teorie spiskowe, ale o trochę zdrowego rozsądku. Część tych ostrzeżeń może być prawdą, owszem, nie możemy tego wykluczyć. Ale akurat pan Bein nie wydaje mi się kompetentną osobą, nie wzbudza we mnie zaufania. Mam wrażenie, że jest fanatycznie nastawiony. Podajecie różne linki, m.in. o przygotowaniach w UK do obowiązkowych szczepień. Może nie potrafię czytać, ale nigdzie nie widzę wzmianki o tym, że miałyby być one przymusowe. Czytacie między wierszami coś, czego nie ma.

nie czytalam wszystkich postów ale rozmawialam z health visitor w uk i pediatra na ten temat- sa przeciwni szczepienia i beda protestowac, a tamiflu nie podaliby swoim dzieciom( odnosnie mojego chorego). zachorowan wcale nie ma duzo a te wyolbrzymione dane sa ,z braku badan diagnostycznych ,wszystkimi przeziebieniami i grypami.

Gość pytanko do Gryzzeldy
powiedz, czy szczepisz swoje dzieci wg kalendarza szczepień? Ja urodziłam synka tydzień wcześniej niż Ty ale do tej pory nie szczepiłam go (jedynie przy urodzeniu).Wczoraj kupiłam książkę Iana Sinclaire'a''Szczepienia-niebezpieczne,ukrywane fakty''i prawie cała już przeczytałam.Powiem szczerze-jestem przerazona!Utrwalam sie w pryekonaniu,ye dobrye robie nie sycyepiac go.

Gość nikikitaa
Ludziom którzy bredzą o ludobójstwie dokonywanym poprzez tą szczepionkę należałoby zwrócić uwagę na fakt, że planowanie nawet przymusowych szczepień w bogatych społeczeństwach zachodnich nie rozwiąże problemu przeludnienia globu. Przecież istnieją takie regiony jak Afryka, Indie czy Chiny, koszmarnie przeludnione, niektóre biedne, których NIE STAĆ byłoby na szczepienie swoich obywateli. A co z krajami muzułmańskimi których nijak nie dałoby się zmusić do przymusowych szczepień ludności. Jaki sens byłby w wywołaniu chaosu pandemią, ludobójstwie i w osłabieniu liczebności krajów zachodnich? Kiedy przy życiu zostaliby azjaci czy muzułmanie którzy pewnie z wielką ochotą ruszyliby zmieniać opustoszały świat na swoją modłę? JEŚLI istniałby jakikolwiek spisek, to podejrzewam że prędzej zabezpieczono by ludność krajów zachodnich odpowiednią szczepionką, a następnie wypuszczono na świat śmiertelny wirus zabijający całą niezaszczepioną resztę. Można wtedy przejąć sporo naturalnych bogactw osłabionej reszty świata. Ale to takie luźne dywagacje:)