Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatixbeatix

prośba o wypełnienie testu - badania do magisterki

Polecane posty

Gość beatixbeatix

Cześć We wrześniu bronię moją magisterkę na Wydziale Psychologii. Pozostała mi do zrobienia część najważniejsza - badanie. Zachęcam i zapraszam do wzięcia udziału, jeśli to zrobisz - bardzo mi pomożesz. Badanie jest dobrowolne i każdym momencie można z niego zrezygnować. Wszystkie rozwiązania będą traktowane anonimowo - odpowiedzi podpisane Twoim pseudonimem przyjdą na moja pocztę, kolejno zostaną wydrukowane. Dla mnie liczy się tylko wynik ogólny i po wprowadzeniu danych cząstkowych do programu statystycznego, testy zostaną zniszczone. Wystarczy kliknąć na link poniżej, który przekieruje Cię na stronę z badaniem. http://www.ankietera.yoyo.pl/ Jeśli interesuje Cię zapoznanie się z Twoimi wynikami na tle populacji lub chcesz skierować do mnie jakiekolwiek pytania odnośnie badania, proszę o kontakt e-mailowy na adres: beatix,7@o2.pl Badanie będzie prowadzone maksymalnie do dnia 25 lipca, dlatego będę wdzięczna za szybki oddźwięk z Twojej strony. Z góry bardzo dzięki :) Pozdrawiam, Beata

Gość jak dojechac
strasznie dlugie...

a pytania potwornie pokrecone i niejasne, jakby co chwilę o to samo:/

Gość powiem ci cośś
Wyniki badań przeprowadzonych na użytkownikach kafe nie będą obiektywne. Poza tym, mało ciekawa jest ta ankieta...

Gość beatixbeatix
badam kto bardziej ryzykuje - kobiety czy mężczyźni, w jakiej sferze życia bardziej i czy z przyjemności czy z konieczności; zdaję sobie z tego sprawę, że długie - inaczej nie zbadałabym tego co zamierzam dlatego tym bardziej ogromne dzięki dla chętnych przejść przez test - swoją drogą całkiem przyjemny :) pozdrawiam i liczę na Was

Gość beatixbeatix
jeśli kilka razy zapytasz o to samo pytanie innymi słowy - masz potem odpowiedź czy osoba naciągała czy też nie - tzn czy odpowiedziała podobnie na oba czy zupełnie inaczej,a pytania są potasowane poza tym tylko 2ci test jest mój, reszta to istniejące wystandaryzowane testy - stworzone przez psychologów-naukowców generalnie każdy z nas ma tendencję do przedstawiania siebie w lepszym świetle niż to jest naprawdę miłej zabawy :)

Gość beatixbeatix
ojejej - źle wpisałam w poprzedniej wiadomości: tylko 3ci test jest mój (sytuacje ryzykowne a szacowanie ryzyka), reszta testów to już istniejące, stworzone przez naukowców do badania ryzyka :)

Gość hyfdn
ten test jest calkiem bez sensu co 4 pytanie pyta o to samo tylko innymi slowami :o wiec nie chce mi sie tego wypelniac :P

Gość Evka26
wypelniony i wyslany:)

Gość beatixbeatix
hyfdn - nie ma przymusu :) kochani - przychodzą mi na pocztę Wasze odpowiedzi - mam już 7 :) ogromne i gorące dzięx za czas i za chęci czekam na dalsze :)

Gość mala222
a ja się poświęcę i wypełnię :P ile ich potrzebujesz?

E tam, nie lubię takich ankiet. Przypomina mi to ten test psychologiczny multiselect (jak chce się pracować w więzieniu, policji itd.) Te same pytania powtarzane 100razy tylko w innej formie... :o

Gość beatixbeatix
łącznie ok. 90ciu, do dziś miałam gotowych już 39 + obecnie 10 = 49 wypełnionych testów od ciebie, jak od każdego innego chętnego - potrzebuję tylko jeden wypełniony test :)

Gość mala222
szkoda, że niektórzy nie czytają postów ze zrozumieniem. :| "jeśli kilka razy zapytasz o to samo pytanie innymi słowy - masz potem odpowiedź czy osoba naciągała czy też nie - tzn czy odpowiedziała podobnie na oba czy zupełnie inaczej,a pytania są potasowane " ankieta wysłana. To masz już 50. :P Powodzenia!

Gość beatixbeatix
łącznie ok. 90ciu, do dziś miałam gotowych już 39 + obecnie 10 = 49 wypełnionych testów od ciebie, jak od każdego innego chętnego - potrzebuję tylko jeden wypełniony test :)

Gość beatixbeatix
teraz już 59 łącznie - czyli aż 21 od WAS - rany boskie, ależ się rozpędziliście :D świetnie Wam idzie :) dzięx

Gość done
juz

Gość beatixbeatix
póki co mam bowiem więcej odpowiedzi od kobiet a badam ryzyko vs płeć zachęcam CHŁOPAKÓW i MĘŻCZYZN :)

Gość flanela
zaraz wypełnię :classic_cool:

Gość też zrobiłam

Gość flanela
bez kitu, nie ogarniam tego :D jestem typem osoby, która wszystko musi mieć przemyślane i dograne, wiedząc, że podobne pytanie już było zastanawiam się jak na nie odpowiedziałam, żeby nie wyjść na idiotkę, która raz pieprzy jedno, a potem zmienia zdanie. nad tym testem posiedzę z pół godziny :o

Gość beatixbeatix
flanela - skąd takie założenie o idiotce? absolutnie :) wyjdzie, że jesteś niespójna w odpowiedziach, ale tak jak już pisałam, większość z nas ma tendencję do naciągania rzeczywistości - tacy już jesteśmy :) niepotrzebnie zdradzałam rąbka tajemnicy testów psychologicznych, ale to była odpowiedź na Wasze sugestie o powtarzalności pytań i tak nie wiem przecież kim jesteś, nie znam cię, na pocztę przychodzą mi e-maile z ankietą z konta nobody@wp.pl, ale zobacz jak ludzie bardzo do siebie przyjmują takie zadania, rozwiązując testy nawet anonimowo - ciekawe prawda? chodzi o pomoc i dobrą zabawę przy wypełnianiu, a nie o stresowanie się, jak kombinujesz, to też nie dobrze, a przede wszystkim najważniejsze: spontanicznie !! pisałam o tym we wprowadzeniu :)

Gość beatixbeatix
kochani spadam z forum, bo muszę odezwę się ponownie dziś wieczorem powodzonka w rozwiązywaniu i pozdrowienia

Gość pepea
wypelnilam, co do ludzi oburzonych powtarzaniem sie pytan to powiem jedno- wiekszosc testow psychologicznych na tym sie opiera, ale widac ,ze niektorzy nie maja nawet minimalnej wiedzy na ich temat.... pozdrawiam autorke testu