Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowana mamusia

czy zostawilybyscie dzieci na dwa tygodnie z opiekunka i dziadkami?

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
pojechalabym

Jedz kobieto,przeciez nie zostawiasz dzieci bez opieki,swiat sie nie zawali przez dwa tygodnie.Wiadomo,ze dzieci sa dla nas najwazniejsze,ale praca tez jest bardzo wazna!!!!!!Bzdura byloby,gdybas odmawiajac wyjazd miala pozbyc sie pracy,ktora kochasz i ,ktora daje Ci satysfakcje.Ciezka decyzja,ale jesli w gre wchodzi utrata pracy ,to ja bym scisnela \"gardlo\" i pojechala.Dwa tyg szybko zleci,a potem Ty bedziesz szezceskiwa i Twoje dzieci tez.Szczesliwa mam -szczesliwe dzieci:P:P:P

Gość bedfggg
myszsza a po co ty rodziłaś jak go tak nie lubisz.

Gość maniaczka ogórków kiszonych
Tu nie chodzi o lubienie tylko o to, że my kobiety - matki również mamy prawo do realizowania swoich marzeń i nie ważne czy zawodowe czy hobbystyczne czy jeszcze inne. Też jesteśmy ludźmi, kobietami. My zostawialiśmy córkę każdych wakacji aby pobyć tylko we dwójkę i nie wiedzę aby młoda miała spaczony umysł albo źle się ją wychowywało.

Gość jugutyutyt
autorko, to że teraz zostaniesz z dziećmi poświęcając szkolenie, może nawet pracę nie spowoduje tego, że one to kiedykowleik docenią. mam wrażenie że nie.. po prostu kiedyś zaczną żyć swoim życiem a ty może będziesz miała do nich oretensje że nie rozwijalas sie dalej bo dziecmi trzeba si ezajac itp. a moze zamiast dziadkow zaplac opiekunce wiecej extra aby spedzala z dziecmi przez te 2 tygodnie cale dnie a dziadkowie tylko noca, z weekendami tez cos moze wymyslisz:) raczej macie na to pieniazki skoro pracujecie w firmach gdzie wysylaja was na zagraniczne szkolenia itp :)

no wlasnie,my mieszkamy w de,nasz 6-letni syn wyjechala wlasnie do polski na wakacje,na 10 dni do jednych dziadkow a na drugie 10 dni do drugich.Dziadki maja wnuczki swoje tylko na wakacje,i co mialam nie puscic???????????????Dziadki sa przeszczeskiwe,a i synek tez,Kto kocha bardziej nasze dzieci niz ich dziadkowie,gdzie beda mialy lepiej??????????????????Pewnie,ze bede tesknic,ale to normalne,normalne jest tez,by dziecko moglo pobyc z dziadkami.20 dni go nie bedzie,ale wiem,ze jest pod dobra opieka i otoczony miloscia,a i my mamy lzej teraz hehehehe,bo w domu zostal nasz roczny synek. :):):)