Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce to zrobic

chce zdradzic mojego chlopaka

Polecane posty

Gość chce to zrobic

chce to zrobic bo wiem ze jak on by mial okazje zdradzic mnie z jakas fajna laska to by to zrobil, chociaz ja sama jestem dosc atrakcyjna. mysle ze jesli go zdradze to nie bedzie mnie tak bolec jego ewentualna zdrada. nie mam na mysli sexu z kims innym , wystarczyloby nawet jakbym sie z kims calowala, oczywiscie moj by nic o tym nie widzial...ale jakby on mnie zdradzil to przynajmniej byloby mi lzej , bo wiedzialbym ze nie pozostalam mu dluzna. pewnie napiszecie ze jestem jakas glupia albo zaczniecie mnie wyzywac, ale darujcie sobie bo i tak mnie to nie rusza. niby moj facet gada mi ze mnie kocha i nigdy nie zdradzi ale tak gada kazdy , a potem polowa zdradza. poza tym gdybym byla 100% pewna ze on mi tego nie zrobi to nie snulabym takich dziwnych teorii...

Gość Mineciarz
no tak cóż jestes głupia a do tego masz penis 16 lat i nie udała ci sie prowokacja ;(

Gość chce to zrobic
mowilam zeby bez wyzwisk i obrazliwych tekstow :D

Po co Wy ze sobą chodzicie? Według mnie to patologiczny zwiazek

Gość chce1200
ja cie rozumiem , tez czasami snuje takie plany, ale to tylko w glowie , bo mnie juz ktos raz bardzo skrzywdzil (zdradzil) i to boli :O tez moj mowi mi ze mnie nie zdradzi ,tamten tez tak gadal:O ale ta sa tylko moje snucia , bo gdybym to zrobila to wiem ze bym nie wytrzymala i bym sie przyznala ,a to oznaczalo by koniec zwiazku a tego nie chce ,a tez nie chce byc zdradzona tutaj moga pisac ze jestesmy ku*** itd ale nie chce tego pownownie przezywac , narazie tego nie zrobilam ,nikogo nie zdradzilam , i pewnie gdybym miala okazje znajac mnie bym sie pochamowalam rozumiem cie :)

Gość chce to zrobic
mnie jeszcze nikt nie zdradzil ale wyobrazam sobie jak to boli, w moim zwiazku jest niby wszytsko dobrze, ale boje sie ze w koncu dojdzie do zdrady ze strony mojego chlopaka...przeciez teraz bardzo wielu facetow zdradza...i dlatego wysnulam taka teorie ze jakbym ja go zdradzila, to wtedy jego zdrada by mnie tak nie bolala...chociaz i tak mam nadzieje ze nie dojdzie do zdrady z jego strony- to by oznaczalo koniec naszego zwiazku, nie moglabym mu wybaczyc nawet jakbym chciala :(

Gość porąbana baba jesteś

Gość chce to zrobic
zreszta na poczatku naszego zwiazku bylam pewna ze on by mnie nigdy nie zdradzil, ale teraz niestety juz tej pewnosci nie mam :(

Co Ty jakieś teorie wymyślasz? Po co się tak zadręczać, jak zdradzi to zdradzi i tyle. Widzę że zupełnie nie ufasz swojemu chłopakowi. Rozstań się z nim bo wybacz ale Wasze chodzenie ze sobą jest nienormalne. Albo jeszcze lepiej: ustalcie że jesteście w wolnym związku. Będziecie się mogli bzykać na boku ile tylko chcecie.

Gość chce to zrobic
jakbym miala byc w wolnym zwiazku to wolalabym juz nie byc w zadnym...

Gość łachudra do bólu
Byłam w dwóch poważnych związkach. Obaj mnie zdradzili. I bardzo żałuję, że też nie zrobiłam tego pierwsza :( Tak czy owak czułam się jak szmata, przez nich. A tak pewnie lżej bym zniosła zdradę.

Gość chce to zrobic
no wlasnie o to mi chodzi, ze zdradzajac zabezpieczamy sei w pewien sposob przed bolem po zdradzie ze strony partnera...wiem ze to wydaje sie chore ale taka jest prawda...

I bardzo żałuję, że też nie zrobiłam tego pierwsza Tak czy owak czułam się jak szmata, przez nich. A tak pewnie lżej bym zniosła zdradę. a z glowa na pewno wszystko ok?? idac tym tropem, to najlepiej jeszcze przed slubem wziac rozwod, zeby pozniej bylo mniej problemow

Gość Rozmowy
Witam, redakcja Rozmów w Toku przygotowuje program o kobietach, które zdradzają swoich partnerów, a koleżanki pomagają im aby to się nie wydało. Jeśli jesteś zainteresowana niezobowiązująca rozmową na ten temat lub masz takie znajome proszę o kontakt na tego @ i pozostawienie nr tel, a ja oddzwonię. Pozdrawiam serdecznie Kaśka K.skowronska@tvn.pl

Gość maalliiiinkkaaa
ja tez chce zdradzic ale dla zemsty bo ma inna .mialam kilku partnerow kazdy zdradzal a jak juz myslalam ze trafilam na etego jedynego po 4latach trwalego zwiazku dowiedzialam sie wczoraj ze ma inna .nigdy nikomu nie zaufam kazdy zdradza pamietajcie jetsem atrakcyjna dalam mu wszystko milosc szczescie ciekawy sex i po co jak i tak woli bzykac inna?faceci sa beznadziejni nie powinni sie z nikim wiazac na stale teraz to wiem i juz sie z nikim nie zwiaze .bedziecie sie smazyc w piekle wy hamy myslicie tylko fiutem a nie glowa

Gość Ćpun i pijak
Malinka, zrob to, nagraj film i wyslij mu poczta. Tak myslimy tylko fiutem, a kobiety to kochaja

Dziewczyno jak ty myślisz o zdradzaniu faceta to lepiej odejdź od niego po co masz robić krzywde i jemu i sobie?

"nie mam na mysli sexu z kims innym , wystarczyloby nawet jakbym sie z kims calowala" Pocałuj swój łokieć. Nie dasz rady? :D Spróbować zawse warto! Na łokciu jest bardzo wrażliwa strefa erogenna odpowiadająca za pobudzanie genu zdrady. Jak pocałujesz własny łokieć do końca życia pozostaniesz wierna.