Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgwdceq

Dlaczego kościół uważa że murzyni się nie myją????

Polecane posty

Gość ertf
to chyba inny niż katolicki kościoł ja jestem katoliczką i nie słyszałam o takim czymś

Gość vfew
rydzol to inny kościół to tak zwany rydzykanizm

nie Kościół, tylko ojcie Rydzyk a to jest kolosalna różnica....

Gość rtgwdceq
Dlaczego jest różnica między kościołem a o. Rydzykiem? Przecież on jest księdzem w kościele i to ważniejszym od papieża dla wielu ludzi. Jego zdanie to jak zdanie całego kościoła.

Gość mam kumpla murzyna
E tam pierdolicie. Rydzyk to oszołom ale rasistom za to bym go nie nazwał. To był tylko żart taki, choć trochę nie na miejscu to fakt. Ja mam kumpla murzyna z którym wódę chlejemy i on też się śmiał z tego Rydzyka jak to oglądał, i nie poczuł się dotknięty. A na co dzień to się z tym murzynem wyzywamy od czarnuchów, białasów, brudasów...

krytyka Radia Maryja opiera sie od dłuzszego czasu na pomówieniach [ maybach] i oszczerstwach. żadnych konkretow. liczba zwolenników rosnie nawet wśrod Polonii amerykańskiej , wolnej od naleciałosci komuny i bogatej. czy uważacie , ze wszyscy zwolennicy nawet profesorowie i mlodzież polonijna są glupi? komu i dlaczego zależy od dawna na postponowaniu Radia Maryja?

dlatego jest różnica, ponieważ od większości wypowiedzi tego redemptorysty, Kościół katolicki odżegnuje się.

Gość zgadzam się ...........
bo Rydzyk nie ma nic wspólnego z wiarą katolicką, to to człowiek który jako jedyny "katolik" popełnia wszystkie 7 grzechów głównych i nie przestrzega połowy dekalogu taki malutki PARADOKS katolicki

Ojciec Święty JAN PAWEŁ 2 o Radiu Maryja mówił: "dziękuje Bogu , że istnieje takie radio. Ojciec Swięty Benedykt 16 nigdy nie zgłaszał zastrzeżeń co do istnienia Radia Maryja, jak kłamliwie chciała tego szumnie ogłaszając klamstwa telewizja TVN.

same wypowiedzi, poglądy i wizerunek o tym świadczą :(

gonitwa za pieniędzmi, nie tolerancja= gniew, nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu----widać gołym okiem itd.

Jezus na osiołku..........Rydzyk ...wiadomo, prawie każdego stać na jego środek lokomocji, biedaczek