Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość GaduułaSzila

Syn kłamie jako matka trace zaufanie

Polecane posty

Gość GaduułaSzila

Witam, mam problem mam syna który ma 19 lat. przez ostatnie pare dni dość duzo nabroił to znaczy spalił komputer (niestety nie przez przypadek), prawie rozbił samochód swojego ojce a nadto wszystko nie powiedział nic że i dzie na impreze. Nie wymagam aby wracał wcześnie albo nic takiego nigdy mu niczego nie broniłam. zawsze mógł chodzić tam gdzie chce, jeśli tylko mi powiedział że chce iść i gdzie będzie. Jestem świadoma że nie zawsze był tam gdzie mówił ale ok z regóły bywał. Jest jeszcze sporo innych drobnych kłamstewek bez większego znaczenia. Mój syn okłamał mnie (tak na poważnie )dwa razy w życiu pierwszy z ocenami w gimnazjum byłam wściekła ale jakoś mi przeszło. i teraz był ten drugi raz gdzie przysłowiowy kielich się poprostu przelał... nie mam do niego ani grama zaufania podobnie mój mąż... Jak go widze to nie wiem co mówić więc (wiem że nie powinnam) prawie go ignoruje tak jak by go nie było w tym pomieszczenniu, ale najgorsze jest to że myślałam że jesteśmy w dobrych relacjach z synem. Mój syn prawie nie zareagował na to nie chodzi uśmiechnięty ale mam wrażenie że to wszystko "olewa" Nie wiem co robić.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować